Įkraunama...
Įkraunama...

PAYOT kosmetika

user posted image

Gal kas turejote si seruma? Mane domina ar jis gerai drekina oda ir ar is tikruju sumazina raudonuma?
Atsakyti
QUOTE(busima_mama @ 2008 08 15, 03:16)
Pagaliau sulaukiau savo PAYOT siuntinuko - nors kai ka pirkausi vesesniems orams, kai odyte labiau issauseja, bet neiskenciau nepabandzius thumbup.gif Siaip norisi atrast viena gamintoja, kurio produktus naudot, tai uzsisakiau siek tiek daugiau nei reikia. 

-'Hydratant originel' drekinantis fluidas kunui (odyte jauciasi padrekinta, labai lengvas ir svelnaus kvapo),
-'Hydrofluide' intensyviai drekinantis serumas (bandziau tik ant rankos, bet patiko),
-'Masque creme hydratant' drekinanti kauke (nelabai reikejo siuo metu, nes odyte nera issausejus, bet norejosi isbandyt-padrekino tai tikrai gerai (tepiau plonu sluoksniu,tai beveik sugere ja oda),
-'Gommage fondant' svelnus veido sveitiklis (labai idomus, nes be granuliu, bet patiko),
-'Emulsion reconciliante' oda raminanti emulsija (cia is jautrios odos produktu serijos),
-'Hydratation 24 protection' drekinanti emulsija su SPF 10,
-'Nutricia' kremukas veidui.

Zodziu likau laaabai patenkinta pirkiniais - svarbiausia, kad svelnus, malonus kvapas ir lengva konsistencija ant odytes. thumbup.gif

o per kur tu uzsisakinejai, nes as tai dar savo is strawbery negaunu g.gif , jau geru pora savaiciu laukiu
Atsakyti
QUOTE(gelyte7 @ 2008 08 20, 16:28)
o per kur tu uzsisakinejai, nes as tai dar savo is strawbery negaunu  g.gif , jau geru pora savaiciu laukiu

Is ten pat, bet esu USA as, tai kazkaip greiciau ateina nei i LT. tongue.gif

Beje, isbandziau jau ir sita: 'Hydratation 24 protection' drekinanti emulsija su SPF 10. Galiu drasiai rekomenduot - labai lengva konsistencija, gerai padrekina (visiskai jokio sausumo neislenda per visa diena net po pudra). Tapo mano mylimiausiu vasaros kremuku thumbup.gif
Atsakyti
Isbandziau si geri ir likau suzaveta... wub.gif nors ir nera labai astrus bet man tai pakankamai nusveicia, kol masazuoji tos cukraus granules istirpsta ir odele lieka kaip tarsi jau kokiu kuno kremu istepta, super padrekina, o jau kvapas wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 23: 03 rugsėjo 2008 - 22:52
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 08 16, 16:02)
merginos, gal kuri esate turejusi sia krempudra? raso kad tinka riebiai odelei ir kad matiskuma islaiko visa diena.... noreciau atsiliepimu 4u.gif
user posted image

turiu tokią smile.gif
pirmi įspūdžiai - gerai ir lengvai susigerai, maskuoja vidutiniškai, bet veidas toks gaivus atrodo su ta pudra, ne kaip ,,kaukė" ir skaniai kvepia biggrin.gif

Atsakyti
wub.gif Nereali kosmetika wub.gif

user posted image geresnio serumo nesu turėjusi
Atsakyti
ir kuo geras?
Atsakyti
Mergaites,o koki kremuka rekomenduotumet misriai odai rudeniui ,ziemai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 10 15, 12:04)
ir kuo geras?

geras savo poveikiu.
pagražina net ir papilkėjusią, po nemigo nakties ar po baliuko odą. Labai gerai draugauja su kremais - dieniniu ar naktiniu. Galima tiesiog prieš makiažą teptis, labai gražai veidas atrodo - pagerėja spalva, pastangrėja oda. Man labiausiai patinka, kad tos priemonės iš tikrųjų prižiūri odą, čia ne flash efektas.
Atsakyti
Nebandėt nieks šito paakių gelio? ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Crystalic @ 2008 08 04, 10:04)
Turėjau akių makiažo valiklį Payot, labai labai patiko  thumbup.gif

o koks tas valiklis - vandeninis ar aliejinis (dvisluoksnis)? Ir ar tinka jautriai paakių odai? 4u.gif
dar norėčiau išbandyti Payot cooling light legs gel, bet jau kuris laikas nebematau jo braškėse pirkti unsure.gif Ir šiaip Payot asortimentas ten labai sumažėjęs g.gif - matyt, tikrai gera kosmetika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 07, 18:24)
Nebandėt nieks šito paakių gelio?  ax.gif

user posted image

Bandžiau. Man netiko. Graužė labai.
Iš jų linijos man geriausiai patiko anticeliulitinis gelis.
Atsakyti