Ir as visko noriu nu tai ka dabar
Aciu uz gerus zodzius
QUOTE(daivaV @ 2012 06 06, 23:27)
ELIJYTE mazyte, pupuliuk, grazuoliuk, geruliuk, nuostabiausia mergyte ir etc..... atvezk prasau visa ta parduotuve.... LAAAAAAAAABAI norec...
o jie gal internetine parduotuve irgi turi
o jie gal internetine parduotuve irgi turi
Murrrr Emmm manau, kad nea, todėl kad ten mane sesė nuveža į tokį prekybinį miestelį (na kažkas panašaus kaip pas mus Urmo Bazė) ir ten tokie sandėliai yra visokių rankdarbinių prekių, tame tarpe ir šilko.
QUOTE(Josette @ 2012 06 06, 23:39)
Būtų įdomu sužinoti kur Elija apsiprekina?
Ats. aukščiau Tik aš nepamenu, kaip ten vadinasi, mane tik nuveža ir aš einu kaip tankas tiesiu taikymu, net nežiūriu į pavadinimus kažkas su Hobby...
Elija, aš aišku ne zuikutis, na arčiau akiniuotos kobros, bet .... nu bent tris teptukus, aaa? jų niekad nebūna per daug
QUOTE(tavi @ 2012 06 07, 11:50)
Elija, aš aišku ne zuikutis, na arčiau akiniuotos kobros, bet .... nu bent tris teptukus, aaa? jų niekad nebūna per daug
Prajuokinai tavi gerai, kobryte, paimsiu tau teptukų, no problem rugpjūčio pabaigoje, prieš išvažiuojant dar perklausiu visų ir sudarysim sąrašėlį
Super Daivutes naujasis darbelis.
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 07, 11:13)
Ats. aukščiau Tik aš nepamenu, kaip ten vadinasi, mane tik nuveža ir aš einu kaip tankas tiesiu taikymu, net nežiūriu į pavadinimus kažkas su Hobby...
Gal Hobby craft ? Yra ir jų internetinis psl.
QUOTE(Josette @ 2012 06 07, 16:56)
Gal Hobby craft ? Yra ir jų internetinis psl.
Nea bet hobby craft'e irgi apsilankau, nes tokių smagių daikčiukų rankdarbiams yra, ypač kas veria iš karoliukų, scrapukui ir t.t. Bet šilkui priemonių ten nedaug
Josette aciu uz nuorodeles
butybe aciukas
ELIJA per savo medaus menesi teptukais apsikrovus vaziuos ech ... geras tu zmogelis
kai busi ten paziurek prasau kaip vadinasi krautuve duosiu DIDELI bucki
gerai cia tavi save su kobra akiniuota sulygino
butybe aciukas
ELIJA per savo medaus menesi teptukais apsikrovus vaziuos ech ... geras tu zmogelis
gerai cia tavi save su kobra akiniuota sulygino
QUOTE(daivaV @ 2012 06 07, 18:34)
Nea, katinėli, medų kopinėsim Graikijoje šian kaip tik mylimasis parnešė bilietus , o į Angliją važiuosim sūnėno parvešti į namus, po atostogų Lietuvoje
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 07, 20:20)
Nea, katinėli, medų kopinėsim Graikijoje šian kaip tik mylimasis parnešė bilietus , o į Angliją važiuosim sūnėno parvešti į namus, po atostogų Lietuvoje
faina
Na štai šalikas pridėjus papildomų artišokų, kiek nukentėjo kompozicija mano galva.
tavi na gerai uzsirisus tiesiog margesnis.
o as jau senokai raisioju, glamzau ir kitaip bandau silka ir kuo toliau tuo labiau man tai patinka
o as jau senokai raisioju, glamzau ir kitaip bandau silka ir kuo toliau tuo labiau man tai patinka