Toliau galite daryti, ką norite. Net atjungti nuo tinklapio, su kuo jau teko susidurti.
Nuo tinklapio neatjungė. Nors pati buvau padėjusi kryžių. Perklausiau dar kartą:
http://www.youtube.c...feature=related
Ir tvarka.
Negalėjau nesugrįžti. Galbūt paskutinį kartą.
Ar suvokiat, ką darot?
Jūs privalot lietuvius Lietuvoj išsaugot, išlaikyt.
Jūs privalot. Nes niekam ne paslaptis, tai ir rašo, ir per TV kalba, visi, net dundukai žino, ką veikia tinklapiuose tokios a la Riviera May, na tegul jos tuos galimai gaunamus pinigėlius gauna, bet tegul atlieka pareigą Lietuvai.
Po dar vienos savižudybės sužinojau, praėjus dviems valandoms.
Tai negalėjo manęs nesukrėsti.
Žmogus, protingas, super protingas, kas liečia protą, kitais klausimais gan paslaptingas, bet tai ne mano reikalas buvo. Bet savo protu, intekektu, fizine ir erudicine energija galėjo be proto dar daug Lietuvai nuveikti.
Pasitraukia savo noru. Bet jis niekad nemąstė kažko už Lietuvos ribų.
Aš taip pat niekad nemąstau...
Perklausykit mano kitame forume įmestą klipą. Tame tekste kažkiek paskutinių minučių, kur Quuen įsijungia.
P.S. Ir tas višteles tinklapiuose reikėtų revizuoti. Gal sėdi kaip tie už šildymą nemokantys asmenys - patogiai ant sofkutės- šiltai ir patogiai- ir laiko turi marazmus rašinėti, susivienyti, kitus riešuto užuomazgoj naikinančius, kad toks riešutėlis, kaip Elysa, neužaugtų, ir kietas riešutas dantų neaplaužytų.
Kažkada bandžiau mestelėti mintį darbdaviams - galvoju, jog jų tai nepasiekė.
Įdomi karuselė gaunasi.
Ne iš lubų samprotauju.
Samprotavimas iš giliai. Analogijas ir paraleles įžvelgiau tame, dėl ko vėl grįžau čia laikinai.
P.P.S. Savo postą nukopinau. Ir ne šiame kompiuteryje.