sveikos
Labai gražūs pastarieji visų darbai, o va aš su vienu užsiknisus sėdžiu. Pagaliau nukkontūravau, reik pradėt spalvint ir visiškai nebeįsivaizduoju ką spalvint ir kokiom spalvom. Gal kuri kokį patarimą ar mintį duosit?
Aš būčiau visus žiedus vienos spalvos konturu dariusi. Dabar bus tikrai sudėtinga parinti spalvas. Kur auksinis kontūras bandyk žalsvai gelsvą, kur sidabrinis dėk mėlynos spalvos, o juodas - tai gal tamsiai violetinę. Pirma spalvas ant medžiagos skaiutės patepliok ir žiūrėk ar tau dera tie atspalviai
Lengviau būtų spalvint, jei vienos spalvos kontūras, bet man taip gražu to skirtingo spalvos Tai ir prisidirbau dabar su spalvinimu. Lekiu bandyti ant skiautės.
Spalvoti kontūrai gerai kai piešiamas sudėtingesnis piešinys, pvz gėlė su šakom ar lapais. Čia besikartojantis motyvas ir spalvotį kontūrai jau įstato į rėmus, bet gali visumoj gautis gerai. Auksą ir baltą galėjai derint tam pačiam žiede. Vienu iš jų gėlės viduriuką, būtų geriausias sprendimas ir spalvinti būtų lenviau ir viduriukas išryškėtų
Tavi, o man pirmas ispudis apie zodi sepija - su moliusku susije, bet darbas tikrai idomus, monochromatiniai darbai apskritai idomus
Daivut, man sis darbas turetu buti pano, bet ne salikelis, toooks nostalgiskas, toks meniskas
Daivut, man sis darbas turetu buti pano, bet ne salikelis, toooks nostalgiskas, toks meniskas
ačiū Linučiuk ir toli gražu ne viskas man gavosi jame..... ai... tiek to tikrai nenusimenu, buvo įdomu pabandyti
kalbant apie sepija... su tikra ir labai gyva sepija susidurus buvau, vyras Kroatijoj laukiniam pleze rankomis pagavo... ta bjaurybe issove savo rasala tiesiai mazutei i veiduka ....ziuredama i tavi salikiuka vis galvojau kodel jis taip pavadintas...
ramus, grazus darbukas tavi.
kalbant apie sepija... su tikra ir labai gyva sepija susidurus buvau, vyras Kroatijoj laukiniam pleze rankomis pagavo... ta bjaurybe issove savo rasala tiesiai mazutei i veiduka ....ziuredama i tavi salikiuka vis galvojau kodel jis taip pavadintas...
ramus, grazus darbukas tavi.
Och jus galvakojų mėgėjos
Sepija, indiškas tušas raudonai rudas, su nežymiu violetiniu atspalviu pigmentas, gaunamas iš galvakojų moliuskų sepijų (Sepiidae), taip pat tapybos technika, artima akvarelei ir tušui. Kartais naudojama sausa sepija, kuria piešiama, panašiai, kaip pieštuku.
Sepija, indiškas tušas raudonai rudas, su nežymiu violetiniu atspalviu pigmentas, gaunamas iš galvakojų moliuskų sepijų (Sepiidae), taip pat tapybos technika, artima akvarelei ir tušui. Kartais naudojama sausa sepija, kuria piešiama, panašiai, kaip pieštuku.
QUOTE(tavi @ 2012 08 09, 12:33)
Och jus galvakojų mėgėjos
Tavi, zinom zinom apie technikas ir tapybas, teko dar mokykloje susidurti, tik man buvo pirmas ispudis, jau tikejausi rasti piesinyje
QUOTE(Defliune @ 2012 08 09, 12:35)
Tavi, zinom zinom apie technikas ir tapybas, teko dar mokykloje susidurti, tik man buvo pirmas ispudis, jau tikejausi rasti piesinyje
matyt sekančiam darbe teks nupieš medūzų
Dabar mąstau apie mėlynų spalvų darbą
QUOTE(tavi @ 2012 08 09, 12:54)
Laukiam laukiam
tavi pies meduzas, ka cia man sugalvojus dar