Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(Defliune @ 2012 07 23, 22:36)
Dar karta isitikinau, kad rankomis piestiems kaklaraisciams LT ne vieta sad.gif

Defliune.. kas atsitiko console.gif ? kas nors iskaudino..????? gun_bandana.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 07 24, 10:28)
Defliune.. kas atsitiko console.gif ? kas nors iskaudino..????? gun_bandana.gif gun_smilie.gif

biggrin.gif ne, niekas neįskaudino, tik įsitikinau, kad LT žmonės labai įdomiai reaguoja į pieštus kaklaraiščius, ne taip, kaip Portugalijoje ar Kanadoje 4u.gif

Klientė užsakė savo vyrui gimtadienio proga kaklaraištį su liūtu, kai pradėjau klausinėti, kas ir kaip, ji sako - improvizuokite, na aš ir suimprovizavau. O dabar kaip į vandenį dingusi g.gif . Iškart perspėjau, nepatiks, neimsite, tai skonio reikalas. Dėl to tikrai niekada nesiginčyju bigsmile.gif . Bet galima gi pasakyti - ačiū, nenoriu, nepatinka. Galėjau pabandyti dar kelis variantus. Na, yra kaip yra drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
oho, koks grazus! O cia jis toks bordinis buvo ar pati dazei? Ir siaip toks blizgus! Siaip tai cia problema ne Lietuvoj o tame zmoguje! Buvo karta ir man tokia pasitaikius, kuriai darbas atseit labai patiko, o paskui dingo kaip i vandeni. Cia per supermamas jin mane susiradus buvo. Paskui radau temele apie nepatikimus klientus, ir ten jau ja kazkas skundesi. Pati nemegstu zmoniu smeizt, tai nieko neberasiau, laikausi irgi tokios nuostatos, kad per prievarta darbu nesiulyti. Bet cia buna tokiu vos ne manjaku, visko nori uzsako, o kai ateina laikas moket dingsta
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2012 07 24, 13:25)
oho, koks grazus! O cia jis toks bordinis buvo ar pati dazei? Ir siaip toks blizgus!

Čia bordines spalvos šilko satinas. Piešiau akrilu.
Pagaliau gavau atsakymą, kad neims. Tai dabar galiu dar labiau suimprovizuoti ir į plačiąją rinką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2012 07 24, 15:38)
Čia bordines spalvos šilko satinas. Piešiau akrilu.
Pagaliau gavau atsakymą, kad neims. Tai dabar galiu dar labiau suimprovizuoti ir į plačiąją rinką  biggrin.gif

Defliune oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
as ir visada rasau - nepatiks tikrai galesit nejamt ax.gif biggrin.gif vienam labai labai grazu, o kitam - visiska berisybe smile.gif
Atsakyti
Kaip stilinga. Man labai grazu ir skoninga. Teko ir man kazkada padirbeti su sia technika. Labai "kabina". Bet negalvojau, kad tokiu idejų gerų tapant ant šilko.
Labai grazūs kaklaraiščiai.

QUOTE(Defliune @ 2012 07 24, 14:09)
biggrin.gif ne, niekas neįskaudino, tik įsitikinau, kad LT žmonės labai įdomiai reaguoja į pieštus kaklaraiščius, ne taip, kaip Portugalijoje ar Kanadoje  4u.gif

Klientė užsakė savo vyrui gimtadienio proga kaklaraištį su liūtu, kai pradėjau klausinėti, kas ir kaip, ji sako - improvizuokite, na aš ir suimprovizavau. O dabar kaip į vandenį dingusi  g.gif . Iškart perspėjau, nepatiks, neimsite, tai skonio reikalas. Dėl to tikrai niekada nesiginčyju  bigsmile.gif . Bet galima gi pasakyti - ačiū, nenoriu, nepatinka. Galėjau pabandyti dar kelis  variantus. Na, yra kaip yra  drinks_cheers.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif
puikus liūtukas Defliune thumbup.gif
Rodausi ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josette: 29 liepos 2012 - 22:34
Josete labai gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Josette @ 2012 07 29, 13:17)
Sveikos mergaitės  smile.gif

Abu salikeliai nuostabus 4u.gif
Atsakyti
Josette, super darbai.
Defliune, nenusimink, deja tokie atvejai pasitaiko. Tai ne tavo kaltė, o tiesiog nesuprato tavo darbo
Atsakyti
Josette, labai smagus thumbup.gif
Atsakyti
Josette labai grazus darbukai wub.gif vaikiskas ryskus, nuotaikingas, super, ornamentai grazus, suderintos spalvos - nuostabu!

pati uzsimaniau ka nors sukurti smile.gif)) uznieztejo naguciai... labai... jau nemazai laiko praejo nuo mano paskutinio darbuko... sad.gif( kazkaip ... nebuvo nuotaikos ir noro kuri laika... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 30 liepos 2012 - 10:49