Įkraunama...
Įkraunama...

PAYOT kosmetika

kas naudojot šitą enziminį pilingą, parašykit, kaip jį naudojot 4u.gif
user posted image

aš jį vakar išbandžiau, bet dar sunku pasakyt patiko ar ne ax.gif
jis turėtų virst į aliejuką masažuojant veidą, bet man nevirto doh.gif
Atsakyti
Reikia palaikyt keletą minučių, kad pradėtų graužt mirusias ląsteles, tada suskystėja arba gal šitą reikia aktyvuoti vandeniu, t.y. tepti ant drėgnos odos.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 23, 22:48)
nu va galiu atsiliept apie šitą drėkinančią kaukę  rolleyes.gif
user posted image

jau tepantis jautės, kad oda drėkinama, atrodo "kad gerte sugeria" kai tepies ax.gif Laikiau ilgiau nei 15 min, nežinau gerai padariau ar blogai  ax.gif likučius nuvaliau toniku  ax.gif  nu ir ką, oda sudrėkinta, švelni, minkšta  ax.gif neužkimšo porų  ax.gif

o jūs ją nuvalot toniku ar paliekat nevaliusios?  ax.gif

Vakar išbandžiau šitą kaukę po valančios. Man irgi gerte susigėrė, net žymės tos kaukės neliko biggrin.gif Tik sudrėkintas, švytintis veidas, atrodė lyg kremu pateptas. Palaikiau turbūt apie pora valandų užtepusi, po to toniku nuvaliau. Odą padrėkino thumbup.gif Verta dėmesio drėkinanti kaukė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 28, 18:28)
Vakar išbandžiau šitą kaukę po valančios. Man irgi gerte susigėrė, net žymės tos kaukės neliko  biggrin.gif Tik sudrėkintas, švytintis veidas, atrodė lyg kremu pateptas. Palaikiau turbūt apie pora valandų užtepusi, po to toniku nuvaliau. Odą padrėkino  thumbup.gif Verta dėmesio drėkinanti kaukė  rolleyes.gif

o gal jau gavai payot paakiu krema? as jau gavau, bet tik pries tai reikia pora kitu dabaigt 4u.gif
Atsakyti
aš vakar jau normaliai išbandžiau pilingą. Labai patiko thumbup.gif oda minkšta, švelni, skaisti paliko, jokio kremo po jo nesinorėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 28, 17:28)
Vakar išbandžiau šitą kaukę po valančios. Man irgi gerte susigėrė, net žymės tos kaukės neliko  biggrin.gif Tik sudrėkintas, švytintis veidas, atrodė lyg kremu pateptas. Palaikiau turbūt apie pora valandų užtepusi, po to toniku nuvaliau. Odą padrėkino  thumbup.gif Verta dėmesio drėkinanti kaukė  rolleyes.gif

Aš šitą kaukę nuo vasaros naudoju, man ji patinka. thumbup.gif
Tik tepu jos stoorą sluoksnį, tai ji man visa nesusigeria, dar nemažai reikia nuvalyti smile.gif
Atsakyti
Aš dabar naudoju šitą
Dr Payot Solution Dermforce Eye Contour
user posted image

Man labai geras. Naudoju nakčiai, tikrai neleidžia susidaryt raukšlėms, akių zona prižiūrėta thumbup.gif
Atsakyti
išbandžiau
user posted image

po vieno bandymo komentaras gal nebus labai objektyvus, paskui darašysiu pastebėjimus smile.gif

labai malonus kvapas, kaip pudingo biggrin.gif laikiau kaip parašyta 5-10 min, oda po jos švytinti, atsigavusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 20, 02:36)
išbandžiau
user posted image

po vieno bandymo komentaras gal nebus labai objektyvus, paskui darašysiu pastebėjimus  smile.gif

labai malonus kvapas, kaip pudingo  biggrin.gif laikiau kaip parašyta 5-10 min, oda po jos švytinti, atsigavusi  ax.gif

Ooo bigsmile.gif Aš irgi laukiu šitos kaukės biggrin.gif Kuri fainesnė - drėkinanti ar šita? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 12 20, 00:48)
Ooo  bigsmile.gif Aš irgi laukiu šitos kaukės  biggrin.gif Kuri fainesnė - drėkinanti ar šita?  ax.gif

poveikiai skirtingi visiškai smile.gif
drėkinanti labai gerai drėkina, o šita švytinčią padaro, atsigavus lb, minkšta, švelni, atjaunėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 12 20, 00:52)
poveikiai skirtingi visiškai  smile.gif
drėkinanti labai gerai drėkina, o šita švytinčią padaro, atsigavus lb, minkšta, švelni, atjaunėjus  biggrin.gif

Norėčiau pasiteirauti, kokie įspūdžiai ilgiau pavartojus šią kaukę (flash energizing care)?
Jei tokie pat geri, jamčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2009 01 04, 18:14)
Norėčiau pasiteirauti, kokie įspūdžiai ilgiau pavartojus šią kaukę (flash energizing care)?
Jei tokie pat geri, jamčiau  bigsmile.gif

Man tai turbūt drėkinanti fainesnė ax.gif
Atsakyti