SeRi aciu seniai pas mus nesirodei...
Kazkaip isvis paskutiniu laiku i SM nebeuzeidavau ..Reiks pasitaisyt .. O jus visos taip istobulejot,man net nera ka parodyt,nes laaaaabai retai kazka darau. Bet jau vel norisi,priemoniu tai kruvom prideta spinteleje
Trūksta tavęs. Vis papasakodavai apie kokias naujoves.
SeRi pasirodyk dazniau ir tavo darbeliu nooooooooooriu
Vakare fotkinau, tai spalvos ne tos ir nėr ryškumo
Tavi, man trūksta spalvų. Gal kai ryškesnės kitaip atrodo, bet norėtūs man, kad gėlės būtų kitokios spalvos.
Na o aš prisidirbau su per daug ryškių spalvų ir kai užfiksavau sumąsčiau kaip pataisyt galėjau, tai sakykit ar dar galima spalvą su spiritu ar degtine pabalint vietom, ar tai tik šlapius dažus veikia.
Na o aš prisidirbau su per daug ryškių spalvų ir kai užfiksavau sumąsčiau kaip pataisyt galėjau, tai sakykit ar dar galima spalvą su spiritu ar degtine pabalint vietom, ar tai tik šlapius dažus veikia.
QUOTE(Moniqy @ 2012 08 16, 12:25)
Tavi, man trūksta spalvų. Gal kai ryškesnės kitaip atrodo, bet norėtūs man, kad gėlės būtų kitokios spalvos.
Vakare fotkinau, vakar iš naujo perfotkinau, bet nuduso baterijos ir neperkėliau nuotraukų. Šiandien bandysiu įkelt. Tik šlapius dažus veikia, dar vienas būdas yra tai su balinančia priemone, bet yra rizika pagadinti šilką.
Gal kiek ryškiau
o čia eksperimentas
o čia eksperimentas
Ekspermentas labai nusisekęs
tavi is pradziu net nesupratau kodel rasai, kad sugadinai raunonaji eksperimentini sali (osinkoj suzinau ), geriau isiziurejus lyg matosi, kad kazka piesei pries dengdama vasku?
QUOTE(daivaV @ 2012 08 16, 23:23)
tavi is pradziu net nesupratau kodel rasai, kad sugadinai raunonaji eksperimentini sali (osinkoj suzinau ), geriau isiziurejus lyg matosi, kad kazka piesei pries dengdama vasku?
taip ir buvo, buvo piešinys, bet sugadinau su par tamsiu fonu ir neteisingai dėdama krakle
na taip... krakle ilgas, kruostus ir sakyciau nuobodokas procesas...
o veliau dar vasko nuemimas..
o veliau dar vasko nuemimas..