Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

sveikos mergaitės smile.gif
noriu ir aš paklausti ax.gif ar būtina naudoti specialų kontūrą garais fiksuojamiems dažams, pavyzdžiui javanos avantgarde, ar galima ir paprastus javanos kontūrus, kur skirti lygintuvu fiksuojamiems dažams.
Atsakyti
Naudoju Marabu kontūrą ir garinu, nors jis skirtas fiksuoti lygintuvu. Javanos lygintuvu fiksuojamus bandžiau tik gutta.
Atsakyti
Josette naudojau daugeli konturu skirtu lygintuvu fiksuojamiems dazams - viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės 4u.gif
užsisakiau garais fiksuojamus dažus, tai dabar laukiu nesulaukiu kada ateis biggrin.gif
Atsakyti
pasirodau kaklaraisti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 04 birželio 2012 - 12:59
Butybe thumbup.gif super, ir spalvos labai ciotkos bigsmile.gif

As atitempiu paveiksla biggrin.gif
Paveikslas 50x70cm
"Tvenkinys"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Grazu Yyy
Atsakyti
butybe, wawoawowow blink.gif laaabai gražu. wub.gif wub.gif Čia turbūt vestuvinis? ax.gif

Yyy, nu ir pažangą padarei, net žandikaulis atvipo, žiauriai gražu, kokia šaunuolė wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Butybe, labai romantiskas kaklaraistis, primena man viena filma, nors jis neromantiskas, Nuodemiu miesta. Monochromine tematika, super smile.gif

o kuom piesta? nes linijos labai plonos... g.gif

Yyy, smagus tvenkinys, padirbeta smile.gif
Papildyta:
as irgi pasirodysiu blush2.gif , toks man siek tiek issukis buvo
dydis 200*90 cm, bet nieko, iveikiau, tik dabar klausimas, kaip galus sutvarkyti smile.gif
user posted image

Darbu galerija
Atsakyti
Oho koks didziulis! labai grazus!
Linijas tai cia konturu piesiau. Man kai reikia plonu liniju tai imu tutele senesnio konturo. Jis toks padziuves buna ir plonai spaudziasi lotuliukas.gif Atrodo pebeo. Jie kazkaip plonesni nei javanos bent jau man pasitaiko.
Uzsake dovanai, bet kas zino, gal ir vestuviu sulauks smile.gif
Oi, ziuriu labai nuo temeles atsilieku! Kiek graziu darbu prazioplinau. Daiva, kaip visada, nepriekaistingi saliai, labai tobuleji!
Tavi baklazanai man lanbai patiko! Tokie tikroviski!!! Kazkaip neiprasta baklazanus su artisokais ant saliu tapyti, bet atrodo liuks, labai originalu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 04 birželio 2012 - 13:42
Gražiai gavos butybe.

Defliune, grandiozinis darbas

Yyy, puiku
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2012 06 04, 14:55)
pasirodau kaklaraisti

gražu smile.gif
Atsakyti