Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

sveikuteles mergaiciukes wub.gif biggrin.gif

QUOTE(tavi @ 2012 06 28, 07:43)
Mergaitės geriau ilgiau palyginti, nei sužinot, kad darbas vietomis paleido dažą. Apie savo darbus to nergėjau, bet apie svetimą jau porą atsiliepimų tokių buvo. Labai gaila nes tos mergaitės tikraai gražūs darbai. Kas tai - nesakysiu. Tik netingėkit palyginti

manau reikia arba nieko nerasyti, arba parasyti viska iki galo, nesmagu skaityti, kai rasoma, kad kazkieno darbai nekokybiski... - tikriausiai kiekviena skaitydama pagalvojo "....o jei tai mano.....???" be to tikru meistru internetinese parduotuvese skaiciau, kad pirma karta skalbiant gali siek tiek dazo buti, taciau tai yra normalu ir kokybei neitakoja.
tarkim, kad ir cia http://zhilcov-batik...u.net/page2.php
tai mano asmenine nuomone 4u.gif ax.gif

ELIJA kinkadrebis normalus ir labai smagus dalykas pries toki ivyki wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif 11 dieneliu - jeeeeeeeeeeee wub.gif jau viskas suruosta ir pasiruosta g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 10 liepos 2012 - 15:02
QUOTE(daivaV @ 2012 07 10, 15:59)
sveikuteles mergaiciukes wub.gif  biggrin.gif

Daivukas iš atostogų grįįįįįžo ?? wub.gif wub.gif wub.gif Prašome greit reportažą 4u.gif
Atsakyti
aga biggrin.gif grizau.... nooooooooooooriu darrrrrrrrrrrrrrrr cool.gif mazai.... lotuliukas.gif
siandien nakti puse keturiu parskridom... nepatinka man nakti... issimusi is ritmo ir sunku vel i ji igriuti doh.gif
kanaru saloje, Tenerifeje buvom, masina issinuomavom ir viska idomiausia pamatem, ant juodo smelio prisiterlinom, juros gerybiu prisiragavom, man labai labai patiko wub.gif wub.gif sala su labai skirtingu klimatu, zavi, grazi ir zmones pasitaike tik labai geri wub.gif
Atsakyti
Tos panos dabar čia nėr ir aplamai šnekėjau apie kantrybę fiksuojant, o ne apie tai - kieno darbas nekokybiškas.
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif noriu Jusu patarimo ar idejos kokios g.gif Pasimetem tarp minciu ir noru savo schmoll.gif Turim popierini gimines medi, nudailinta ant ant didelio popieriaus lapo, bet uzejus lietui, jis buvo sulytas ir per kita gimines susitikima jo jau nebenaudosim sad.gif Gal kartais yra kas dare-piese ant silko?? Ar as cia visai jau nusisvajojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklelis @ 2012 07 12, 23:17)
Sveikos merginos smile.gif noriu Jusu patarimo ar idejos kokios  g.gif Pasimetem tarp minciu ir noru savo  schmoll.gif Turim popierini gimines medi, nudailinta ant ant didelio popieriaus lapo, bet uzejus lietui, jis buvo sulytas ir per kita gimines susitikima jo jau nebenaudosim sad.gif Gal kartais yra kas dare-piese ant silko?? Ar as cia visai jau nusisvajojau  unsure.gif

visas klausimas kokio dydžio šilko gabalo reikia, o visą kita tai tas pats piešimas ir fiksavimas. gerai užfiksavus nenusiplaus, tik siulyčiau įmtį storą šilką ir dirbtį su lygintuvu fiksuojamais dažais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 13 liepos 2012 - 05:50
QUOTE(tavi @ 2012 07 13, 06:50)
visas klausimas kokio dydžio šilko gabalo reikia, o visą kita tai tas pats piešimas ir fiksavimas. gerai užfiksavus nenusiplaus, tik siulyčiau įmtį storą šilką ir dirbtį su lygintuvu fiksuojamais dažais

O ka, visai gera ideja gimines medis ant silko. galima toki graziai susukama padaryti, labai originalu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2012 07 13, 08:55)
O ka, visai gera ideja gimines medis ant silko. galima toki graziai susukama padaryti, labai originalu  thumbup.gif

Aciu uz pasiulymus ir jog nesupeiket mano idejos. Esu tik naujoke uzklydusi i tema, beieskanti sprendimo budo. Gal patartumet i ka galeciau asmeniskai kreiptis del idejos igyvendinimo. Nuosirdus aciu uz visas mintis 4u.gif
Atsakyti
Vat galvoju ar reik fono ?
user posted image
user posted image
Atsakyti
tavi, manau neeee blush2.gif
Atsakyti
Elija, su artejancia svente mirksiukas.gif
Tavi, is ties labai grazu! Ziuriu ziuriu ir vis mastau del fono. Manau reikia. Visad yra rizika su fonu, bet as imciau kokia sodria spalba. Kazka is saulelydzio gamos smile.gif gal tamsiai purpurine krastuose pereinancia i melynuma. Arba kad ir tamsiai zalia. Manau ta persikine spalva labai graziai isrysketu tamsiame fone. Tik fona reiktu labai lygiai det be nutekejimu ir isskydimu, nes tada makalyne gausis. Nebent i centra sviesiau. Tavi profas lygiam tonui deti! mirksiukas.gif
Atsakyti
Na manę traukia prie švelnaus melsvo fono, tokio ale dangus. Nepamirškit čia nefiksuotas šalis, spalvos -užfiksavus bus sodrios, tai ryškus fonas gali apsunkinti visą kompoziciją.
Atsakyti