Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Tai turiu aš plastmasinę tūbelę ir antgaliukus naudoju, aišku biški geriau, nei originalios tūbos, bet vistiek sudėtinga, skauda ranką. O va labai patiko kontūruoti karštu vašku, bet ten truputi specifika gaunasi.....paskutinius 2 darbus kontūravau vašku, per storos linijos nelabai man patinka.
Atsakyti
Taip atrodo Marabu kont8ras
Juo tikrai patogu dirbti, spaudžias lengvai, bet jei tau ir toks persunkiai spaudžias , na tai tik treniruot pirštus patariu, nes lengviau tai tik su vamzdeliai stikliniais ir rusiškais kontūrais bet ten yra sava specifika
2ia yra kont8rai, pa-iūrėk
grybauja supermamka
http://www.jurasta.l...ky-blue-559-398
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 22 birželio 2012 - 11:42
Vaiva, patarciau jums nusipirkti pati ploniausia tjantinga, tikrai bus lengviau dirbti smile.gif
arba jei dirbate su permatomu konturu ir tubele bei antgaliuku, skieskite vandeniu kontura, kad jis lengviau teketu per antgaliuka ir imkite storesni, 7 ar 9 mm
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 22 birželio 2012 - 11:43
Lina, bet pas mus mačiau tik vieno dydžio tjantingus
Atsakyti
Na galimybiu isigyti tikrai yra, ir ne tik Lietuvoje 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Defliune pabandysiu skiest kontūra biški.

Mano tjaningas 1mm bet linija tai tikrai ne 1mm gaunasi , o stora tokia. blush2.gif
Ai taip jau gavosi,kad kontūruot ranka paskaudo ir nuvariau į savo kaimo parduotuvę jo pirkt, mažesnysis buvo nupirktas, tai man liko tik didyis. Kadangi buvau nebandžiusi,tai net nepamislyjau , kad pasiieškoti mažesnio. lotuliukas.gif doh.gif Šiaip man karštu vašku dirbt patinka. ax.gif Bet jau mažesnio tai reik ieškot kur pigiau pirkt...... doh.gif
Atsakyti
Man tai tokį turi vyras atvežtį su vašku dirbti
user posted image

ir kontūrus, sako gerai per storą medžiagą persigeria ir neleidžia dažui tekėtį
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 22 birželio 2012 - 13:21
tjantingo piesiama linija priklauso ir nuo vasko karscio - kuo daugiau ikaitintas vaskas, tuo storesne linija;
jei vaskas nepakankamai ikaitintas - nepersigeria silkas ir dazai prabega;
rasti optimalu vasko karsti reik... ax.gif

tavi parodytus prietaisiuka ir konturus turiu:
vasku piesti prietaisiukas toks gana sunkus ir man dar neisejo prie jo prisitaikyti.... bent kolkas, man lengviau su tjantingu...
Davydovo konturai superiniai, gerai persigeria ir storesniame silke, nesmirda, kaip gammos. Taciau juodas konturas visada tik pilkas pasilieka, sidabrinio nebandziau ir neturiu, bespalvis liuks thumbup.gif juos skiesti reikia, jei tam yra poreikis, benzinu, o tada jis jau dvokia biggrin.gif siuos konturus naudoju su stikliniais vamzdeliais, nes jie takus ir puikiai tinka su stikliukais piest - rankytes neskauda, kad ir kiek priraitytum wub.gif

Atsakyti
Daiva užrodei, tai man ir prireikė smile.gif , kadangi tjantingu... dar neturiu, tai jau prie ko priprasiu tas ir bus gerai
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 06 22, 16:18)
Daiva užrodei, tai man ir prireikė smile.gif , kadangi tjantingu... dar neturiu, tai jau prie ko priprasiu tas ir bus gerai

.....sakiau tik, kad siunciuosi ir, kad ruseles juo piesia bei giria 4u.gif ...nerasiau, kad pati jau isbandziau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
... zinai... dar tas vasko kisimas i nediduke skylute gale..
... gal kada... verysad.gif cool.gif
Atsakyti
Pažiūrėsim, teks prisitaikyti ir dirbti
Atsakyti
Paveiksliukas smile.gif
user posted image
Atsakyti