Pigiau spali, nes jau sezonas i pabaiga, gali pasitaikyti ir lietaus...Mums lijo lygiai pusvalandi.
Buvau dviejuose vb, vienas is ju dabar remontuojamas, o
sitame praleidom tik 2 dienas, ispudis neblogas, vaikams daug pramogu,taciau privatus pliazas labai akmenuotas. Gera animacija, skanus maistas, skanus kokteiliai.Man nelabai patiko personalas.
QUOTE(Caca* @ 2012 12 18, 15:17)
-Buvom simet 10.17-24.Dienomis tikrai buvo 26-28, naktimis apie 20, vanduo kokie 25.
Atradau va koki psl.
Vandens temperatura jurose
Atradau va koki psl.
Vandens temperatura jurose
Mes buvom spalio 12-24d. Man asmeniškai net per karšta buvo +32 vienu metu
QUOTE(Partena! @ 2012 12 19, 11:24)
Mes buvom spalio 12-24d. Man asmeniškai net per karšta buvo +32 vienu metu
Spalio 24-29 taip pat puikus oras buvo, per tą laiką vieną popietę nulijo...
QUOTE(Tete2006 @ 2012 12 19, 12:25)
Spalio 24-29 taip pat puikus oras buvo, per tą laiką vieną popietę nulijo...
Mes irgi keletą kartų matėm lietų,bet jis truko man 30min. Mano uošviai praeitą savaitę buvo Kipre, sakė net išdryso dar maudytis
Šiltas oras čia iki gruodžio būna. Bet gali nukristi temperatūra staiga, pakilti vėjai, prasidėti lietūs, kaip buvo prieš kelias savaites. Lijo be perstojo...
Sveiki,
labai grazios foto!
Noriu paklasut del oro paskutine balandzio savaite, planuoju 24d skristi savaitei. Turbut jau galima pliazinti sar pel salta? ar juroje vanduo maudynesm dar saltas?
ir ar uztenka asmesn tapatybes korteles i Kipra? nuo isvykimo 6men turi galioti?
Dekui uz atsakymus
labai grazios foto!
Noriu paklasut del oro paskutine balandzio savaite, planuoju 24d skristi savaitei. Turbut jau galima pliazinti sar pel salta? ar juroje vanduo maudynesm dar saltas?
ir ar uztenka asmesn tapatybes korteles i Kipra? nuo isvykimo 6men turi galioti?
Dekui uz atsakymus
QUOTE(Caca* @ 2012 12 18, 23:31)
Pigiau spali, nes jau sezonas i pabaiga, gali pasitaikyti ir lietaus...Mums lijo lygiai pusvalandi.
sitame praleidom tik 2 dienas, ispudis neblogas, vaikams daug pramogu,taciau privatus pliazas labai akmenuotas. Gera animacija, skanus maistas, skanus kokteiliai.Man nelabai patiko personalas.
Ačiū, pagal foto tikrai visai nieko viešbutukas, o dėl paplūdimio, tai aš kažkaip praradus viltį šioje šalyje normalų smėlėtą paplūdimį ir kad būtų viešbučio teritorijoje rasti
Šiaip visada keliaudavome per agentūras, bet kad žiūriu gerokai susitaupo pačiam viską rezervuojantis... Tik kaip tada su nuvykimu iš oro uosto į viešbutį? Viešbučiai tuo pasirūpina ar reikia dar kažką atskirai užsisakyti kas nuvežtų?
QUOTE(KuklA++ @ 2012 12 20, 12:10)
Sveiki,
labai grazios foto!
Dekui uz atsakymus
labai grazios foto!
Dekui uz atsakymus
Mes praeitais metais tokiu metu isskridom i Kipra. Grizom idege kaip reikiant, plezinomes kiekviena diena, spejom ir nusvilti nes ten saule kitaip kaitina, greit pagauna musu oda ypac po ziemos, maudemes taip pat, jura kaip pas mus vasara - +18-19 (vandens temperatura). Oro temperatura buvo +23-26. Vakarai mums pasitaike irgi silti, nes net iki 24 val. prasededavom lauke su trumpom rankovem. Buvo keleta vakaru vejuotesniu, tuomet dzemperiuko uztekdavo.
Asmenybes tapatybes korteles vykstant i Kipra tikrai uztenka (ten irgi Europos Sajunga), nebent noretumet vykti i turkiska dali, ten berods ir paso reik.
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 12 20, 14:33)
Asmenybes tapatybes korteles vykstant i Kipra tikrai uztenka (ten irgi Europos Sajunga), nebent noretumet vykti i turkiska dali, ten berods ir paso reik.
Taip ten reikia, arba vykstat pro pvz Ukraina.
Sveiki,
Su Naujaisiais visus!
Ar Ryanair'as iš Kauno į Kiprą skraidina?
Ačiū.
Su Naujaisiais visus!
Ar Ryanair'as iš Kauno į Kiprą skraidina?
Ačiū.
Praėjusį sezoną skraidino, o kaip bus šiais metais - nežinia
Nuo balandzio men. Paphos - Kaunas skris
Su naujais
Su naujais