kas naudojot šitą enziminį pilingą, parašykit, kaip jį naudojot
aš jį vakar išbandžiau, bet dar sunku pasakyt patiko ar ne
jis turėtų virst į aliejuką masažuojant veidą, bet man nevirto
Reikia palaikyt keletą minučių, kad pradėtų graužt mirusias ląsteles, tada suskystėja arba gal šitą reikia aktyvuoti vandeniu, t.y. tepti ant drėgnos odos.
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 23, 22:48)
nu va galiu atsiliept apie šitą drėkinančią kaukę
jau tepantis jautės, kad oda drėkinama, atrodo "kad gerte sugeria" kai tepies Laikiau ilgiau nei 15 min, nežinau gerai padariau ar blogai likučius nuvaliau toniku nu ir ką, oda sudrėkinta, švelni, minkšta neužkimšo porų
o jūs ją nuvalot toniku ar paliekat nevaliusios?
jau tepantis jautės, kad oda drėkinama, atrodo "kad gerte sugeria" kai tepies Laikiau ilgiau nei 15 min, nežinau gerai padariau ar blogai likučius nuvaliau toniku nu ir ką, oda sudrėkinta, švelni, minkšta neužkimšo porų
o jūs ją nuvalot toniku ar paliekat nevaliusios?
Vakar išbandžiau šitą kaukę po valančios. Man irgi gerte susigėrė, net žymės tos kaukės neliko Tik sudrėkintas, švytintis veidas, atrodė lyg kremu pateptas. Palaikiau turbūt apie pora valandų užtepusi, po to toniku nuvaliau. Odą padrėkino Verta dėmesio drėkinanti kaukė
QUOTE(Victorious @ 2008 11 28, 18:28)
Vakar išbandžiau šitą kaukę po valančios. Man irgi gerte susigėrė, net žymės tos kaukės neliko Tik sudrėkintas, švytintis veidas, atrodė lyg kremu pateptas. Palaikiau turbūt apie pora valandų užtepusi, po to toniku nuvaliau. Odą padrėkino Verta dėmesio drėkinanti kaukė
o gal jau gavai payot paakiu krema? as jau gavau, bet tik pries tai reikia pora kitu dabaigt
aš vakar jau normaliai išbandžiau pilingą. Labai patiko oda minkšta, švelni, skaisti paliko, jokio kremo po jo nesinorėjo
QUOTE(Victorious @ 2008 11 28, 17:28)
Aš šitą kaukę nuo vasaros naudoju, man ji patinka.
Tik tepu jos stoorą sluoksnį, tai ji man visa nesusigeria, dar nemažai reikia nuvalyti
Aš dabar naudoju šitą
Dr Payot Solution Dermforce Eye Contour
Man labai geras. Naudoju nakčiai, tikrai neleidžia susidaryt raukšlėms, akių zona prižiūrėta
Dr Payot Solution Dermforce Eye Contour
Man labai geras. Naudoju nakčiai, tikrai neleidžia susidaryt raukšlėms, akių zona prižiūrėta
išbandžiau
po vieno bandymo komentaras gal nebus labai objektyvus, paskui darašysiu pastebėjimus
labai malonus kvapas, kaip pudingo laikiau kaip parašyta 5-10 min, oda po jos švytinti, atsigavusi
po vieno bandymo komentaras gal nebus labai objektyvus, paskui darašysiu pastebėjimus
labai malonus kvapas, kaip pudingo laikiau kaip parašyta 5-10 min, oda po jos švytinti, atsigavusi
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 20, 02:36)
išbandžiau
Ooo Aš irgi laukiu šitos kaukės Kuri fainesnė - drėkinanti ar šita?
QUOTE(Victorious @ 2008 12 20, 00:48)
Ooo Aš irgi laukiu šitos kaukės Kuri fainesnė - drėkinanti ar šita?
poveikiai skirtingi visiškai
drėkinanti labai gerai drėkina, o šita švytinčią padaro, atsigavus lb, minkšta, švelni, atjaunėjus
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 20, 00:52)
poveikiai skirtingi visiškai
drėkinanti labai gerai drėkina, o šita švytinčią padaro, atsigavus lb, minkšta, švelni, atjaunėjus
Norėčiau pasiteirauti, kokie įspūdžiai ilgiau pavartojus šią kaukę (flash energizing care)?
Jei tokie pat geri, jamčiau
QUOTE(Panelė Rožė @ 2009 01 04, 18:14)
Norėčiau pasiteirauti, kokie įspūdžiai ilgiau pavartojus šią kaukę (flash energizing care)?
Man tai turbūt drėkinanti fainesnė