Įkraunama...
Įkraunama...

PAYOT kosmetika

QUOTE(Victorious @ 2009 11 08, 00:54)
O kokias geresnes rekomenduotum? smile.gif
Man tai drėkinanti labai patiko, gali labai būt, kad ir kartosiu rolleyes.gif

Man zymiai labiau patinka Aubrey Organics kaukytes, kartais panaudoju MyChelle 'tropical skin smoother' (na nevisai cia kauke, bet po jo odyte pasakiskai minksta ir padrekinta lieka).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 11 08, 15:48)
Man zymiai labiau patinka Aubrey Organics kaukytes, kartais panaudoju MyChelle 'tropical skin smoother' (na nevisai cia kauke, bet po jo odyte pasakiskai minksta ir padrekinta lieka).

O oda sausa, taip? Maniškė tokia mišri į riebumą (paskutiniu metu dehidratuota). Baisu bandyt būtent sausai rekomenduojamas drėkinančias kaukes, nes buvo atsiliepimų, kad būna, jog tokios poras kemša g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 08 lapkričio 2009 - 14:55

i 
Tema apie Payot, ne apie drėkinančias kaukes.
Kelkitės į AŽ arba temą Veido kaukės
Atsakyti
O kokios kainytės maždaug 4u.gif kremukų? aktualu kainytės Lietuvoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien kosmetologe dave pabandyt Payot kremuka su SPF 30 apsauga,gal kas bandet,ir kokie butu atsiliepimai,dar planuoju isigyt tonika jautriai odai,ar bandet.Laukiu atsiliepimu 4u.gif .
Dar noriu paklaust,ar buna sios firmos kremukai skirti odai su kapiliarais g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 11 balandžio 2010 - 17:09
Nejaugi nieks nenaudoja sios kosmetikos g.gif ,labai mazai atsiliepimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 04 13, 10:46)
Nejaugi nieks nenaudoja sios kosmetikos g.gif ,labai mazai atsiliepimu unsure.gif

O kokia kosmetologe dirba su sia kosmetika g.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 13, 09:51)
O kokia kosmetologe dirba su sia kosmetika  g.gif

su sia kosmetika dirba TADA salone Vilniuje kosmetologe Jelena.

as naudoju payot priemones normaliai/misriai odai tai man labai super

turiu:
Payot Mousse Nettoyante Foaming Facial Cleanser
Payot Tonique Purifiant Alcohol-Free Stimulating Toner
Payot Fluide Matifiant

man labai patinka thumbup.gif

i 
Skelbimai forume draudžiami. Tam turime Skelbimų lentą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 14 balandžio 2010 - 19:13
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 04 13, 11:51)
O kokia kosmetologe dirba su sia kosmetika  g.gif

Vilniuje,Mabri viessbucio teritorijoj,grozio salone,kosmetologe Grazina 4u.gif .
Dar visai nesenai pradejau vaiksciot ten,tai nedaug ir turiu ka is sios kosmetikos,bet planuoju isigyt.
Atsakyti
Gavau Sarmoj meginuka ranku kremo, sakes labai labai fainas thumbup.gif o vat kremu neteko bandyti,butu labai idomu, tik kainos tai turbut kandziojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 04 21, 21:01)
Gavau Sarmoj meginuka ranku kremo, sakes labai labai fainas  thumbup.gif  o vat kremu neteko bandyti,butu labai idomu, tik kainos tai turbut kandziojasi  g.gif

Kainytes nemazos sio gamintojo verysad.gif
Kiekvienai vasarai perku purskiama krema nuo saules kunui spf30-jis mano favoritas,geresnio nesu turejus smile.gif
Atsakyti
Visdelto veidui netiko sios firmos priemones,sudirgo oda unsure.gif ,gerai,kad turejau meginuka pabandymui.
Atsakyti