Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(butybe @ 2012 07 17, 15:19)
Elija, su artejancia svente  mirksiukas.gif

Ačiū, mieloji 4u.gif ax.gif

tavi, aš manau nedaryk nieko... arba kokią švelniai gelsvą. Nors aš nieko nedaryčiau, man visai gerai atrodo ir taip. Nors... gali bandyti, juk tu pas mus pratusi prie eksperimentų biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 07 17, 15:06)
Ačiū, mieloji  4u.gif  ax.gif

tavi, aš manau nedaryk nieko... arba kokią švelniai gelsvą. Nors aš nieko nedaryčiau, man visai gerai atrodo ir taip. Nors... gali bandyti, juk tu pas mus pratusi prie eksperimentų  biggrin.gif  4u.gif

Aha, dabar jau nemažai eksperimentuoju, žinok smagu smile.gif

Nu ką ? Drebi? Įsikalk į galvą tu pati gržiausia, nuostabiausia nuotaka tą dieną
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 07 17, 16:17)
Nu ką ? Drebi? Įsikalk į galvą tu pati gržiausia, nuostabiausia nuotaka tą dieną

Ačiū, taviuk, už palaikymą 4u.gif Labai smile.gif Drebu žinok ax.gif galva sprogsta nuo minčių hihihi.gif

na kad tu pas mus visad buvai drąsi - jei kas nesigauna šast šast ir jau kitaip padaryta. Šaunuolė, aš tai negalėčiau taip, man reikėtų ilgos reabilitacijos biggrin.gif
Atsakyti
Aš ir iškart pamačius pamąsčiau apie dangaus žydrą foną. Taip lyg gulėdamas po obelimi žiūrėtum į dangų atrodytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2012 07 17, 19:03)
Aš ir iškart pamačius pamąsčiau apie dangaus žydrą foną. Taip lyg gulėdamas po obelimi žiūrėtum į dangų atrodytų smile.gif

drinks_cheers.gif

Elija, man paciai pamacius liniuote, siurpas perbego biggrin.gif ax.gif biggrin.gif
Bet siaip, super, linkiu grazios sventes, labai prasminga diena bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2012 07 17, 20:04)
drinks_cheers.gif

Elija, man paciai pamacius liniuote, siurpas perbego biggrin.gif ax.gif biggrin.gif
Bet siaip, super, linkiu grazios sventes, labai prasminga diena bigsmile.gif  wub.gif

Aaačiū, mergytės ax.gif priešvestuvinis laikotarpis košmariškas, bet po vestuvių... siausim dvi savaites biggrin.gif gal net ateis noras tapyti ant šilko biggrin.gif
Atsakyti
Štai kas gavos
user posted image
user posted image
Atsakyti
grazu smile.gif
Atsakyti
Ačiū Lina, tik reiks geriau nufotkintį
Atsakyti
Super rezultatas. Tikrai lyg po obels šaka gulint, žvelgi į vasaros dangų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2012 07 18, 15:30)
Super rezultatas. Tikrai lyg po obels šaka gulint, žvelgi į vasaros dangų. smile.gif

Ačiū, vizija tokia ir buvo smile.gif
Atsakyti
Aga, tikrai super, nesitikėjau net, kad taip gerai žiūrėsis wub.gif tavi, nuostabiai wub.gif
Atsakyti