Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(Moniqy @ 2012 06 19, 23:54)
Daiva labai labai gražu wub.gif
O dabar turiu klausimėlį patyrusioms šalių tapytojoms 
Kuris šilkas jums pasirodė tinkamiausias šaliams? Nes aš dar net neviską išbandžius, tarkim niekad netapiau ant krepdešino.

visi silkai tinkami saliams, ziurint kokio norisi biggrin.gif plazdesio, ar kritimo, matinio, ar zvilgancio. Skiriasi naudojamos priemones konturams, efetu isgavimo budai ir etc. man labai patinka satinas, jis zvilga is vienos puses, labai svelnus wub.gif wub.gif wub.gif dar ir kaina silku labai siriasi.... cool.gif satinas .....brangu......

QUOTE(ELlJA @ 2012 06 20, 09:32)
Daivukai, aguonėlėėėėės  bigsmile.gif  Laaabai gražu  smile.gif Kas čia bus, šalikiukas?  4u.gif

bus tunika, ar palaidine... dar iki galo nesugalvojau lotuliukas.gif MAAAAAAAN biggrin.gif visiems darau, o as neturiu.... ax.gif tik nezinau ar suspesiu pasisiuti rolleyes.gif

QUOTE(butybe @ 2012 06 20, 09:40)
Moniqy, sveika prisijungus.
Daivute, kaip visada nepriekaistinga! Ziuriu silka tvirtini spaudemis. Niekad taip nebandziau, gal reiktu pabandyti. Bet krasciukas turbut susigadina, reikia paskui apsiuvinet?

perku silka metrais, tai nera prasmes knistis su kabliukais, naudoju kabliukus, kai imu apsiuta salikeli 4u.gif
krasciukas susigadina nuo spaudziu, ji nukerpu

didelis aciu mergiukai uz toki ivertinima mano darbo 4u.gif 4u.gif 4u.gif
labai noriu greiciau isgarinti, nes sau be esperimentu daryti negalejau biggrin.gif nauja kontura isbandziau
user posted image
Sennelier Aqua Guttas
niekaip nerandu tokio, kad ant tankaus silko juodas ir liktu juodu, bei nepraleistu dazu. Dazu nepraleido, toks tikrai juodas atrodo, idomu kaip bus isplovus g.gif tik gal siek tiek skystokas piesiant.

oho, kol rasiau zinute, Linute smulkiai apie silkus parase biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 20 birželio 2012 - 09:19
Vat ką reiškia kai žmogus netingi surinktį info smile.gif
Ką mes be tavęs darytume Lina smile.gif
Atsakyti
Man tikrai nesunku, cia is mano pamoku smile.gif
Daivut, darbas nuostabus ir labai laukiam tunikos pasirodant smile.gif
Atsakyti
Ačiū už tokią išsamią informaciją 4u.gif Ir dar turiu tokį vieną klausimėlį. Niekad nebandžiau garais fiksuoti ir visai knieti pabandyti, bet nežinau ar man priliptų, nes vis tik trunka ilgiau nei 3 minutes lyginti, tai dažų tam specialiai nesinori dar pirkti, o jei lygintuvu fiksuojamus dažus ir kontūrus užfiksuočiau garais?
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2012 06 20, 11:23)
Ačiū už tokią išsamią informaciją  4u.gif Ir dar turiu tokį vieną klausimėlį. Niekad nebandžiau garais fiksuoti ir visai knieti pabandyti, bet nežinau ar man priliptų, nes vis tik trunka ilgiau nei 3 minutes lyginti, tai dažų tam specialiai nesinori dar pirkti, o jei lygintuvu fiksuojamus dažus ir kontūrus užfiksuočiau garais?

pas rusaites vieną maišė lygintuvu fiksuojamus ir garinamus fiksuoti garinant. Nuotraukoj skirtumo nesimatė, bet lygintuvu fiksuojami kitaip į medžiagą įsigeria, šilkas ne toks žilgus ir minkštas. Tiesiog nusipirk vieną spalvą ir pabandyk vieną kokkį darbą padaryt su maišytas dažais ir žiūrėk. Tik tarp savęs dažų nemaišyk
Atsakyti
O kokius garais fiksuojamus dažus rekomenduotumėt tada? Gerai būtų, kad galima juos būtų Lietuvoj įsigyt.
Atsakyti
Paįmk nedidelį javana avangarde, jei patiks - siūlyčiau diupon dažus, jie pigesni ir buteliukai didesni. Juos gali užsisakyti per Vidą Vagnorių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 20 birželio 2012 - 12:22
oi daivaV nuostabu, puikiai moki šešėliuoti wub.gif
ačiū už nuorodėles 4u.gif
Monnigy labai gražus darbas thumbup.gif ir sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Atsakyti
My Webpage

My Webpage

My Webpage

My Webpage
Atsakyti
Josette darbai
user posted image

user posted image

Josette labai labai grazus darbai wub.gif wub.gif ypac saulegrazos wub.gif thumbup.gif
vis tik krastelis ziauriai puosia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 20 birželio 2012 - 15:42
Nu siaubas, o man nieko nerodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 06 20, 17:43)
Nu siaubas, o man nieko nerodo doh.gif

nerodo ir kur as ikeliau? g.gif
Atsakyti