QUOTE(Vanduo @ 2012 05 20, 23:40)
Neblogai, tai jau šis tas. Taip persijungti!
Dabar paimkime metų laikus pavasaris vasara, ruduo žiema.
Skirtingi metų laikai tarp kurių nėra hierarchijos.
Juk negalime pasakyti kas svarbesnis ruoduo ar pavasaris, bet tarp jų yra ryškus skirtumas.
Dabar paimkime metų laikus pavasaris vasara, ruduo žiema.
Skirtingi metų laikai tarp kurių nėra hierarchijos.
Juk negalime pasakyti kas svarbesnis ruoduo ar pavasaris, bet tarp jų yra ryškus skirtumas.
O man atrodo, kad galima.. Glogabiu mastu, žinoma, negalima -nes privalo būti tai ir tai, bet aš asmeniškai pavasario labiausiai laukiu, tad man jis-mieliausias.. Vanduo brauktų žodį mieliausias ir tikriausiai lieptų parašyti "kitoks", kad tik nebūtų hierarchijos :
"O pavasari "kitoks"
Laukiau aš tavęs labai,
O pavasari "anoks"
Pasiliki amžinai ! "
Kiek visiškai skirtingų fazių galite suskaičiuoti savyje?
Toliau, iš fazės į fazę gali būti destruktyvūs ir harmoningi persijungimai.
Lygiai taip pat ir gyvame organizme, žmoguje. Yra harmoningi persijungimai iš fazės į fazę ir destruktyvūs. Harmoningi persijungimai skatins gerą savijautą, pozityvias emocijas, gyvybingumą, pozityvią psichiką, o destruktyvūs priešingai.
Toliau, iš fazės į fazę gali būti destruktyvūs ir harmoningi persijungimai.
Lygiai taip pat ir gyvame organizme, žmoguje. Yra harmoningi persijungimai iš fazės į fazę ir destruktyvūs. Harmoningi persijungimai skatins gerą savijautą, pozityvias emocijas, gyvybingumą, pozityvią psichiką, o destruktyvūs priešingai.
Keista man ta išmintis, kuri propaguoja, kad nepripažįsta lygmenų, bet jas keičia į "fazes"..Kaip ir, pasak jos, nėra "geriau", "blogiau", bet užtat nori nenori atsiranda "pozityvu" ir "destruktyvu"..
Pasitelkę protą stebėtoją mastykite toliau šia linkme ir jums taps viskas aišku kas yra išminties protas...
Išmintis -tai tik viena iš dedamųjų, kurios yra svarbios, meilė, grožis, jėga - man ne mažiau svarbios Kitaip - tai vakuumo išmintis;)