sveikos mergaitės
noriu ir aš paklausti ar būtina naudoti specialų kontūrą garais fiksuojamiems dažams, pavyzdžiui javanos avantgarde, ar galima ir paprastus javanos kontūrus, kur skirti lygintuvu fiksuojamiems dažams.
Naudoju Marabu kontūrą ir garinu, nors jis skirtas fiksuoti lygintuvu. Javanos lygintuvu fiksuojamus bandžiau tik gutta.
Josette naudojau daugeli konturu skirtu lygintuvu fiksuojamiems dazams - viskas gerai
ačiū mergaitės
užsisakiau garais fiksuojamus dažus, tai dabar laukiu nesulaukiu kada ateis
užsisakiau garais fiksuojamus dažus, tai dabar laukiu nesulaukiu kada ateis
Butybe super, ir spalvos labai ciotkos
As atitempiu paveiksla
Paveikslas 50x70cm
"Tvenkinys"
As atitempiu paveiksla
Paveikslas 50x70cm
"Tvenkinys"
Grazu Yyy
butybe, wawoawowow laaabai gražu. Čia turbūt vestuvinis?
Yyy, nu ir pažangą padarei, net žandikaulis atvipo, žiauriai gražu, kokia šaunuolė
Yyy, nu ir pažangą padarei, net žandikaulis atvipo, žiauriai gražu, kokia šaunuolė
Butybe, labai romantiskas kaklaraistis, primena man viena filma, nors jis neromantiskas, Nuodemiu miesta. Monochromine tematika, super
o kuom piesta? nes linijos labai plonos...
Yyy, smagus tvenkinys, padirbeta
Papildyta:
as irgi pasirodysiu , toks man siek tiek issukis buvo
dydis 200*90 cm, bet nieko, iveikiau, tik dabar klausimas, kaip galus sutvarkyti
Darbu galerija
o kuom piesta? nes linijos labai plonos...
Yyy, smagus tvenkinys, padirbeta
Papildyta:
as irgi pasirodysiu , toks man siek tiek issukis buvo
dydis 200*90 cm, bet nieko, iveikiau, tik dabar klausimas, kaip galus sutvarkyti
Darbu galerija
Oho koks didziulis! labai grazus!
Linijas tai cia konturu piesiau. Man kai reikia plonu liniju tai imu tutele senesnio konturo. Jis toks padziuves buna ir plonai spaudziasi Atrodo pebeo. Jie kazkaip plonesni nei javanos bent jau man pasitaiko.
Uzsake dovanai, bet kas zino, gal ir vestuviu sulauks
Oi, ziuriu labai nuo temeles atsilieku! Kiek graziu darbu prazioplinau. Daiva, kaip visada, nepriekaistingi saliai, labai tobuleji!
Tavi baklazanai man lanbai patiko! Tokie tikroviski!!! Kazkaip neiprasta baklazanus su artisokais ant saliu tapyti, bet atrodo liuks, labai originalu!
Linijas tai cia konturu piesiau. Man kai reikia plonu liniju tai imu tutele senesnio konturo. Jis toks padziuves buna ir plonai spaudziasi Atrodo pebeo. Jie kazkaip plonesni nei javanos bent jau man pasitaiko.
Uzsake dovanai, bet kas zino, gal ir vestuviu sulauks
Oi, ziuriu labai nuo temeles atsilieku! Kiek graziu darbu prazioplinau. Daiva, kaip visada, nepriekaistingi saliai, labai tobuleji!
Tavi baklazanai man lanbai patiko! Tokie tikroviski!!! Kazkaip neiprasta baklazanus su artisokais ant saliu tapyti, bet atrodo liuks, labai originalu!
Gražiai gavos butybe.
Defliune, grandiozinis darbas
Yyy, puiku
Defliune, grandiozinis darbas
Yyy, puiku