Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(tavi @ 2012 08 06, 12:39)
Na kaip nesmagu, kai taip stengies darai, naktimis nemiegi ir bac...

Aisku, labai nesmagu, bet pagalvojau, jei netiks ir grazins darba, tai pasiliksiu sau, tokio tikrai neatkartosiu, bus pagaliau "batsiuvys su batais" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Defliune gerai cia apie batus pasakei lotuliukas.gif thumbup.gif
siai klientei netiks - patiks kitai wub.gif darbas man tikrai patiko wub.gif ir tikrai matosi, kad idejai daug pastangu thumbup.gif
is tiesu man ir gi taip buvo.. ir ne karta biggrin.gif jei darai nepakartojima, o kazka naujo, nepazystamam zmogui, visada yra rizika 4u.gif nezinai nei jo grozio supratimo, nei pomegiu... kiek pastebejau net spalvas visi mes matome skirtingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 08 06, 12:52)
Defliune gerai cia apie batus pasakei lotuliukas.gif  thumbup.gif
siai klientei netiks - patiks kitai wub.gif darbas man tikrai patiko wub.gif ir tikrai matosi, kad idejai daug pastangu thumbup.gif
is tiesu man ir gi taip buvo.. ir ne karta biggrin.gif jei darai nepakartojima, o kazka naujo, nepazystamam zmogui, visada yra rizika 4u.gif nezinai nei jo grozio supratimo, nei pomegiu... kiek pastebejau net spalvas visi mes matome skirtingai biggrin.gif

Tikra teisybe del spalvu - kaip man sako, padaryti kakavines spalvos salikeli, o as klausiu, kiek pilate pieno i kava? thumbup.gif
Atsakyti
Gal kiek geriau matyt dabar
user posted image
user posted image
Atsakyti
tavi fantastiškai atrodo tavo aguonos, ir paskutinis darbelis, toks ramus, labai gražus thumbup.gif
daivaV mergytės nuostabios, labai wub.gif aš kaip visada ištyrinėju tavo darbus
Defliune labai labai gražu thumbup.gif
Elija, sveikinu jaunavedžius clap.gif clap_1.gif ir nuotraukų būtinai lauksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 08 06, 12:37)
sumasciau toki salikiuka... kad net nezinau ar jis bus salikiskas g.gif

Daivukai, negali būti tokio šalikiškas ar nešalikiškas rolleyes.gif Tiesiog įgyvendink savo idėjas ir leisk visiems mėgautis rezultatu 4u.gif Pavaryk, mergyt, labai lauksiu rezultato mirksiukas.gif

QUOTE(Defliune @ 2012 08 06, 13:37)
Tai salis prie vakarines sukneles, bet klientei nelabai itikau sad.gif

Manau toks įspudingas darbas labai greit rastų savo šeimininkę 4u.gif

Josette, ačiū, mergyt ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Josette aciu 4u.gif labai noreciau, kad istyrinejus pasakytum kas ne taip, ka darytum kitaip ir pan. vien zodziu truksta man kritikos... 4u.gif biggrin.gif man galit rezti viska, labai labai lauksiu 4u.gif savo klaidu matau nemazai... idomu ka mato kiti..

ELIJA vyras ta mano trilitriaka su megiuku ir taip ir taip pakreipes galva ziurinejo.... lotuliukas.gif as irgi nezinau kaip vertint darba.. neisejo toks koks turejo buti... cool.gif be to... zmoniu kunai yra aukstasis pilotazas.. ir jis man nesigauna rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ateinu pas Jus akių paganyt.
Defliune, šalis nerealus, pamačiau - negaliu pamiršt - reikia pasakyt biggrin.gif O kaip tokį foną padaryt, jei ne paslaptis? ax.gif Beveik laukiu, kad ta klientė atsisakytų.
Labai labai gražus subtilus Tavi darbas. Kaip su paprastu pieštuku pašešėliuotas ir toks gyvas; kaip nespalvota nuotrauka. Labai wub.gif

Ačiū už atgaivą
Atsakyti
Aciu mergaites uz grazius zodzius smile.gif

Tavi, o kodel savo paskutini darba pavadinai sepija? g.gif smile.gif

Daivut, apie koki trilitriaka kalbame??? as kazka praleidau? blush2.gif

QUOTE(Debasy @ 2012 08 07, 11:26)
O kaip tokį foną padaryt, jei ne paslaptis? ax.gif 

Debasy, sis fonas dengtas 3 kartus, po to pereita vandeniu ir vsio thumbup.gif
Atsakyti
Todėl, kad tie dažai vadinas sepija ir seniau jie buvo naudojami tonuot nespalvotas nuotraukas. Nuotraukos įgydavo tokį rusvą atspalvį. Žiūrint į piešinį jis kaip iš senos nuotraukos ar freskos
Papildyta:
QUOTE(Debasy @ 2012 08 07, 11:26)
Sveikos 4u.gif
ateinu pas Jus akių paganyt.
Defliune, šalis nerealus, pamačiau - negaliu pamiršt - reikia pasakyt  biggrin.gif O kaip tokį foną padaryt, jei ne paslaptis? ax.gif  Beveik laukiu, kad ta klientė atsisakytų.
Labai labai gražus subtilus Tavi darbas. Kaip su paprastu pieštuku pašešėliuotas ir toks gyvas; kaip nespalvota nuotrauka. Labai wub.gif

Ačiū už atgaivą

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2012 08 07, 13:31)
Daivut, apie koki trilitriaka kalbame??? as kazka praleidau?  blush2.gif

trilitriaka ant silko biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pabaigsiu - parodysiu... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 07 rugpjūčio 2012 - 13:09
daivaV neabejok savim, puikiai moki piešti. natūralu, kad baiminiesi, nes bandai kažką naujo, kažką neįprasto, aš neabejoju tavim mirksiukas.gif

Mergaitės noriu patarimo, renkuosi garpuodį ir nežinau kokį pirkti. Nusižiūrėjau paprastą garpuodį, ant viryklės statomą. Tik dvejoju, nes gal patogiau elektrinis?
Atsakyti