labas jau prireike man kremo veidukui, ir noriu isbandyt kazka naujo (PAYOT dar nebandziau)... taigi rasykit savo nuomones (rasykit ne tik apie kremus, bet ir apie visa sios firmos kosmetika)
kosmetika superine; pinigai tikrai nenueis vejais.
QUOTE(Jazira @ 2006 05 04, 02:31)
kosmetika superine; pinigai tikrai nenueis vejais.
o ka esi isbandziusi? ir koks tavo odos tipas?
Esu labai daug ka isbandzius sios kosmetikos.
Mano oda sausoka, jautri. Turiu drekinanti seruma HYDROFLUID, SOS seruma jautriai odai, makijazo valomaja priemone 2 viename DEMAQUILLANT SENSATION VISAGE, drekinancia kauke MASQUE CREME HYDRATANT - sita man nereali . Turejau - ilgalaikio drekinamojo poveikio krema HYDRATATION 24, drekinama krema sausai odai HYDRANT ORIGINEL, pieneli DEMAQUILLANT ESSENTIEL, tonika, gomazini pylinga virstanti i alieju - GOMMAGE FONDANT , LOTION BLEUE losjona mazinanti vokų pabrinkimus. Viskas ka turejau ir turiu
Mano oda sausoka, jautri. Turiu drekinanti seruma HYDROFLUID, SOS seruma jautriai odai, makijazo valomaja priemone 2 viename DEMAQUILLANT SENSATION VISAGE, drekinancia kauke MASQUE CREME HYDRATANT - sita man nereali . Turejau - ilgalaikio drekinamojo poveikio krema HYDRATATION 24, drekinama krema sausai odai HYDRANT ORIGINEL, pieneli DEMAQUILLANT ESSENTIEL, tonika, gomazini pylinga virstanti i alieju - GOMMAGE FONDANT , LOTION BLEUE losjona mazinanti vokų pabrinkimus. Viskas ka turejau ir turiu
QUOTE(Palomina @ 2006 05 04, 09:23)
o ka esi isbandziusi? ir koks tavo odos tipas?
Misri oda. Labai patinka serumas Serum De Choc, tinka intensyviai padrekinti
ir naktinis kremas - Creme De Reves. Pastarasis tai tikrai is fantastikos srities - nes ryta oda atrodo - super
gundausi ir aš nusipirkti šitų priemonių
radau žmogutį, kuris labai gerai nusimano apie šią kosmetiką ir rekomendavo
QUOTE(Tiffany @ 2006 05 31, 21:35)
gundausi ir aš nusipirkti šitų priemonių
ka butent, kokiai odai rekomendavo?
mano mišri į riebumą - žalią seriją
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 02 16, 16:59)
o as ieskojau paakiu kremo tai man kristianoi sios produkcijos pasiule,bet dar neisigijau,norejau nuomones kitu suzinoti
man irgi kristianoj pasiule butent Payot bet as visgi nusipirkau clinique all about eyes, o Payot paakiu kremo meginuka gavau. dar neisbandziau, nes man ir clinique labai tinka parasysiu,kai isbandysiu
Na zinokit susigundizua visai netycia sita kosmetika ir tikrai nenusivyliau
Turiu krema hydratation 24, oil-free riebiai odai - super. Oda "neplaukia", ja sudrekina, bet neriebina, nekemsa poru, draugauja su makiazu.
Dabar nusipirkau Special 5 losjona gydanti uzdegimus ir naikinanti odos trukumus - super
Gundausi dar keliomis priemonemis is serijos riebiai odai
Turiu krema hydratation 24, oil-free riebiai odai - super. Oda "neplaukia", ja sudrekina, bet neriebina, nekemsa poru, draugauja su makiazu.
Dabar nusipirkau Special 5 losjona gydanti uzdegimus ir naikinanti odos trukumus - super
QUOTE(mexica @ 2007 09 23, 15:52)
Na zinokit susigundizua visai netycia sita kosmetika ir tikrai nenusivyliau
man patiko so pure serumas veidui
ir pate grise veiksminga pasta nuo spuogeliu
QUOTE(addicted @ 2007 09 23, 20:23)
addicted ar kalbi apie šitą? http://us.strawberry.......76&goChar=P
O ji kūnui ar veidui irgi tinka nuo spuogelių?