Įkraunama...
Įkraunama...

KIPRAS - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

Vietiniai Kipre vaikšto dabar su ugsais nes juk..žiema lotuliukas.gif doh.gif Kai tuo tarpu mūsų pagrindinis apavas buvo basutės smile.gif Vakarais tik norėjdavos jau kokių sportbatukų .Tas pats su rūbais :dieną -su vasariniais,ryte ir vakare-ant viršaus plona striukytė .Ech gėris tas Kipras wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 03 vasario 2014 - 19:20
QUOTE(Bernsteine @ 2014 02 03, 01:45)
Sveikos keliautojos  biggrin.gif

Na va, tai vyras niekuo nenudžiugino. Sakė vėl atšalo ir šiek tiek palijo šiandien. Temperatūra apie 14, bet sakė atrodo dar šalčiau,net kaulus gelia biggrin.gif Čia , aišku, ir senatvės atmesti negalima, bet teisi ir klaara, sakydama, kad ir su basutėmis žmonių yra, kas man yra visiškai nesuprantama, nes aš savęs prie vietinių tikrai nepriskiriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 02 03, 20:34)
Na va, tai vyras niekuo nenudžiugino. Sakė vėl atšalo ir šiek tiek palijo šiandien. Temperatūra apie 14, bet sakė atrodo dar šalčiau,net kaulus gelia biggrin.gif Čia , aišku, ir senatvės atmesti negalima, bet teisi ir klaara, sakydama, kad ir su basutėmis žmonių yra, kas man yra visiškai nesuprantama, nes aš savęs prie vietinių tikrai nepriskiriu tongue.gif

Prie 14 tai gal ir vėsoka su basutėm.Mums būnant buvo apie 18-20,tikrai jautėmes labai komfortiškai .Aišku,nieko,neįkalbinėju,bet tikrai verta įsimesti lengvos avalynės ir rūbelių skrendant smile.gif Nes pvz aš ir čia pasiskaičius,ir buvusių pasiklausinėjus,prieš kelionę kažkaip pesimistiškai buvau nusiteikus,o paskui džiaugiaus kad iš vaikų lagaminų neiškrapščiau tų basučių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 03 vasario 2014 - 19:43
Nesiginčiju tikrai smile.gif Aš iš prigimties šalčmirė esu. Net ir vasarą vakarais visada megztuką ar švarkelį užsimetu.
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2014 02 03, 19:19)
Vietiniai Kipre vaikšto dabar su ugsais nes juk..žiema  lotuliukas.gif

QUOTE(Temidė @ 2014 02 03, 19:34)
net kaulus gelia biggrin.gif

laugh.gif Aciu. Einu lagamino pakuot. Pora maikiu, pora plonu megztiniu, dvejus dzinsus, plona striuke ir bus gerai. Nu kiek ten reikia savaitei. irnesakyk.gif Gal pavyks ka nors faino nusipirkt. Kaip ten su shopingu? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, aš norejau pasiteiraut del Avako tarpeklio, kiek skaičiau tai Caca buvus smile.gif
ar tarppeklis mokamas? ar reikia eitippirmyn ir atgal? ar yra kokia agentura kur organizuoja ir veliau nereikia grįšt nes parveža pz kaip Kretoj samarijos tarpeklį
ar yra kokios nuorodos važiuojant kur jis prasideda? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasaule @ 2014 02 04, 11:46)
Sveikos, aš norejau pasiteiraut del Avako tarpeklio, kiek skaičiau tai Caca buvus smile.gif
ar tarppeklis mokamas? ar reikia eitippirmyn ir atgal? ar yra kokia agentura kur organizuoja ir veliau nereikia grįšt nes parveža pz kaip Kretoj samarijos tarpeklį
ar yra kokios nuorodos važiuojant kur jis prasideda? smile.gif

Tarpeklis nemokamas, reikia eiti pirmyn ir atgal (Samarijos tarpeklyje nebuvau, bet kiek teko girdėti tai jis gerokai didesnis turėtu būti), mes važiavome savo automobiliu, bet matėme turistų grupę su džipais atvažiavusius. Su nuorodomis tiksliai nežinau, nes važiavome su vietiniu žmogumi kuris rodė kelią, bet dabar kai pagalvoju, tai nelabai pastebėjau jų wink.gif
Atsakyti
ačiū Velniux11 4u.gif
dar reikes pasižiūret del to tarpeklio ar eitu kad kas kitam gale paimtų biggrin.gif 9 jei pirmyn atgal tai truputi daug biggrin.gif nebent paskutiniai atostogų dienai pasilikt biggrin.gif
girdejau kad Larnakpj yra laivukai kur plukdopalei olas ar pan , kas kas tikliau žinot? ar šiaip koikia idomesne apžavalgine ekskursija laivuku?
Atsakyti
Važiuojat žvyrkeliu link Lara beach, tada pamatote posūkį i dešinę (gps koordinatės 34.91905,32.327693 ).Jei atmintis neapgauna, ties tuo posūkiu yra nuoroda i Avakas gorge ir ten yra mašinų stovėjimo aikštutė.Nuo jos iki įėjimo i tarpeklį koks 1 km, kažkur 10-15 min pėsčiomis. Pasiklysti ten neįmanoma. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pasaule @ 2014 02 04, 20:09)
ačiū Velniux11  4u.gif
dar reikes pasižiūret del to tarpeklio ar eitu kad kas kitam gale paimtų biggrin.gif 9 jei pirmyn atgal tai truputi daug biggrin.gif nebent paskutiniai atostogų dienai pasilikt  biggrin.gif
girdejau kad Larnakpj yra laivukai kur plukdopalei olas ar pan , kas kas tikliau žinot? ar šiaip koikia idomesne apžavalgine ekskursija laivuku?

Tarpeklis nėra ilgas ir nebaisiai sunkus kelias.Įdomiausia man buvo ėjimas iki "įstrigusio viršuje akmens" ir dar šiek tiek už jo.

Kitam gale tikrai nėra jokio kelio,neįmanoma jūsų būtų iš ten paimti.

MB Paphos uoste buvo užsisvaigęs kateriuką išsinuomuoti, ten labai patrauklios kainos.Vaikai pasipriešino, tai neplaukėm.Kainų nepamenu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 04 vasario 2014 - 20:18
QUOTE(pasaule @ 2014 02 04, 21:09)
ačiū Velniux11  4u.gif
dar reikes pasižiūret del to tarpeklio ar eitu kad kas kitam gale paimtų biggrin.gif 9 jei pirmyn atgal tai truputi daug biggrin.gif nebent paskutiniai atostogų dienai pasilikt  biggrin.gif

Tikrai be didelio vargo nueisite iki akmens ir atgal, tam sugaišite gal kokias 2 val. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, dar klausimėlis dėl auto nuomos, gal kas galės atsakyti - internetu visokiuose rentalcar.com ir panašiai kainos labai jau neblogos, apie 10€/para, o jei nusileidus vietoje bandyt nuomotis, ar kainos labai skiriasi? Ir ar nuomoja kas be kredtinės kortos? Neturim :/ Ten oro uoste lengvai rasim tokį dalyką, neblūdysim? biggrin.gif Baisu man iš anksto užsakinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2014 02 10, 12:08)
Sveiki, dar klausimėlis dėl auto nuomos, gal kas galės atsakyti - internetu visokiuose rentalcar.com ir panašiai kainos labai jau neblogos, apie 10€/para, o jei nusileidus vietoje bandyt nuomotis, ar kainos labai skiriasi? Ir ar nuomoja kas be kredtinės kortos? Neturim :/ Ten oro uoste lengvai rasim tokį dalyką, neblūdysim? biggrin.gif Baisu man iš anksto užsakinėt biggrin.gif

Patarimas - nustoti bijoti, o be kortelės, tai manau nelabai wink.gif
Atsakyti