Įkraunama...
Įkraunama...

Išmintis kaip vanduo nuo žąsies

Toliau galite daryti, ką norite. Net atjungti nuo tinklapio, su kuo jau teko susidurti.

Nuo tinklapio neatjungė. Nors pati buvau padėjusi kryžių. Perklausiau dar kartą:
http://www.youtube.c...feature=related

Ir tvarka.

Negalėjau nesugrįžti. Galbūt paskutinį kartą.

Ar suvokiat, ką darot?
Jūs privalot lietuvius Lietuvoj išsaugot, išlaikyt.
Jūs privalot. Nes niekam ne paslaptis, tai ir rašo, ir per TV kalba, visi, net dundukai žino, ką veikia tinklapiuose tokios a la Riviera May, na tegul jos tuos galimai gaunamus pinigėlius gauna, bet tegul atlieka pareigą Lietuvai.

Po dar vienos savižudybės sužinojau, praėjus dviems valandoms.
Tai negalėjo manęs nesukrėsti.

Žmogus, protingas, super protingas, kas liečia protą, kitais klausimais gan paslaptingas, bet tai ne mano reikalas buvo. Bet savo protu, intekektu, fizine ir erudicine energija galėjo be proto dar daug Lietuvai nuveikti.

Pasitraukia savo noru. Bet jis niekad nemąstė kažko už Lietuvos ribų.
Aš taip pat niekad nemąstau...

Perklausykit mano kitame forume įmestą klipą. Tame tekste kažkiek paskutinių minučių, kur Quuen įsijungia.

P.S. Ir tas višteles tinklapiuose reikėtų revizuoti. Gal sėdi kaip tie už šildymą nemokantys asmenys - patogiai ant sofkutės- šiltai ir patogiai- ir laiko turi marazmus rašinėti, susivienyti, kitus riešuto užuomazgoj naikinančius, kad toks riešutėlis, kaip Elysa, neužaugtų, ir kietas riešutas dantų neaplaužytų.

Kažkada bandžiau mestelėti mintį darbdaviams - galvoju, jog jų tai nepasiekė.
Įdomi karuselė gaunasi.

Ne iš lubų samprotauju.
Samprotavimas iš giliai. Analogijas ir paraleles įžvelgiau tame, dėl ko vėl grįžau čia laikinai.

P.P.S. Savo postą nukopinau. Ir ne šiame kompiuteryje.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 03 01, 03:19)
Nuo tinklapio neatjungė. Nors pati buvau padėjusi kryžių. Perklausiau dar kartą:
http://www.youtube.c...feature=related

Ir tvarka.

Negalėjau nesugrįžti. Galbūt paskutinį kartą.

Ar suvokiat, ką darot?
Jūs privalot lietuvius Lietuvoj išsaugot, išlaikyt.
Jūs privalot. Nes niekam ne paslaptis, tai ir rašo, ir per TV kalba, visi, net dundukai žino, ką veikia tinklapiuose tokios a la Riviera May, na tegul jos tuos galimai gaunamus pinigėlius gauna, bet tegul atlieka pareigą Lietuvai.

Samprotavimas iš giliai. Analogijas ir paraleles įžvelgiau tame, dėl ko vėl grįžau čia laikinai.

P.P.S. Savo postą nukopinau. Ir ne šiame kompiuteryje.

??? Cia mane turi omenyje? lotuliukas.gif jei taip, tai apie kokius cia pinigelius kalba doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riviera Maya: 01 kovo 2013 - 03:58
Aš neskaičiau Marko Aurelijaus kūrinio "Sau pačiam". Labai skrupulingai nesigilinau į tą laikmetį. Kiek perskaitydavau, išgirsdavau, pamatydavau, man Augustas labiau lipo. Tiek, kiek išgirstame, tiek, kiek mums pateikiama...

Bet vien tai, kad sau pačiam... jau yra artima.

Išties jaučiu baisų sukrėtimą. Jau antra mirtis per nepilnus metus. Viena ne sava valia, kita sava. Bet ir ta ne sava... ar išties ne sava. Gal tie, kurie išties daug ir nuoširdžiai dirba, yra tam pasmerkti?

Ant sofkutės besivartančių, be sąžinės graužimo priimančių šildymo apmokėjimą, tokia lemtis neištinka. Kažkas čia nebe taip.

Atrodė, stiprus, dirbantis, judantis, rizikuojantis - tarytum galutiniame rezultate būna laimėtoju. Bet matau ką kita...

Viešpatie, neatimk vilties...
Atsakyti
Tegul tai bus viešas dienoraštis.
Aš neturiu ką slėpti.

Kalbėjausi su juo lėto šokio metu.
Mūsų nuomonės kiek išsiskyrė.

Tai kalbėjimasis apie geopolitiką ir pan. , mūsų nuomonės skyrėsi.

Na kas iš to, kad aš buvau teisi.

Finalas - nebėra ŽMOGAUS.
Atsakyti
Bet juk ir tu, be rėmų, naudojiesi tais pačiais šaltiniais. Išboginai visus protingesnius konkurentus. Tavo konkurentė buvo Agata. www.traders.lt.

anksčiau www.spekuliantai.lt
Ir merdėji toliau....
O tie, kas dirba, nusižudo.
Papildyta:
Taip, aš esu Agata,

niekada šito nesigėdijau.

Keistai jaučiuosi, būdama Elysa.

Bet Elysa- mano genetinis pradas. Na pasigilinau.
Agata- jau seniai įpratau, kai mane taip vadina.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 03 02, 00:01)
Bet juk ir tu, be rėmų, naudojiesi tais pačiais šaltiniais. Išboginai visus protingesnius konkurentus. Tavo konkurentė buvo Agata. www.traders.lt.

anksčiau www.spekuliantai.lt
Ir merdėji toliau....
O tie, kas dirba, nusižudo.
Papildyta:
Taip, aš esu Agata,

niekada šito nesigėdijau.

Keistai jaučiuosi, būdama Elysa.

Bet Elysa- mano genetinis pradas. Na pasigilinau.
Agata- jau seniai įpratau, kai mane taip vadina.

Maišai kažką schmoll.gif . Jokiuose spekuliantuose niekada nerašinėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 02 kovo 2013 - 12:59
QUOTE(Elysa @ 2013 03 01, 22:35)
Finalas - nebėra ŽMOGAUS.

Elysa, ne zmogaus nebera, nebera tik kuno. Zmogus liko, jo esme liko. Jis taip pasirinko, todel reikia gerbti jo toki pasirinkima.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2013 03 02, 16:32)
Elysa, ne zmogaus nebera, nebera tik kuno. Zmogus liko, jo esme liko.

Visi srutas pila. Srutų išties daug. Bet niekas nepažiūri iš pozicijos, kiek darbo vietų buvo sukūręs. Iš dangaus tai neatsiranda, tai sunkus ir atsakingas darbas.

Todėl ir galvoju, kad čia kažkas ne taip...

Atėjau pas jus, nes jus niekino, tyčiojosi iš jūsų. Pagalvojau - ar tai išties tiesa. Supermamos... patyčių objektas.

Pabandžiau. Neniekinu aš jūsų.
Na, o kam išreiškiau kritiką - jos to vertos.

Supermamose vizualizacijos ... smile.gif

Štai ką norisi paklausyti
http://www.youtube.c...h?v=DJikXEAuF-k
Atsakyti
Aš buvau jau pamiršusi ir muziką, kas buvo mano gyvenimo pradžia, Queen - tai tarytum mano esybė, Andrejų Makarevičių randu tik dabar.... tekstai puikūs, balso tembras kerintis... ir vis pagalvoju - ačiū Tau Dieve, kad leidi Jam tiek ilgai gyventi...juk Vytautą Mačernį atėmei iš mūsų...

- buvau pamiršusi muziką.... mane į ją sugrąžino spekuliantai.lt ir vėliau traders.lt dalyvis oOo.
Garbingai pasitraukė, kaip ir daugelis garbingų žmonių.

Ganėtinai keista... ir trūksta, ir negerbčiau....

Kažkas nebe taip šiam Pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 03 02, 18:43)
Visi srutas pila. Srutų išties daug. Bet niekas nepažiūri iš pozicijos, kiek darbo vietų buvo sukūręs. Iš dangaus tai neatsiranda, tai sunkus ir atsakingas darbas.

Todėl ir galvoju, kad čia kažkas ne taip...

Atėjau pas jus, nes jus niekino, tyčiojosi iš jūsų. Pagalvojau - ar tai išties tiesa. Supermamos... patyčių objektas.

Pabandžiau. Neniekinu aš jūsų.
Na, o kam išreiškiau kritiką - jos to vertos.

Supermamose vizualizacijos ...  smile.gif

Štai ką norisi paklausyti
http://www.youtube.c...h?v=DJikXEAuF-k

Elysa, bet nėra jokia naujiena sutrypti kitaip mąstantį? Kas nežinoma, nepažinta,juk gintis reikia.
O kas tyčiojasi iš supermamų?Ar kituose forumuose kitaip? Nežinau, mažai dalyvauju, dėl to klausiu. Tik kiek pastebėjau- asmenybės su nuoširdžiu,savu mąstymu netoleruotinos, vyrauja tarsi mažos sektos su vadeiva ir ,,privalai" savo nuomone įtikt, jei ne, tai ,,valgys" visi iš eilės.
p.s klipas super-ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 02 kovo 2013 - 19:41
QUOTE(arpos @ 2013 03 02, 21:36)

p.s klipas super-ačiū

Taip, jis atspindi mano sapnus. Kurių aš neklausau, nors puikiai suvokiu.
Net mašinoj kažkokią detalę "mistinės būtybės" sugadino, ko pasekoje sapnas išankstinis realybėje pasikartojo, viskas taip... ėjau ir dariau... nepasimečiau... šūdniekis ta mašina.... bet kodėl susapnavau identiškus vaizdus anksčiau?

Kaip sakoma - Dievas visada uždega tam tikras švieseles.
Jei nepaklausai - pats kaltas.

Kas baisiausia man - aš tarytum nujaučiau, buvau išjungus kompiuterį, vėl paleidau pasikrovimui... Aš nesu šiaip tokia pareiginga.

Net keista man pačiai. Kodėl taip sukrėtė?
Gal todėl, kad vyras?
Vyrai iš prigimties yra stipresni.
Tai kaip moterys atlaiko?
Ar čia kažkas nebe taip? Ar reikia keisti viską iš pagrindų savo gyvenime?
Papildyta:
QUOTE(be rėmų @ 2013 03 02, 14:26)
Maišai kažką schmoll.gif . Jokiuose spekuliantuose niekada nerašinėjau.

Aš ne idiotė. Ir tu tai gerai žinai. Pasivarginai, kad kelią atsivalyti.

Rezultatas,kai dabar pažiūriu, liūdnas...

Gal kokį automatą užleidai - kasdien po vieną postą?
Niekas nebetrukdo ramybės, niekas nebesiginčija, gyvo žmogaus protas taip nedirbtų...gal tą briedį sugebėjai apmulkinti...
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 03 02, 23:15)

Net keista man pačiai. Kodėl taip sukrėtė?
Gal todėl, kad vyras?
Vyrai iš prigimties yra stipresni.
Tai kaip moterys atlaiko?
Ar čia kažkas nebe taip? Ar reikia keisti viską iš pagrindų savo gyvenime?

Kuo stipresnis vyras fiziskai, tuo silpnesnis, jautresnis viduje.
Kuo silpnesne moteris isoreje, tuo stipresne dvasiskai.
Nemegstu, nepatinka man silpni vyrai doh.gif Bet tas zinojimas bent neleidzia ju del to menkinti.
Atsakyti