Įkraunama...
Įkraunama...

PAYOT kosmetika

Gal kuri esate susidurusi su tokiu dalykeliu? cia kaip supratau spuogams skirtas greiciau uzgydyti? gal butu atsiliepimu?
user posted image
Les Purifiantes Pate Grise Purifying Treatment 15ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 24: 31 sausio 2009 - 12:17
QUOTE(addicted @ 2007 09 23, 20:23)
man patiko so pure serumas veidui  wub.gif
ir pate grise veiksminga pasta nuo spuogeliu  thumbup.gif

QUOTE(addicted @ 2007 09 23, 21:59)
Ji skirta veidui,bet zinoma galima ir kunui naudoti,jei yra spuogeliu  tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2009 01 04, 19:13)
Man tai turbūt drėkinanti fainesnė  ax.gif

Man drekinanti zymiai geresne bigsmile.gif Nes svytejima suteikianti, nelabai patiko verysad.gif
Atsakyti
Turiu va tokį veido valiklį,pusiau aliejinį
user posted image

Daugiau nepirkčiau.Blakstienų tušą valo labai prastai,nors ir rašo,kad valo akių makiažą.O nuo to aliejaus ant veido tarsi plėvelė užsideda,todėl naudoju tik akims.Tai taip ilgai terliotis su juo reikia,uždėti,palaukti kol atmirks tušas,tada valyti.Tik tiek,kad kvepia 'valikliškai' ir kad prancūzų kosmetika,daugiau tai bereikalingas pinigų išmetimas schmoll.gif
Atsakyti
As rudeni uzsipirkau Payot priemoniu gerokai, tai nusiskundimu neturiu. Ne viska sunaudojau, bet ka naudojau tai puikiai tiko. Dar turiu likuti kremuko ir fluido - tik nezinau ar besunaudosiu, nes pereinu po truputi prie organisku priemoniu (o ir siaip dar kruva visokiausiu megineliu stovi). ax.gif Bet turiu pasakyt, kad Payot stebuklu nedare - gal kazkas kitokiai odai ir geriausias dalykas yra, bet mano sausai odai tikrai yra zymiai pigesniu priemoniu. ax.gif
Atsakyti
Turiu dvi Payot kaukes - vieną drėkinančią, o kitą energizuojančią, tai abiem esu be galo patenkinta, ypač ta drėkinančia smile.gif O kad kainos kandžiojasi, na nepasakyčiau... kiek pamenu tai tos kaukės man atsiėjo +- 60 Lt kiekviena (pirkau ne Lietuvoje). Dabar ruošiuosi pirkti kremuką Hydratant 24, tikiuosi bus toks pats geras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2009 04 19, 15:34)
Turiu dvi Payot kaukes - vieną drėkinančią, o kitą energizuojančią, tai abiem esu be galo patenkinta, ypač ta drėkinančia smile.gif O kad kainos kandžiojasi, na nepasakyčiau... kiek pamenu tai tos kaukės man atsiėjo +- 60 Lt kiekviena (pirkau ne Lietuvoje). Dabar ruošiuosi pirkti kremuką Hydratant 24, tikiuosi bus toks pats geras  ax.gif

Rodos Hydratant 24 krmeo likuti dar tebeturiu - man jis patiko, labai lengvai susigeria, pakankamai padrekina, nelieka riebumo jausmo thumbup.gif

O esu naudojus drekinancia kauke, tai nieko ispudingo - kauke kaip kauke, bet as ja retai naudodavau, tai gal todel... g.gif
Atsakyti
Mamytės, gal kuri šitą valiklį bandėt?? Kaip atsiliepimai būtų???
Payot Eau Demaquillant Express
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 03 17, 22:47)

Daugiau nepirkčiau.Blakstienų tušą valo labai prastai,nors ir rašo,kad valo akių makiažą.

Kad jis ir neturi valyti tusa, nes akiu valymui neskirtas, tikrai ne gali buti taip parasyta.. schmoll.gif

O del pleveles - tai gal sausesnei odai jis geriau tiktu, nors cia skonio reikalas, nes mano misriai odai jis tiesiog puikiai ir odos bukle pastebimai pagerejo
Papildyta:
QUOTE(Niren @ 2009 03 17, 14:34)
Gal kari zinote kur galima salon size uzsisakyt...

manau, galima pabandyt susitarti su kosmetologe, dirbancia su Payot, kad jums uzsisakytu
Atsakyti
idomu ar kas Kaune dirba su sia kosmetika g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 rugsėjo 2009 - 17:35

i 
Tema sutvarkyta. Spaminės žinutės, paminėjimai apie platinimą, pardavimą taip pat.

Moderatorė
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 04 19, 16:59)
O esu naudojus drekinancia kauke, tai nieko ispudingo - kauke kaip kauke, bet as ja retai naudodavau, tai gal todel...  g.gif

O kokias geresnes rekomenduotum? smile.gif
Man tai drėkinanti labai patiko, gali labai būt, kad ir kartosiu rolleyes.gif
Atsakyti