Įkraunama...
Įkraunama...

KIPRAS - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

aš vis žiūrineju kainas, stebiu, bet jokių pokyčių biggrin.gif vis tikiuos kad gal pigs smile.gif ar kipro kryptini kainuos nesvyruoja, kiek žiūriu tiek 314 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaule @ 2014 02 10, 14:27)
aš vis žiūrineju kainas, stebiu, bet jokių pokyčių biggrin.gif vis tikiuos kad gal pigs  smile.gif  ar kipro kryptini kainuos nesvyruoja, kiek žiūriu tiek 314 lt smile.gif

Tai kad kainos labai sukilusios jau doh.gif Stebiu jas nuo kokio gruodzio men.
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2014 02 10, 14:30)
Tai kad kainos labai sukilusios jau  doh.gif  Stebiu jas nuo kokio gruodzio men.

o kiek anksčiau buvo,? aš tik nuo sausio vidurio stebiu
Atsakyti
Pastebėjimas dėl auto nuomos, mums buvo šokas kokią mašina gavom , visa aplamdyta, vidus toooks purvinas, dėmėti apmušlai, rankenėlė viena neveike, durys iš lauko neatsidarė doh.gif . Nu bet pigu, dabar nuomojamės vėl, bet per raynerus, gal pasiseks geresne gauti lotuliukas.gif

Gal patartumėt kur pasiskaityt ką aplankyti Kipre, dabar būsime Pafos pusėje g.gif Vienas keleivis toks,kad nelabai kur toli nueisi, greit kojytes pavargsta, nesinori nešioti.
Atsakyti
O per kur jūs užsakinėjote? Kur tokią baisią gavote smile.gif

Velnias, tai jei be kortikės niekaip, tai internu užsakinėt belieka....?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2014 02 10, 16:22)
O per kur jūs užsakinėjote? Kur tokią baisią gavote smile.gif

nežinau kokia ten kompanija, vyras visad intenetu užsako, dabar taip pat internetu. Ne pirmą kartą keliaujam, bet kad tokią mašina gautumėm net negalvojom, kad tokias galima žmonėms duot, bet Kipre turbut daug kas galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Parsivelkuvėl @ 2014 02 10, 19:14)
... bet Kipre turbut daug kas galima  lotuliukas.gif

O ką Jūs čia tuo norėjote pasakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 02 10, 22:02)

g.gif lotuliukas.gif

Aš jau irgi užrezervavau mašinytę per http://www.economycarrentals.com/, keturioms dienoms už 150lt su pilnu draudimu. Pirmą sykį nuomoju, tikiuosi viskas pavyks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2014 02 10, 17:22)

Kortelės Jums vis tiek reikės, nes norėdama pasiimti mašiną, ją turėsite panaudoti, nes kompanija turės rezervuotis pinigus. Nebent iš anksto sumokėtumėt pavedimu g.gif Bet ir tai būna, kad atvykus prašo užstato, o su grynais nežaidžia.

QUOTE(Thea! @ 2014 02 10, 22:12)
: Pirmą sykį nuomoju, tikiuosi viskas pavyks bigsmile.gif

Tai žinoma, kad pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 02 10, 21:02)

Temidė, suprantu,jus ten gyvenat ir visa širim už Kiprą, bet turim ne tik atostoginių reikalų ten, tai ,mums ,lietuviams, sunkiai su jų tvarka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Parsivelkuvėl: 11 vasario 2014 - 09:17
QUOTE(Thea! @ 2014 02 10, 21:12)
g.gif  lotuliukas.gif

Aš jau irgi užrezervavau mašinytę per http://www.economycarrentals.com/, keturioms dienoms už 150lt su pilnu draudimu. Pirmą sykį nuomoju, tikiuosi viskas pavyks bigsmile.gif

Peržiūrėkit rezervacijos sąlygas dar kartą. Gal jūs tai jau ir padarėt, bet ir mes iš čia buvom išsirinkę mašiną, bet vėliau pastebėjom, kad nors ir rašė, kad pilnas draudimas, bet dar būtų tekę primokėti, nes stiklai ir padangos ir dar kažkas būtų nedrausta.. tik noriu įspėti, kad vėliau nebūtų siurprizų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Parsivelkuvėl @ 2014 02 11, 10:13)
Temidė, suprantu,jus ten gyvenat ir visa širim už Kiprą, bet turim ne tik atostoginių reikalų ten, tai ,mums ,lietuviams, sunkiai su jų tvarka  biggrin.gif

Na, jau tikrai ne. Aš visa širdimi už Lietuvą! Ir Lietuvoje praleidžiu panašiai laiko, kiek ir Kipre, tad tikrai nesunku išlikti objektyvia mirksiukas.gif O, kad kažkas čia yra kitaip ar sunkiai suprantama, tai juk nereiškia, kad blogiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 11 vasario 2014 - 09:50