sveikutėlės mergytės
butybe superinis kaklaraištis geriausias pavyzdys to, kaip užtenka tik vienos vienintelės spalvos nuostabiam darbeliui
ąčiū už pagyrimą nosis vyniojasi į viršų ....kiek besimokytum, eksperimentuotum... atrodo, kad dar vis laaaaaaaaaaabai daug sužinoti ir išmokti reikia
Yyy ŠAUNUOLĖ! padirbėjai
Defliune tai taipppppppp... darbas grandijozinis ir labai gražus jau gyriau, bet manau dar kartelį tikrai nebus perdaug
o kraštelius gal mamytė gali apsiūti jei neklystu minėjai, kad siūna. gražiai gaunasi overloke nustačius rolikinę siūlę (nežinau kaip teisingai lietuviškai.. ) apsiūlėti užlenkiant kraštelį, vėliau kraštelį atsargiai, prie krašto nukirpti... vien žodžiu overloku nekerpant, o užlenkus kraštelį apmėtyti siaura siūlele.. vistiek tikriausiai neaiškiai aš čia... jei siūna supras ir plonyčiais siūlais.
paskaičiau ką parašiau... toks kratinys bet stengiausi... labai
ELIJA taip jau atsitiko....kad tavo dovanoti teptukai TAIIIIIP prilipo, kad be jų nebegaliu ačiū tau labai labai
QUOTE(daivaV @ 2012 06 05, 11:31)
ELIJA taip jau atsitiko....kad tavo dovanoti teptukai TAIIIIIP prilipo, kad be jų nebegaliu ačiū tau labai labai
kaip gera girdėti, mažute
butybe labai patiko tavo kaklaraištis
Yyy labai gražus tvenkinys
Defliune wau didžiulis ir labai puikus darbelis
DaivaV pasipasakok kokie ten teptukai, labai jau man smalsu
QUOTE(Josette @ 2012 06 06, 15:53)
butybe labai patiko tavo kaklaraištis
teptukai lyg niekuo labai neypatingi... bet prilipo ir psio
gal ELIJA juos kazkuo uzkerejo..
cia tas kuriuo lieju, ne tas kuri isikibus laikau
QUOTE(daivaV @ 2012 06 06, 17:20)
cia tas kuriuo lieju, ne tas kuri isikibus laikau
Tiesiog natūralių šerelių ir ant kotelio toks kaip silikonas yra, patogu su juo dirbti. O šiaip manau neypatingi, tik iš širdies dovanoti. P.s. pirkau Anglijoje, ten viską perku.
aha, labai patogus ir labai gerai sugeria bei atiduoda dazus
ELIJA kada vel i Anglija
ELIJA kada vel i Anglija
Aha, kada į Angliją? Atrodo čia bus daug norinčių tavę tenai išsiūsti
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 06, 17:58)
Tiesiog natūralių šerelių ir ant kotelio toks kaip silikonas yra, patogu su juo dirbti. O šiaip manau neypatingi, tik iš širdies dovanoti. P.s. pirkau Anglijoje, ten viską perku.
aš dirbu su tokiais kaip DaivaV rankoj laiko irgi natūralių šerelių, kartais būna išsprūsta iš pirštų, tikiu, kad patogu dirbti
ar čia naujas darbelis daivaV? man labai patinka proceso nuotraukos.užsižiopsojau į darbą, ir pamiršau net, kad reikia ir į teptuką žvilgtert
p.s Elija aš taip pat viską perku Anglijoj.
Katinėliai mano, į Angliją rugsėjo 5 d.
Ten yra viena parduotuvė kuri man laaaaabai patinka, nes visko galima rasti vienoje vietoje. Wooohooo Tai jei ko reikės, tikrai galiu prigriebti, nes mes neplanuojam imti bagažo į lėktuvą, o tiesiog apsipirkinėsim ir tašę parsigabensim per mikriuką, o va čia tai rojus, nes jie nesveria tašės, o ima fiksuotą mokestį ir tiek, tad galima krauti šmutkytes į sveikatą
Josette, o tu siuntiesi internetu ar kelionės metu apsiperki?
Ten yra viena parduotuvė kuri man laaaaabai patinka, nes visko galima rasti vienoje vietoje. Wooohooo Tai jei ko reikės, tikrai galiu prigriebti, nes mes neplanuojam imti bagažo į lėktuvą, o tiesiog apsipirkinėsim ir tašę parsigabensim per mikriuką, o va čia tai rojus, nes jie nesveria tašės, o ima fiksuotą mokestį ir tiek, tad galima krauti šmutkytes į sveikatą
Josette, o tu siuntiesi internetu ar kelionės metu apsiperki?
Josette darbas naujas ir jau baigtas
as ir megstu spoksoti i darbo proceso nuotraukas jos labai idomios cia mano brangusis fotika pasigriebes kartais pafotografuoja
jei perki netu, tai koks jos adresas..?
ELIJYTE mazyte, pupuliuk, grazuoliuk, geruliuk, nuostabiausia mergyte ir etc..... atvezk prasau visa ta parduotuve.... LAAAAAAAAABAI norec...
o jie gal internetine parduotuve irgi turi
as ir megstu spoksoti i darbo proceso nuotraukas jos labai idomios cia mano brangusis fotika pasigriebes kartais pafotografuoja
jei perki netu, tai koks jos adresas..?
ELIJYTE mazyte, pupuliuk, grazuoliuk, geruliuk, nuostabiausia mergyte ir etc..... atvezk prasau visa ta parduotuve.... LAAAAAAAAABAI norec...
o jie gal internetine parduotuve irgi turi
Šiuo metu čia gyvenu Visada perku netu.
Štai keletas psl.:
http://www.silkcraft.co.uk/
http://www.greatart....k/textiles.html
Būtų įdomu sužinoti kur Elija apsiprekina?
Štai keletas psl.:
http://www.silkcraft.co.uk/
http://www.greatart....k/textiles.html
Būtų įdomu sužinoti kur Elija apsiprekina?
Koookie teptukai... gėris, nooooriu