QUOTE(Elysa @ 2012 07 02, 00:52)
Aš skaitau po truputį, neskubėdama. Esu stipriai atsilikusi nuo jūsų.
Kaip keista...
Skaitydama toliau, randu kitų dalyvių atsakymus į tuos klausimus, kuriuos užduodu čia dabar pati.
Bet aš neskubu skaityti, kad greitai gaučiau kitų atsakymus ar nuomones...
Aš mėnesį gyvenau absoliučiai be jokių forumų. Internetu naudojausi, bet tik darbo klausimais. Taigi, be jokių įtakų iš šalies...
Įtakų buvo labai daug, bet jos iš realaus pasaulio, neapdorotos išvadomis, apdoroti reikėjo pačiai... mąstyti, daryti išvadas... taigi "pažinti pasaulį" pačiai, kas man kartais asociavosi su vaiku...
Todėl ir pamačiau, ko gero, kažką poste, kur buvo apie vaiko ir suaugusio pasaulius...
Bet... daugelį parašytų minčių randu, tarytum lygiagrečiai sekusių su mano mintimis. Jos neidentiškos, bet kažkuo tapačios...
Ir supratau, kodėl aš neskubu skaityti (juk be pamąstymų perskaityti būtų viens-du).Lyginu čia perskaitomas mintis su savo buvusiomis...
Tai kas gi gaunasi?????
Ilgoką laiką diskutavus su tais pačiais žmonėmis, bendra minčių tąsa atsiranda visiškoje atskirtyje nuo tų žmonių???
Kol neradau šio atsakymo, šios mintys lygiagrečiai man sukosi šalia konkretaus darbo minčių. Ir kiek nutraukdavo susikaupimą.