Įkraunama...
Įkraunama...

PAYOT kosmetika

QUOTE(BlackDee @ 2007 09 23, 22:03)
addicted ar kalbi apie šitą? http://us.strawberry.......76&goChar=P
O ji kūnui ar veidui irgi tinka nuo spuogelių?  ax.gif

BlackDee,jo cia ta pati pasta.
Ji skirta veidui,bet zinoma galima ir kunui naudoti,jei yra spuogeliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2007 09 23, 21:59)
BlackDee,jo cia ta pati pasta.
Ji skirta veidui,bet zinoma galima ir kunui naudoti,jei yra spuogeliu  tongue.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Aš nepastebėjau, kad ji braškėse prie "Night Care" produktų, pasivaideno, kad "Body Care", todėl ir susipainiojau ar kūnui ar veidui blush2.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 02 08, 20:02)
ir man idomu kokie atsiliepimai naudojant zalia serija  4u.gif

mergos paaiškinkit kur jūs tą žalią liniją perkat doh.gif Nei viena Vilniaus Kristiana neturi kremų iš žalios linijos (kurių beje Payot turi du šioje linijoje). addicted minėto serumo taipogi blink.gif net toj didžiausioj Kristianoj ir tai šių priemonių nėra. Konsultantė man pasiūlė alternatyvą iš Clarins, tai įsigyjau losjoną ir serumą. Sakė alerginių reakcijų ant mano skūrytės neturėtų sukelti (I hope so) biggrin.gif matyt teks pereit ne prie Payot, o prie Clarins linijos (jei viskas bus ok biggrin.gif ). gavau krūvą kvepalų mėginukų ir išėjau apsipatenkinus rolleyes.gif velnias, būtų mano valia, apsigyvenčiau toj Kristianoj rolleyes.gif
Atsakyti
O kokia priemonės nuo spuogų kaina? unsure.gif
Atsakyti
labai vilioji sis prausilis jauciu kai pribaigsiu turimus jamsiu sita rolleyes.gif
user posted image
gal yra bandziusiu g.gif
Atsakyti
Domina Payot akiu makiazo valiklis ir paakiu kremas. Gal kas yra isbande ir galetu atsiliepimu parasyti? Eslauda, tu daug ka Payot bandzius, lauksiu ir tavo rekomendaciju.
Atsakyti
Nusipirkau vakar Masque Design Visage - Eye, Lip, Forehead Contour
user posted image,
kai gagusiu ir išbandysiu parašysiu atsiliepimus 4u.gif

O dabar naudoju serumą jautriai odai SERUM S.O.S. RECONSILIANT.
user posted image
Labai pagerėjo odos būklė. Anksčiau dažnai po dušo raudonom dėmėm veidą išmėtydvo nuo vandens, o dabar dingo šita problema. thumbup.gif
Atsakyti
nu va galiu atsiliept apie šitą drėkinančią kaukę rolleyes.gif
user posted image

jau tepantis jautės, kad oda drėkinama, atrodo "kad gerte sugeria" kai tepies ax.gif Laikiau ilgiau nei 15 min, nežinau gerai padariau ar blogai ax.gif likučius nuvaliau toniku ax.gif nu ir ką, oda sudrėkinta, švelni, minkšta ax.gif neužkimšo porų ax.gif

o jūs ją nuvalot toniku ar paliekat nevaliusios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariposa @ 2008 01 24, 16:15)
Domina Payot akiu makiazo valiklis ir paakiu kremas. Gal kas yra isbande ir galetu atsiliepimu parasyti? Eslauda, tu daug ka Payot bandzius, lauksiu ir tavo rekomendaciju.

Akiu makiazo valikli esu naudojus - tai patiko, geras buvo. O paakiu kremuko nesu turejus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 23, 21:48)
nu va galiu atsiliept apie šitą drėkinančią kaukę  rolleyes.gif
user posted image

jau tepantis jautės, kad oda drėkinama, atrodo "kad gerte sugeria" kai tepies ax.gif Laikiau ilgiau nei 15 min, nežinau gerai padariau ar blogai  ax.gif likučius nuvaliau toniku  ax.gif  nu ir ką, oda sudrėkinta, švelni, minkšta  ax.gif neužkimšo porų  ax.gif

o jūs ją nuvalot toniku ar paliekat nevaliusios?  ax.gif

As ja laikau ivairiai - kartais 10min., o kai laiko yra, tai ir 20min. palaikau ax.gif Paskui nuvalau toniku.
Kai ziema buvo oda labai issausejus - tai kartais laikydavau per nakti - ryte odele visai kitaip jausdavos rolleyes.gif
Atsakyti
gal yra bandžiusių? ax.gif
user posted image
Atsakyti
PAYOT drekinancia kauke ir as pagirsiu! naudojau jau kokius3-4kartus tai tikrai ji man patinka !
mano megstamiausia buvo avene bet sita pralenke !
Atsakyti
gal gali pazvelgti, ar ten yra aloe? ar kvieciu ( wheat)?
Atsakyti