Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(daivaV @ 2012 08 09, 13:23)
tavi pies meduzas, ka cia man sugalvojus dar  vacation4.gif  biggrin.gif

O ką jų forma tai graži smile.gif
Kuo blogiau nei obuoliai ar baklažanai ar trilitriakas?
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 08 09, 15:29)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 08 09, 13:29)

lotuliukas.gif
as tai jau piesiau meduzas, tik man nelabai isejo smile.gif

papasakosiu kuriozini ivyki - viena moteris pas mane norejo uzsakyti kaklaraisti, sakau, koki noretumete? telefonu klausiu, koki, o ji sako atsiusiu nuotrauka, jau galvojau bus kazkas... o ji atsiunte nuotrauka, kurioje jis pats paprasciausiai dryzuotas kaklaraistis ir paprase tokio pat... pagalvojau, ilgai galvojau, o po to pasiuliau nusipirkti parduotuveje mirksiukas.gif

kaip kazkas pasake "visokiu zmoniu yra, visokiu reikia"

Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2012 08 09, 13:34)
lotuliukas.gif
as tai jau piesiau meduzas, tik man nelabai isejo smile.gif

papasakosiu kuriozini ivyki - viena moteris pas mane norejo uzsakyti kaklaraisti, sakau, koki noretumete? telefonu klausiu, koki, o ji sako atsiusiu nuotrauka, jau galvojau bus kazkas... o ji atsiunte nuotrauka, kurioje jis pats paprasciausiai dryzuotas kaklaraistis ir paprase tokio pat... pagalvojau, ilgai galvojau, o po to pasiuliau nusipirkti parduotuveje  mirksiukas.gif

kaip kazkas pasake "visokiu zmoniu yra, visokiu reikia"

O geras biggrin.gif
Atsakyti
vargeli.... isivaizduoju tavo mina gavus nuotrauka lotuliukas.gif
Atsakyti
Daivukai, kaip gaila, kad tavo darbelį tik namie galėsiu pažiūrėti rolleyes.gif net neabejoju, kad atorodo įspudingai smile.gif
Aš labai jau noriu irgi pradėt tapyti vėl, bet namo grįštu toookia nusikalus, toooks zavalas darbe, kad vakare jau nieko nebeišeina, tik vegetuot kaip daržovei. doh.gif
Atsakyti
Teisybe pasakius, tai pirma reakcija - lotuliukas.gif , po to g.gif , po to vel - lotuliukas.gif , po to blink.gif , galvojau - juokauja? unsure.gif

Bet dabar prisiminus, tai tik juoktis norisi cool.gif
Atsakyti
Daivule, na man tai žiauriai gražus tavo darbas su sloiku ax.gif Šaunuolė, toks nematytas, pakankamai asmeniškas, sakyčiau wub.gif šaunuolė flirt.gif dirol.gif
Gavau kelias fotkes iš vestuvių, kur jums čia parodžius? ax.gif
Atsakyti
ELIJA aciu mazute 4u.gif biggrin.gif
neisejo islaikyti proporciju, et... dar daug tokiu dalykeliu nepavyko siame darbe... bet pats sumanymas man labai patiko, kitaip nebuciau piesus.. ax.gif tik kai vyras nutaise TOKIA mina susimasciau kad gal as cia be rysio lotuliukas.gif et... niekam nepatiks pati nesiosiu ir busiu, kai Defliune sake "batsiuvys su batais" tongue.gif

NUOTRAUKYCIU LABAI LABAI NORIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O GAL GALETUM CIA JAS PARODYTI?????a 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Elija, tu į AŽ atsiūsk
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 08 09, 22:45)
NUOTRAUKYCIU LABAI LABAI NORIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O GAL GALETUM CIA JAS PARODYTI?????a 4u.gif  4u.gif

O manęs neišmes moderatorė už didžiulį nusižengimą? blush2.gif Išsiunčiau tau ir tavi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 05 27, 13:44)
mano naujas darbukas lelijos biggrin.gif ]

Koks nuostabus darbas ,daivaV wub.gif wub.gif
Atsakyti