Įkraunama...
Įkraunama...

KIPRAS - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(Siaip @ 2012 05 30, 17:53)
Nes užsisakėme tik su pusryčiais, tad galvoju kiek dar maitinimuisi paplanuot išleist...

Vakar gryzom is Kipro bigsmile.gif Gavom truputi lietaus, vakarais reikejo megztuko, o dienomis laaaabai daug kremo nuo saules smile.gif Vakarais uodu buvo, taciau tikrai labai mazai. Man du kraujasiurbiai ikando tongue.gif Papludimyje susigadinau maudimuka verysad.gif Tikriausiai naftos likuciai, nes atrode kaip smala g.gif

Del kainu....turejom viesbuti viskas iskaicuota, todel labai nesidomejau...

viesbutyje papietaut kainuotu suaugusiam 15-20EUR, vaikui (tiksliai nepamenu iki 12 ar iki14 metu) 7.5-10EUR. Kokteiliai, alus 4EUR, sulciu stikline 3EUR.

Zveju miestelyje, kaviniu stenduose kabojo pietu kainos 17-20EUR. Meniu neziurejau, turetu buti ir brangesniu patiekalu biggrin.gif

Parduotuvej pienas 0.5l - 1.5EUR. Mineralinis vanduo 1.5l - 0.8EUR-2EUR. Limonadai 1EUR-3EUR

Mano nuomone ten kainos butu normalios jei jos butu litais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 31 gegužės 2012 - 17:29
QUOTE(rituker @ 2012 05 31, 17:24)
Vakar gryzom is Kipro  bigsmile.gif Gavom truputi lietaus, vakarais reikejo megztuko, o dienomis laaaabai daug kremo nuo saules  smile.gif Vakarais uodu buvo, taciau tikrai labai mazai. Man du kraujasiurbiai ikando  tongue.gif Papludimyje susigadinau maudimuka  verysad.gif Tikriausiai naftos likuciai, nes atrode kaip smala  g.gif

Del kainu....turejom viesbuti viskas iskaicuota, todel labai nesidomejau...

viesbutyje papietaut kainuotu suaugusiam 15-20EUR, vaikui (tiksliai nepamenu iki 12 ar iki14 metu) 7.5-10EUR. Kokteiliai, alus 4EUR, sulciu stikline 3EUR.

Zveju miestelyje, kaviniu stenduose kabojo pietu kainos 17-20EUR. Meniu neziurejau, turetu buti ir brangesniu patiekalu  biggrin.gif

Parduotuvej pienas 0.5l - 1.5EUR. Mineralinis vanduo 1.5l - 0.8EUR-2EUR. Limonadai 1EUR-3EUR

Mano nuomone ten kainos butu normalios jei jos butu litais  biggrin.gif

O kokiame regione buvote?
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2012 05 31, 21:56)
O kokiame regione buvote?

Netoli Paphos siame viesbutyje
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 06 01, 07:28)

Vat čia tai sutapimas, mes kaip tik rezervavę šį viešbutį, tad gal galit plačiau apie viešbutį parašyt? Gal dar apsigalvosim, jei kas ne taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 06 01, 08:28)

man irgi įdomu, nes ir mes čia planuojam ilsėtis ax.gif komentaruose skaičiau, kad kambariuose nėra plaukų džiovintuvo, čia tiesa? aprašymuose minima, kad yra drabužių lyginimo priemonės - yra lygintuvas ar registratūroj galima gaut g.gif

kaip ten su katėm biggrin.gif

ačiū labai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 01 birželio 2012 - 10:11
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 06 01, 11:11)
man irgi įdomu, nes ir mes čia planuojam ilsėtis ax.gif  komentaruose skaičiau, kad kambariuose nėra plaukų džiovintuvo, čia tiesa? aprašymuose minima, kad yra drabužių lyginimo priemonės - yra lygintuvas ar registratūroj galima gaut g.gif

kaip ten su katėm biggrin.gif

ačiū labai smile.gif

Plauku dziovintuvo, lygintuvo nemaciau. Dziovintuvo neprireike, nes plaukai isdziuna per 15 min, jie pas mane ilgi ax.gif

Kaciu yra. Dazniausiai jos buna prie namuku. Nors viena buvo atejusi prie baseino. Restorane jos dazniausiai sukiojasi kur yra vaiku,nes jie primeto maisto ant zemes rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 06 01, 13:03)
Plauku dziovintuvo, lygintuvo nemaciau. Dziovintuvo neprireike, nes plaukai isdziuna per 15 min, jie pas mane ilgi  ax.gif

Kaciu yra. Dazniausiai jos buna prie namuku. Nors viena buvo atejusi prie baseino. Restorane jos dazniausiai sukiojasi kur yra vaiku,nes jie primeto maisto ant zemes  rolleyes.gif

aišku smile.gif

vadinasi mes jų neišvengsim doh.gif nes važiuojam su 2 vaikais biggrin.gif

ar patiko viešbutis?
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 06 01, 13:19)
aišku smile.gif

vadinasi mes jų neišvengsim doh.gif  nes važiuojam su 2 vaikais biggrin.gif

ar patiko viešbutis?

As taip pat su vaiku vaziavau, tiesiog paemiau drabuzius kurie nesilamdo mirksiukas.gif

Viesbutis geras is 10balu duociau 8 balus. Norejosi, kad kambario grindis praplautu nors viena karta ir animatorius esu maciusi geresnius, nors viena diena buvo nerealus smile.gif

Gal kam pravers....prie viebuciu pilna masinu nuomu. Jie nuomoja maziausiai 3 dienoms. Mes suderejom 30Eur/diena
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 06 01, 13:23)
Gal kam pravers....prie viebuciu pilna masinu nuomu. Jie nuomoja maziausiai 3 dienoms. Mes suderejom 30Eur/diena

labai ačiū 4u.gif kaip tik ieškojau kur išsinuomot auto smile.gif

su kuo važiavot iš oro uosto? mes atskrisim naktį. užsirezervavau transferį, bet man brangoka pasirodė 28 EUR unsure.gif ar čia normali kaina?

be vaikų baseino dar yra kokios veiklos vaikam? mano vaikai 2 ir 5 metų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy Lady: 01 birželio 2012 - 14:14
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 06 01, 14:46)
labai ačiū 4u.gif  kaip tik ieškojau kur išsinuomot auto smile.gif

su kuo važiavot iš oro uosto? mes atskrisim naktį. užsirezervavau transferį, bet man brangoka pasirodė 28 EUR unsure.gif  ar čia normali kaina?

be vaikų baseino dar yra kokios veiklos vaikam? mano vaikai 2 ir 5 metų ax.gif

Kartu su viesbuciu uzsakem transporta. Kainos nezinau, nes V uzsakinejo. Viesbucio kambaryje buvom 00.30. Del isvaziavimo...lietuviu buvo trys seimos, tai tik viena gavo laiska kada isvaziuojam i orouosta. Mano seimynos nebuvo vairuotojo sarase, todel saugokit visus bilietus!!! Is viesbucio isvaziavom 12.30, o Lt buvom 19.30.

Maniskiui 1.5m ir tikrai turejo ka veikt. 20.30 vaiku discoteka. Visa diena vekia vaiku kambarys. Ten su jais buna animatoriai, bet ir teveliai gali buti. Ten begales zaislu, leidzia piesti. Kazkuria diena zaide piratus (po viesbucio teritorija ieskojo lobio rinko pasleptus kamuoliukus t.t. Tas kambarys yra ale laivas i jura ziurint desineje puseje. Yra planas rasit mirksiukas.gif

Anikai- animatorei linkejimus perduokit nuo Tajuko 4u.gif bigsmile.gif

Viesbutyje galit drasiai kalbeti angliskai ir rusiskai. Tiesa, viesbutyje dirba jaunas lietuvis Tauras mirksiukas.gif

Vaikams gal labiausia aktualu g.gif ledus duoda visa diena!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 01 birželio 2012 - 14:56
QUOTE(rituker @ 2012 06 01, 15:52)
Kartu su viesbuciu uzsakem transporta. Kainos nezinau, nes V uzsakinejo. Viesbucio kambaryje buvom 00.30. Del isvaziavimo...lietuviu buvo trys seimos, tai tik viena gavo laiska kada isvaziuojam i orouosta. Mano seimynos nebuvo vairuotojo sarase, todel saugokit visus bilietus!!! Is viesbucio isvaziavom 12.30, o Lt buvom 19.30.

Maniskiui 1.5m ir tikrai turejo ka veikt. 20.30 vaiku discoteka. Visa diena vekia vaiku kambarys. Ten su jais buna animatoriai, bet ir teveliai gali buti. Ten begales zaislu, leidzia piesti. Kazkuria diena zaide piratus (po viesbucio teritorija ieskojo lobio rinko pasleptus kamuoliukus t.t. Tas kambarys yra ale laivas i jura ziurint desineje puseje. Yra planas rasit  mirksiukas.gif

Anikai- animatorei linkejimus perduokit nuo Tajuko  4u.gif  bigsmile.gif

Viesbutyje galit drasiai kalbeti angliskai ir rusiskai. Tiesa, viesbutyje dirba jaunas lietuvis Tauras  mirksiukas.gif

Vaikams gal labiausia aktualu g.gif ledus duoda visa diena!

matai kaip blink.gif skaičiau, kad iš viešbučio iki oro uosto galima autobusu nuvažiuot... mes planuojam naktį važiuot transferiu, o dieną autiku. kažin gera mintis g.gif

ačiū tau 4u.gif labai pradžiuginai, kad užsiima su vaikais, ot bus dičkiui džiaugsmo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 06 01, 16:01)
mes planuojam naktį važiuot transferiu, o dieną autiku. kažin gera mintis g.gif

ačiū tau 4u.gif  labai pradžiuginai, kad užsiima su vaikais, ot bus dičkiui džiaugsmo thumbup.gif

Galima ir su autobusu, tik nezinau kiek laiko vaziuot reikes. Pasiklausit animatoriu ar registraturoj. Tikrai pasakys su kokiu autobusu ir kiek laiko vaziuosit. Autobuso bilieto kaina 1Eur/zmogui. Vaikams nereiks pirkti blietu. O bilietus parduoda autobuso vairuotojas.

Ir mazasis tures ka veikti mirksiukas.gif
Atsakyti