Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Nėr jau taip labai sdudėtinga, svarbu neskubėti ir tiek
Atsakyti
bet tau juk neisejo hihihi.gif beje man irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 08 17, 10:57)
bet tau juk neisejo hihihi.gif beje man irgi lotuliukas.gif

Daiva, tai pirmą kart ir dariau, dabar žinau kaip reik. Artimiausiu metu bandysiu dar kartą ir kaip paprastai- trečias kartas jau bus normalus smile.gif
Atsakyti
4u.gif mano bandymas darant krakle, dariau mazais plotais, tada labai liuks gaunasi, kol kas didelio ploto nepavyko iveikti

man tokia technika labai patinka, sendinta, super thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2012 08 17, 11:55)
4u.gif mano bandymas darant krakle, dariau mazais plotais, tada labai liuks gaunasi, kol kas didelio ploto nepavyko iveikti

man tokia technika labai patinka, sendinta, super thumbup.gif
user posted image

Ar smarkiai tau sukietėjo šilkas? O darbas tikrai gražus
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 08 17, 12:07)
Ar smarkiai tau sukietėjo šilkas? O darbas tikrai gražus

Aciu, Tavi, ne nesukietejo, ten storas krepdesinas, tai jis ir taip sunkus. O po vasko reikia gerai isskalbti, o jei kietas, tai manau vertetu benzine palaikyti
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2012 08 17, 12:12)
Aciu, Tavi, ne nesukietejo, ten storas krepdesinas, tai jis ir taip sunkus. O po vasko reikia gerai isskalbti, o jei kietas, tai manau vertetu benzine palaikyti

Nesakyčiau, kad labai sukietėjo, bet pasidarė kaip lygintuvu fiksuojamais kad pieštas. Gal benzinas paminkštintų. Na ęia žiūrėsiu kaip ateičiai. Manau su vašku geriau ant storų medžiagų, nei ant ponge5. Bet kol mokaus gerai ir ponge
Atsakyti
man vaskas garinant darba isgaruoja biggrin.gif aisku jei naudoju parafinini vaska
tavi jei pas tave liko sukietiejes silkas tai galva guldau, kad ant jo liko daug vasko...
sakai kad krakle nesudetinga... cool.gif doh.gif lasinti, lasinti, daug lasinti vaska, paskui dar tepti, kad mazai nebutu, saldyti, ar kitaip dziovinti, atsargiai ir su galva lauzyti, dazus su protu skiesti skalbimo priemone, kad geriau isigertu i tarpelius dazai, valyti daza nuo vasko, kad neliktu issemus vaska nepageidaujamu plemu, knistis su kruva popieriu nuimant vaska, po fiksavimo, jei tai storesnis silkas, kisti i benzina, skalbti, plauti, minkstinti............................tavi tai yra paprasta????? lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

Defliune pas tave tikrai graziai isejo krakle tuose ploteliukuose thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 17 rugpjūčio 2012 - 14:07
QUOTE(daivaV @ 2012 08 17, 14:05)
man vaskas garinant darba isgaruoja biggrin.gif aisku jei naudoju parafinini vaska
tavi jei pas tave liko sukietiejes silkas tai galva guldau, kad ant jo liko daug vasko...
sakai kad krakle nesudetinga... cool.gif  doh.gif lasinti, lasinti, daug lasinti vaska, paskui dar tepti, kad mazai nebutu, saldyti, ar kitaip dziovinti, atsargiai ir su galva lauzyti, dazus su protu skiesti skalbimo priemone, kad geriau isigertu i tarpelius dazai, valyti daza nuo vasko, kad neliktu issemus vaska nepageidaujamu plemu, knistis su kruva popieriu nuimant vaska, po fiksavimo, jei tai storesnis silkas, kisti i benzina, skalbti, plauti, minkstinti............................tavi tai yra paprasta????? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

Defliune pas tave tikrai graziai isejo krakle tuose ploteliukuose thumbup.gif

nu normaliai, manau būna ir blogiau
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 08 17, 16:23)
nu normaliai, manau būna ir blogiau

taviuk kas buna blogiau?????? biggrin.gif kalbu apie silko tapyba/batika
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 08 17, 14:35)
taviuk kas buna blogiau?????? biggrin.gif kalbu apie silko tapyba/batika

Blogiau kai šilkas ne kabliukais prisegtas o gumutėm ir adatėlėm ir tu dalį piešinio papiešį nuįmi ir lygintuvu fiksuoji , po to vėl su adatėlėm ir gumutėm vargsti kol uždedi šilką, vėl konturuoji bespalviu, lauki, tapai, nuįmi, fiksuoji vėl mauni, vėl konturuoji ir kai baigi matai kad gavai š....
Atsakyti
apie dideli sh... po daug vilciu ir darbo as nepagalvojau smile.gif ... pas kiekviena musu jis buna..... - na taip... tai blogiau, nei viskas kas anksciau parasyta 4u.gif
Atsakyti