Įkraunama...
Įkraunama...

KIPRAS - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(niekadeja1 @ 2013 04 24, 18:57)
Na Kipras brangesnė šalis poilsiui, be to ir viešbučių  dirbančių su AI daug mažiau.
Pvz  gegužės 29 , 7 naktim, 2+2
Pafian Sun Village Hotel 4* - 2430 Lt su AI

Matau šis viešbutis pas mus populiarus smile.gif O kaip jus ketinat nuo oro uosto iki jo nusigauti ?
Atsakyti
QUOTE(jolzars @ 2013 04 27, 19:29)
Matau šis viešbutis pas mus populiarus smile.gif O kaip jus ketinat nuo oro uosto iki jo nusigauti ?

tai juk yra transferis, 70 lt pirmyn/atgal asmeniui
Atsakyti
QUOTE(RevitaL @ 2013 04 29, 23:05)
Labas, Macarena,

tai aplenkei mus  biggrin.gif  Galėsi detaliai viską papasakot grįžus  thumbup.gif

Ponia, skaipa apleidot visiskai g.gif biggrin.gif Bet jus i kita viesba varot, ane? g.gif

Niekadeja1, gal galit nuoroda transferio pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
Kas planuojat pakeliauti po Kiprą, PRAŠOM BUKLETŲ IR ŽEMĖLAPIŲ, surinktų iš Vivatur parodų, anglų kalba.
Ką domina, prašom atvykti pasiimti, čia Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2013 04 30, 08:29)
Ponia, skaipa apleidot visiskai g.gif  biggrin.gif Bet jus i kita viesba varot, ane? g.gif

Niekadeja1, gal galit nuoroda transferio pasidalinti? 4u.gif

trasferio nuoroda pirmam puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laaila: 30 balandžio 2013 - 14:19
QUOTE(Macarena @ 2013 04 18, 12:31)
Ech....nelabai galiu  lotuliukas.gif
Mes irgi su seima ir draugu kruva i sita viesbuti, tik pora savaiteliu anskciau bigsmile.gif

Ir mes į šį viešbutį keliaujam bigsmile.gif
Gal esat pasidomeje kur galima būtų aplink tą vietą pasižvalgyti , ką idomaus pamatyti be automobilio. Lyg ir skaičiau , kad autobuso stotelė yra šalia. Kelionė už savaitės, o aš apsikasus darbais neturiu laiko naršyti, jei kas pasidalins patirtim , būsių labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolzars @ 2013 04 30, 15:06)
Ir mes į šį viešbutį keliaujam  bigsmile.gif
Gal esat pasidomeje kur galima būtų aplink tą vietą pasižvalgyti , ką idomaus pamatyti be automobilio. Lyg ir skaičiau , kad autobuso stotelė yra šalia. Kelionė už savaitės, o aš apsikasus darbais neturiu laiko naršyti, jei kas pasidalins patirtim , būsių labai dėkinga  4u.gif

grįžome aną savaitę iš meilės salos, ir galiu pasakyti, kad autobusu galima visą salą apvažiuoti daug maž wink.gif mes turėjome mašiną, bet kiti lietuviai keliavo autobusu, tai sakė kad labai geras susisiekimas net su kitais miesteliais
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2013 04 30, 16:34)
Ai, jei ta pati, tai jau esu susirasiusi su jais. Galvojau, mazu kas naujo smile.gif

Man jie atrašė, kad viešbutis yra Chlorakas ne Paphos ir paskaičiavo 28 Eur. Nesuprantu ar čia vienam asmeniu ar abiem, vaikui tipo nemokamai g.gif ar ir jums taip pat ? Visada nuomojamės automabilį, su transferais neesu susidurus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolzars @ 2013 05 01, 11:24)
Man jie atrašė, kad viešbutis yra Chlorakas ne Paphos ir paskaičiavo 28 Eur. Nesuprantu ar čia vienam asmeniu ar abiem, vaikui tipo nemokamai  g.gif  ar ir jums taip pat ?  Visada nuomojamės automabilį, su transferais neesu susidurus  blush2.gif

Jei jus apie transferi kalbat tai cia kaina visiems
Atsakyti
QUOTE(jolzars @ 2013 05 01, 10:24)
Man jie atrašė, kad viešbutis yra Chlorakas ne Paphos ir paskaičiavo 28 Eur. Nesuprantu ar čia vienam asmeniu ar abiem, vaikui tipo nemokamai  g.gif  ar ir jums taip pat ?  Visada nuomojamės automabilį, su transferais neesu susidurus  blush2.gif

Cia kaina yra visiems. Kadangi musu yra 4 suauge ir 3 vaikai, man paskaiciavo 59 eurus i viena puse. smile.gif
Atsakyti
Macarena, Volkiene ačiū 4u.gif
O jus užsisakot į abu galus iškarto, ar atgal vietoj tarsitės ?
Atsakyti
QUOTE(jolzars @ 2013 05 01, 11:34)
Macarena, Volkiene ačiū  4u.gif
O jus užsisakot į abu galus iškarto, ar atgal vietoj tarsitės ?

Mes dar neapsisprende, ar imsim transferi, ar nuomosime masina. smile.gif Auto klausima perkeliau vyrui, uztenka- as uzsiemiau visa organizacija, kaip keliones ideja, bilietai, viesbutis ir kiti smulkesni reikaliukai g.gif
Atsakyti