Josette, labai gražu pirmame labai kraštelis patiko, o antras visas patiko, nes gražus motyvas, spalvos, mintis Šaunuolė
Ačiū daivaV, Elija
Ačiū dar kartelį daivaiV, kad įkėlei nuotraukas
Ačiū dar kartelį daivaiV, kad įkėlei nuotraukas
QUOTE(Josette @ 2012 06 20, 20:03)
tikrai nera uz ka Josette
idomu kodel tau neleido ikelti nuotraukyciu.. as darau taip: ant nuotraukos spauziu pelytes desini klavisa, sasirenku "kopijuoti paveikslo adresa" ir ta adresa idedu supermamoj i atsiverusi langeli "IMG", taip pat darai?
Parodė namie. Josette, na kokia tu šaunuolė, puikūs darbai
ačiū labai tavi
daivaV as taip ir darau,bet kėlė dideles nuotraukas labai, tai padariau kitaip
daivaV as taip ir darau,bet kėlė dideles nuotraukas labai, tai padariau kitaip
Nuo 06-30 iseinu atostogu visam menesiui, tai jeigu kam reikia salikeliu ar skareliu, kreipkites, yra dar visa savaitele
Sveikos, vėl aš su klausimėliu, gal kas naudojat lygintuvu fiksuojama pebeo gutta? Kaip ji ten po to dvi dienas dar po lyginimo džiūt turi ir tada viskas normaliai užsifiksuoja? Nes buvo man kurijozas jau, kad nusipirkau tik viena tūbelę ir instrukcijos nebuvo ir aš kaip visada iš kart po lyginimo išploviau ir nužiuožė visi kontūrai
QUOTE(Moniqy @ 2012 06 22, 09:37)
Sveikos, vėl aš su klausimėliu, gal kas naudojat lygintuvu fiksuojama pebeo gutta? Kaip ji ten po to dvi dienas dar po lyginimo džiūt turi ir tada viskas normaliai užsifiksuoja? Nes buvo man kurijozas jau, kad nusipirkau tik viena tūbelę ir instrukcijos nebuvo ir aš kaip visada iš kart po lyginimo išploviau ir nužiuožė visi kontūrai
pebeo kontūrai prasti, geriau Javana arba rusiški Gamma( tik jiems reik stiklinių vamzdelių ir jie skiedžiami benzinu), dar Marabu geri
O gal žinot kur galima jų Vilniuj gauti, nes savo javana baigiau ir pritrūkau, o reikia greitai baigti darbą, nes kur tik žinojau Vilniuj dailės reikmenis javanos niekur nerasta.
QUOTE(Moniqy @ 2012 06 22, 10:10)
O gal žinot kur galima jų Vilniuj gauti, nes savo javana baigiau ir pritrūkau, o reikia greitai baigti darbą, nes kur tik žinojau Vilniuj dailės reikmenis javanos niekur nerasta.
decotexa
http://decotex.lt/lt/1-pagrindinis
marabu per Vidą Vagnorių arba defliune
labukas visoms.
gražiai mergikės pasidarbavote, super aguonų radau
na o aš nupeizojau 2 šalikėlius ir nelabai esu savim patenkinta.Visgi su normaliu kontūru negaliu dirbt. negaliu spausti tūbelės. Būtų faina išbandyt tuos rusiškus vamzdeliais. O kur jų gauti.
na o aš nupeizojau 2 šalikėlius ir nelabai esu savim patenkinta.Visgi su normaliu kontūru negaliu dirbt. negaliu spausti tūbelės. Būtų faina išbandyt tuos rusiškus vamzdeliais. O kur jų gauti.
QUOTE(rimulėėė @ 2012 06 22, 10:52)
labukas visoms.
bandyk Marabu kontūrus, jie palstmasinėse tūbelėse, tik reikkės antgalių pirkt. Užsisakyk pas Vidą
v.vidis@gmail.com
Rusiškus tai arba kas atveš arba
http://www.batik-center.ru/instr.html