Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

sveikutėlės mergytės wub.gif

butybe superinis kaklaraištis wub.gif geriausias pavyzdys to, kaip užtenka tik vienos vienintelės spalvos nuostabiam darbeliui wub.gif
ąčiū už pagyrimą blush2.gif nosis vyniojasi į viršų biggrin.gif ....kiek besimokytum, eksperimentuotum... atrodo, kad dar vis laaaaaaaaaaabai daug sužinoti ir išmokti reikia doh.gif

Yyy ŠAUNUOLĖ! padirbėjai thumbup.gif

Defliune tai taipppppppp... darbas grandijozinis ir labai gražus wub.gif jau gyriau, bet manau dar kartelį tikrai nebus perdaug biggrin.gif
o kraštelius gal mamytė gali apsiūti g.gif jei neklystu minėjai, kad siūna. gražiai gaunasi overloke nustačius rolikinę siūlę (nežinau kaip teisingai lietuviškai.. blush2.gif ) apsiūlėti užlenkiant kraštelį, vėliau kraštelį atsargiai, prie krašto nukirpti... vien žodžiu overloku nekerpant, o užlenkus kraštelį apmėtyti siaura siūlele.. vistiek tikriausiai neaiškiai aš čia... lotuliukas.gif jei siūna supras biggrin.gif ax.gif ir plonyčiais siūlais.
paskaičiau ką parašiau... toks kratinys cool.gif bet stengiausi... labai lotuliukas.gif biggrin.gif

ELIJA taip jau atsitiko....kad tavo dovanoti teptukai TAIIIIIP prilipo, kad be jų nebegaliu doh.gif ačiū tau labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 05 birželio 2012 - 10:39
QUOTE(daivaV @ 2012 06 05, 11:31)
ELIJA taip jau atsitiko....kad tavo dovanoti teptukai TAIIIIIP prilipo, kad be jų nebegaliu doh.gif ačiū tau labai labai wub.gif

yess.gif kaip gera girdėti, mažute oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
butybe labai patiko tavo kaklaraištis thumbup.gif
Yyy labai gražus tvenkinys thumbup.gif
Defliune wub.gif wau thumbup.gif didžiulis ir labai puikus darbelis thumbup.gif

DaivaV pasipasakok kokie ten teptukai, labai jau man smalsu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Josette @ 2012 06 06, 15:53)
butybe labai patiko tavo kaklaraištis thumbup.gif
Yyy labai gražus tvenkinys thumbup.gif
Defliune  wub.gif  wau thumbup.gif  didžiulis ir labai puikus darbelis thumbup.gif

DaivaV pasipasakok kokie ten teptukai, labai jau man smalsu bigsmile.gif

teptukai lyg niekuo labai neypatingi... biggrin.gif bet prilipo ir psio wub.gif
gal ELIJA juos kazkuo uzkerejo.. g.gif tongue.gif

user posted image

cia tas kuriuo lieju, ne tas kuri isikibus laikau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 06 birželio 2012 - 16:23
QUOTE(daivaV @ 2012 06 06, 17:20)
cia tas kuriuo lieju, ne tas kuri isikibus laikau biggrin.gif

Tiesiog natūralių šerelių ir ant kotelio toks kaip silikonas yra, patogu su juo dirbti. O šiaip manau neypatingi, tik iš širdies dovanoti. 4u.gif P.s. pirkau Anglijoje, ten viską perku. ax.gif
Atsakyti
aha, labai patogus ir labai gerai sugeria bei atiduoda dazus wub.gif
ELIJA kada vel i Anglija g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, kada į Angliją? Atrodo čia bus daug norinčių tavę tenai išsiūsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2012 06 06, 17:58)
Tiesiog natūralių šerelių ir ant kotelio toks kaip silikonas yra, patogu su juo dirbti. O šiaip manau neypatingi, tik iš širdies dovanoti.  4u.gif P.s. pirkau Anglijoje, ten viską perku.  ax.gif

aš dirbu su tokiais kaip DaivaV rankoj laiko biggrin.gif irgi natūralių šerelių, kartais būna išsprūsta iš pirštų, tikiu, kad patogu dirbti ax.gif
ar čia naujas darbelis daivaV? man labai patinka proceso nuotraukos.užsižiopsojau į darbą, ir pamiršau net, kad reikia ir į teptuką žvilgtert lotuliukas.gif

p.s Elija aš taip pat viską perku Anglijoj.
Atsakyti
Katinėliai mano, į Angliją rugsėjo 5 d. 4u.gif
Ten yra viena parduotuvė kuri man laaaaabai patinka, nes visko galima rasti vienoje vietoje. Wooohooo cool.gif Tai jei ko reikės, tikrai galiu prigriebti, nes mes neplanuojam imti bagažo į lėktuvą, o tiesiog apsipirkinėsim ir tašę parsigabensim per mikriuką, o va čia tai rojus, nes jie nesveria tašės, o ima fiksuotą mokestį ir tiek, tad galima krauti šmutkytes į sveikatą ax.gif
Josette, o tu siuntiesi internetu ar kelionės metu apsiperki?
Atsakyti
Josette darbas naujas ir jau baigtas biggrin.gif
as ir megstu spoksoti i darbo proceso nuotraukas ax.gif jos labai idomios bigsmile.gif cia mano brangusis fotika pasigriebes kartais pafotografuoja wub.gif
jei perki netu, tai koks jos adresas..? ax.gif 4u.gif

ELIJYTE mazyte, pupuliuk, grazuoliuk, geruliuk, nuostabiausia mergyte ir etc..... wub.gif biggrin.gif atvezk prasau visa ta parduotuve.... LAAAAAAAAABAI norec... bigsmile.gif
o jie gal internetine parduotuve irgi turi g.gif
Atsakyti
Šiuo metu čia gyvenu 4u.gif Visada perku netu.
Štai keletas psl.:

http://www.silkcraft.co.uk/

http://www.greatart....k/textiles.html

Būtų įdomu sužinoti kur Elija apsiprekina? ax.gif
Atsakyti
Koookie teptukai... gėris, nooooriu smile.gif
Atsakyti