Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(daivaV @ 2012 06 24, 16:43)
ačiū mergaičiukės blush2.gif  wub.gif  wub.gif
... man ir patinka ax.gif  biggrin.gif

tikrai nuostavi tunikele wub.gif
Atsakyti
Aga graži tunika labai . ir obuoliukai fainųs. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės smile.gif
Atsakyti
daivaV NUOSTABU wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, turiu klausimą smile.gif
labai traukia ta šilko magija, norėčiau išsimarginti šalikėlį ar nedidelę skarelę. Darysiu ant sintetinio šilko ( tikrąjį paliksiu vėlesniam bandymui ax.gif ). Bet mane viena moteriškė paprotino, kad net lygintuvu užfiksavus spalvas, jos nuo drėgmės "išplaukia" g.gif ir tektų vaikščioti nuspalvintu kaklu ar drabužais unsure.gif Ar tikrai?
Iš anksto dėkui už atsakymą.... 4u.gif
Atsakyti
Na čia iš serijos viena boba sakė bus šitas, nes gerai užfiksavus lygintuvu ar garais ir naudojant šilkui skirtus dažus, o ne ką kitą niekas niekur nenubėga. Kaskart užfiksavus išplaunu šalikėlius ir juos pati nešioju ir kiti nešioja viskas gerai, niekas netepa, šlapink kiek nori.
Atsakyti
Ajuni, taip gali atsitikti tik blogai užfiksavus. Pirmuosisu savo darbus fiksuodavau taip palyginu 30 min, duodu pailsėt ir vėl 30 min, vėl pailsinu ir vėl 30 min. Patikėk niekas po to nenusiplauna
Atsakyti
Aciu uz atsakymus- paliko ramiau 4u.gif na, bandysiu....
Atsakyti
Aš fiksuoju daug trumpiau ir tai niekas nedažo.... ax.gif
Atsakyti
As lyginu manau tikrai viska bendrai ne ilgiau 15 minuciu ir viskas visada gerai buna smile.gif Pagal instrukcijas dazu iprastai ir triju minuciu uztenka.
Atsakyti
nu 3 minutes tai čia juk vienam plotui. O keik laiko lyginasi šalikas 140/30 .aš kažkaip ilgoka lyginu.Bijau vis bėdų.
Atsakyti
Mergaitės geriau ilgiau palyginti, nei sužinot, kad darbas vietomis paleido dažą. Apie savo darbus to nergėjau, bet apie svetimą jau porą atsiliepimų tokių buvo. Labai gaila nes tos mergaitės tikraai gražūs darbai. Kas tai - nesakysiu. Tik netingėkit palyginti
Atsakyti