Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Ir as visko noriu doh.gif nu tai ka dabar biggrin.gif

Aciu uz gerus zodzius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2012 06 06, 23:27)
ELIJYTE mazyte, pupuliuk, grazuoliuk, geruliuk, nuostabiausia mergyte ir etc..... wub.gif  biggrin.gif atvezk prasau visa ta parduotuve.... LAAAAAAAAABAI norec... bigsmile.gif
o jie gal internetine parduotuve irgi turi g.gif

Murrrr flirt.gif hihihi.gif Emmm manau, kad nea, todėl kad ten mane sesė nuveža į tokį prekybinį miestelį (na kažkas panašaus kaip pas mus Urmo Bazė) ir ten tokie sandėliai yra visokių rankdarbinių prekių, tame tarpe ir šilko. ax.gif

QUOTE(Josette @ 2012 06 06, 23:39)
Būtų įdomu sužinoti kur Elija apsiprekina?  ax.gif

Ats. aukščiau 4u.gif Tik aš nepamenu, kaip ten vadinasi, mane tik nuveža ir aš einu kaip tankas tiesiu taikymu, net nežiūriu į pavadinimus rolleyes.gif kažkas su Hobby...
Atsakyti
Elija, aš aišku ne zuikutis, na arčiau akiniuotos kobros, bet .... nu bent tris teptukus, aaa? jų niekad nebūna per daug
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2012 06 07, 11:50)
Elija, aš aišku ne zuikutis, na arčiau akiniuotos kobros, bet .... nu bent tris teptukus, aaa? jų niekad nebūna per daug

Prajuokinai tavi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kobryte, paimsiu tau teptukų, no problem 4u.gif rugpjūčio pabaigoje, prieš išvažiuojant dar perklausiu visų ir sudarysim sąrašėlį 4u.gif
Atsakyti
Super Daivutes naujasis darbelis.
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 07, 11:13)

Ats. aukščiau  4u.gif  Tik aš nepamenu, kaip ten vadinasi, mane tik nuveža ir aš einu kaip tankas tiesiu taikymu, net nežiūriu į pavadinimus  rolleyes.gif kažkas su Hobby...

Gal Hobby craft ? Yra ir jų internetinis psl.

Atsakyti
QUOTE(Josette @ 2012 06 07, 16:56)
Gal Hobby craft ? Yra ir jų internetinis psl.

Nea schmoll.gif bet hobby craft'e irgi apsilankau, nes tokių smagių daikčiukų rankdarbiams yra, ypač kas veria iš karoliukų, scrapukui ir t.t. wub.gif Bet šilkui priemonių ten nedaug mirksiukas.gif
Atsakyti
Josette aciu uz nuorodeles aciuks.gif

butybe aciukas oro_buckis.gif

ELIJA per savo medaus menesi teptukais apsikrovus vaziuos biggrin.gif ech ... geras tu zmogelis wub.gif
kai busi ten paziurek prasau kaip vadinasi krautuve 4u.gif duosiu DIDELI bucki ax.gif biggrin.gif

gerai cia tavi save su kobra akiniuota sulygino hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 07 birželio 2012 - 17:47
QUOTE(daivaV @ 2012 06 07, 18:34)
ELIJA per savo medaus menesi teptukais apsikrovus vaziuos biggrin.gif ech ... geras tu zmogelis wub.gif
kai busi ten paziurek prasau kaip vadinasi krautuve 4u.gif duosiu DIDELI bucki ax.gif  biggrin.gif

Nea, katinėli, medų kopinėsim Graikijoje šian kaip tik mylimasis parnešė bilietus , o į Angliją važiuosim sūnėno parvešti į namus, po atostogų Lietuvoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 07, 20:20)
Nea, katinėli, medų kopinėsim Graikijoje šian kaip tik mylimasis parnešė bilietus , o į Angliją važiuosim sūnėno parvešti į namus, po atostogų Lietuvoje  smile.gif

faina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na štai šalikas pridėjus papildomų artišokų, kiek nukentėjo kompozicija mano galva.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
tavi na gerai thumbup.gif uzsirisus tiesiog margesnis.

o as jau senokai raisioju, glamzau ir kitaip bandau silka biggrin.gif ir kuo toliau tuo labiau man tai patinka ax.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti