Skaitau ir asaros kaupiasi Prisiekiu,nera kitos vietos,kuria taip myleciau kaip sia keista,daznai trenkta,nesuvokiama, bet nuostabia sali...Gvenau cia tik 8men,bet pamilau labiah uz Tevyne, viskas man cia tobula,isskyrus finansine puse Siuo metu esu Vokietijoje ir gvenu daug geriau nei Kipre,bet tos atmosferos,to kasrytinio dziaugsmo nubudus, jokie pinigai nepakeis... Viskas,ka patyriau sioje saloje (netgi labai sunkios situacijos)yra ir liks geriausi mano gyvenimo momentai. Dabar taip susikloste,kad i Kipra grisiu tik atostogom savaitelei kokiai ir puikiai zinau,jog to visiskai nepakanka,net kad pradetum isijausti i sios unikalios salies nuotaika. Labai pavydziu ten gyvenancioms...
Gyvenančios Kipre mergaitės, kokios temp galima tikėtis balandžio vidury?
Sunku pasakyti. Paskutiniaisiais metais oras čia sunkiai prognozuojamas. Šiaip turėtų būti iki 25 laipsnių. Bet, pavyzdžiui, praėjusią savaitę čia jau buvo 25, kas sausiui tikrai nėra būdinga, o šiandien jau nukrito iki 17...
Jau pernai buvau prisisvajojus apie Kiprą, bet taip ir nepagavau nei gerom kainom bilietų, nei paskutinės minutės kelionės, šiemet žiūriu vėl bilietai nemažom kainom ar 700 lt žmogui čia gal jau skaitosi normalu ir aš ieškau nežinia ko?
*smilte*, buvo laikai, kai apie tiesioginį reisą į Kiprą mes tik pasvajoti galėdavom, skrisdavome su persėdimais ir dar ilgiausias valandas praleisdavom laukdami sujungiamojo skrydžio. Kelionės trukmė gaudavosi tokia pat, kaip ir į Ameriką skrendant Kainos irgi atitinkamos
Ryanair tik pernai pradėjo skraidinti šia kryptimi, tai bilietas su bagažu į vieną pusę pigiau 300 Lt nekainavo. Man 700 Lt į abi puses atrodo nerealiai mažai, bet gal aš labai jau subjektyvi
Ryanair tik pernai pradėjo skraidinti šia kryptimi, tai bilietas su bagažu į vieną pusę pigiau 300 Lt nekainavo. Man 700 Lt į abi puses atrodo nerealiai mažai, bet gal aš labai jau subjektyvi
QUOTE(Temidė @ 2013 01 31, 17:35)
*smilte*, buvo laikai, kai apie tiesioginį reisą į Kiprą mes tik pasvajoti galėdavom, skrisdavome su persėdimais ir dar ilgiausias valandas praleisdavom laukdami sujungiamojo skrydžio. Kelionės trukmė gaudavosi tokia pat, kaip ir į Ameriką skrendant Kainos irgi atitinkamos
Rudenį skridau per Ukrainą į Larnaką, vien dėl to, kad mums reikėjo į turkiškąją dalį. Tai pirmyn atgal bilietai kainavo irgi apie 700lt. Aišku palaukti reikėjo
QUOTE(*smilte* @ 2013 01 31, 16:18)
Jau pernai buvau prisisvajojus apie Kiprą, bet taip ir nepagavau nei gerom kainom bilietų, nei paskutinės minutės kelionės, šiemet žiūriu vėl bilietai nemažom kainom ar 700 lt žmogui čia gal jau skaitosi normalu ir aš ieškau nežinia ko?
Siaip sako apie 500 lt normali kaina. Praeitais metais rugsejo men. mokejau po 550. Paziurinekit ryanair manau tikrai rasit pigiau nei 700 lt.
Jei ne tai jau vel turbut kelione i Kipra butu suplanuota.... na nieko kita pavasari planuojam kokiam menesiui i Kipra vaziuot atostogaut
QUOTE(volkiene @ 2013 01 31, 19:23)
Siaip sako apie 500 lt normali kaina. Praeitais metais rugsejo men. mokejau po 550. Paziurinekit ryanair manau tikrai rasit pigiau nei 700 lt.
Jei ne tai jau vel turbut kelione i Kipra butu suplanuota.... na nieko kita pavasari planuojam kokiam menesiui i Kipra vaziuot atostogaut
Laba:)
Mes praeita pavasari uz 288 LTL (trys skrydziai, atgal tiesioginis jau buvo:) zmogui suskraidem. Bet tokie laikai matyt jau praejo, bilietai zenkliai pabrange.
QUOTE(Temidė @ 2013 01 25, 21:27)
Gal dar ne. Palaukit citrusinių žydėjimo ir tiesioginių skrydžių
Kada jie zydi?
Papildyta:
QUOTE(*smilte* @ 2013 01 31, 16:18)
Pries kokias 3 savaites pirkau ryanair bilietus Kaunas-Paphos po 500 lt pirmyn-atgal zmogui Bet dabar matau, kad jau pakilo kainos.
QUOTE(volkiene @ 2013 01 31, 19:23)
Sveikinimai su
Gal koki Kipriuka ar Kipriuke pasigavot , ne veltui Meiles sala tas Kipras.
Papildyta:
QUOTE(Laaila @ 2013 01 31, 19:40)
Kada jie zydi?
Papildyta:
Pries kokias 3 savaites pirkau ryanair bilietus Kaunas-Paphos po 500 lt pirmyn-atgal zmogui Bet dabar matau, kad jau pakilo kainos.
Papildyta:
Manau kad visai padori kaina. Ypac kai bilietai pabrange.
Galima butu ir uz nepilnus 500 LTL pasigauti, bet reik stebet.
Kazkas klause kiek buvo laipsniu balandzio viduryje, atsakau - praeita pavasari balandzio antroje puseje gavom 23-26 C. Pradzioj buvo kelios dienos po 23, bet atrode tikrai karsciau, nes saulute kitaip kabina, o kitom dienom dar silciau.
Man tai jau vien tiesioginis skrydis ko vertas. Kaina jau ne tokia ir svarbi tampa
QUOTE(Temidė @ 2013 01 31, 20:08)
Man tai jau vien tiesioginis skrydis ko vertas. Kaina jau ne tokia ir svarbi tampa
Pilnai suprantu, ypac kai anksciau reikedavo su tokiais persedimais skraidyt lyg i Amerika. O dar kai norisi kartas nuo karto ir i gimtine parlekti...