Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

sveikos smile.gif
Labai gražūs pastarieji visų darbai, o va aš su vienu užsiknisus sėdžiu. Pagaliau nukkontūravau, reik pradėt spalvint ir visiškai nebeįsivaizduoju ką spalvint ir kokiom spalvom. Gal kuri kokį patarimą ar mintį duosit?
user posted image
Atsakyti
Aš būčiau visus žiedus vienos spalvos konturu dariusi. Dabar bus tikrai sudėtinga parinti spalvas. Kur auksinis kontūras bandyk žalsvai gelsvą, kur sidabrinis dėk mėlynos spalvos, o juodas - tai gal tamsiai violetinę. Pirma spalvas ant medžiagos skaiutės patepliok ir žiūrėk ar tau dera tie atspalviai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 08 rugpjūčio 2012 - 11:03
Lengviau būtų spalvint, jei vienos spalvos kontūras, bet man taip gražu to skirtingo spalvos biggrin.gif Tai ir prisidirbau dabar su spalvinimu. Lekiu bandyti ant skiautės.
Atsakyti
Spalvoti kontūrai gerai kai piešiamas sudėtingesnis piešinys, pvz gėlė su šakom ar lapais. Čia besikartojantis motyvas ir spalvotį kontūrai jau įstato į rėmus, bet gali visumoj gautis gerai. Auksą ir baltą galėjai derint tam pačiam žiede. Vienu iš jų gėlės viduriuką, būtų geriausias sprendimas ir spalvinti būtų lenviau ir viduriukas išryškėtų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 08 rugpjūčio 2012 - 11:39
user posted image
Atsakyti
Tavi, o man pirmas ispudis apie zodi sepija - su moliusku susije, bet darbas tikrai idomus, monochromatiniai darbai apskritai idomus thumbup.gif

Daivut, man sis darbas turetu buti pano, bet ne salikelis, toooks nostalgiskas, toks meniskas 4u.gif
Atsakyti
ačiū Linučiuk 4u.gif ir toli gražu ne viskas man gavosi jame..... ai... tiek to biggrin.gif tikrai nenusimenu, buvo įdomu pabandyti biggrin.gif
user posted image

kalbant apie sepija... su tikra ir labai gyva sepija susidurus buvau, vyras Kroatijoj laukiniam pleze rankomis pagavo... ta bjaurybe issove savo rasala tiesiai mazutei i veiduka doh.gif ....ziuredama i tavi salikiuka vis galvojau kodel jis taip pavadintas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
ramus, grazus darbukas tavi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 09 rugpjūčio 2012 - 12:22
Och jus galvakojų mėgėjos lotuliukas.gif
Sepija, indiškas tušas – raudonai rudas, su nežymiu violetiniu atspalviu pigmentas, gaunamas iš galvakojų moliuskų sepijų (Sepiidae), taip pat – tapybos technika, artima akvarelei ir tušui. Kartais naudojama sausa sepija, kuria piešiama, panašiai, kaip pieštuku.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 08 09, 12:33)
Och jus galvakojų mėgėjos lotuliukas.gif
Sepija, indiškas tušas – raudonai rudas, su nežymiu violetiniu atspalviu pigmentas, gaunamas iš galvakojų moliuskų sepijų (Sepiidae), taip pat – tapybos technika, artima akvarelei ir tušui. Kartais naudojama sausa sepija, kuria piešiama, panašiai, kaip pieštuku.

Tavi, zinom zinom apie technikas ir tapybas, teko dar mokykloje susidurti, tik man buvo pirmas ispudis, jau tikejausi rasti piesinyje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2012 08 09, 12:35)
Tavi, zinom zinom apie technikas ir tapybas, teko dar mokykloje susidurti, tik man buvo pirmas ispudis, jau tikejausi rasti piesinyje  thumbup.gif

matyt sekančiam darbe teks nupieš medūzų biggrin.gif
Dabar mąstau apie mėlynų spalvų darbą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 09 rugpjūčio 2012 - 12:54
QUOTE(tavi @ 2012 08 09, 12:54)
matyt sekančiam darbe teks nupieš medūzų biggrin.gif
Dabar mąstau apie mėlynų spalvų  darbą

Laukiam laukiam smile.gif 4u.gif
Atsakyti
tavi pies meduzas, ka cia man sugalvojus dar vacation4.gif biggrin.gif
Atsakyti