QUOTE(Moniqy @ 2012 06 19, 23:54)
Daiva labai labai gražu
O dabar turiu klausimėlį patyrusioms šalių tapytojoms
Kuris šilkas jums pasirodė tinkamiausias šaliams? Nes aš dar net neviską išbandžius, tarkim niekad netapiau ant krepdešino.
O dabar turiu klausimėlį patyrusioms šalių tapytojoms
Kuris šilkas jums pasirodė tinkamiausias šaliams? Nes aš dar net neviską išbandžius, tarkim niekad netapiau ant krepdešino.
visi silkai tinkami saliams, ziurint kokio norisi plazdesio, ar kritimo, matinio, ar zvilgancio. Skiriasi naudojamos priemones konturams, efetu isgavimo budai ir etc. man labai patinka satinas, jis zvilga is vienos puses, labai svelnus dar ir kaina silku labai siriasi.... satinas .....brangu......
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 20, 09:32)
Daivukai, aguonėlėėėėės Laaabai gražu Kas čia bus, šalikiukas?
bus tunika, ar palaidine... dar iki galo nesugalvojau MAAAAAAAN visiems darau, o as neturiu.... tik nezinau ar suspesiu pasisiuti
QUOTE(butybe @ 2012 06 20, 09:40)
Moniqy, sveika prisijungus.
Daivute, kaip visada nepriekaistinga! Ziuriu silka tvirtini spaudemis. Niekad taip nebandziau, gal reiktu pabandyti. Bet krasciukas turbut susigadina, reikia paskui apsiuvinet?
Daivute, kaip visada nepriekaistinga! Ziuriu silka tvirtini spaudemis. Niekad taip nebandziau, gal reiktu pabandyti. Bet krasciukas turbut susigadina, reikia paskui apsiuvinet?
perku silka metrais, tai nera prasmes knistis su kabliukais, naudoju kabliukus, kai imu apsiuta salikeli
krasciukas susigadina nuo spaudziu, ji nukerpu
didelis aciu mergiukai uz toki ivertinima mano darbo
labai noriu greiciau isgarinti, nes sau be esperimentu daryti negalejau nauja kontura isbandziau
Sennelier Aqua Guttas
niekaip nerandu tokio, kad ant tankaus silko juodas ir liktu juodu, bei nepraleistu dazu. Dazu nepraleido, toks tikrai juodas atrodo, idomu kaip bus isplovus tik gal siek tiek skystokas piesiant.
oho, kol rasiau zinute, Linute smulkiai apie silkus parase