QUOTE(vakare-tyla @ 2012 10 14, 16:28)
Mašiną išsinuomavome nuo penktadienio iki trečiadienio (6dienos) - automatas, kainavo su visais draudimais 260eu. Nežinau, ar tai daug kitų agentūrų atžvilgiu, bet maniškiui labai patiko, tai, kad jo atvyko pasiimti iš vilos, nusivežė, paaiškino, pavažinėjo kartu beje, važiavau ir aš, negalėjau neišbandyti kitokio važiavimo, nes vyras paskutinėmis dienomis jau "nardė" gatvėmis. Tikrai nesunku ir įmanoma, pradžioje buvo problemų tik su valytuvų ir posūkių rankenėlėmis (atvirškčiai nei pas mus)
Mūsų maškius
Visos kelionės metu vadovavomės forumietės aukštaitės pasakojimu, nuorodomis. AČIŪ JAI
Pirmąją dieną, kol apšils naujas vairuotojas nusprendėme keliauti į artimesnias vietas: Agios Georgios, Lara ir aplankyti Pafos zoo.
Agios Georgijos įlankėlė
bažnytėlė
Lara paplūdimiai, kur peri didieji vežliai. Man šis paplūdimys labiausiai patiko. Kodėl, nežinau
Zoo, kuriame dirba (iki šio trečiadienio) trys lietuvaičiais. Buvo smagu susitikti
Mūsų maškius
Visos kelionės metu vadovavomės forumietės aukštaitės pasakojimu, nuorodomis. AČIŪ JAI
Pirmąją dieną, kol apšils naujas vairuotojas nusprendėme keliauti į artimesnias vietas: Agios Georgios, Lara ir aplankyti Pafos zoo.
Agios Georgijos įlankėlė
bažnytėlė
Lara paplūdimiai, kur peri didieji vežliai. Man šis paplūdimys labiausiai patiko. Kodėl, nežinau
Zoo, kuriame dirba (iki šio trečiadienio) trys lietuvaičiais. Buvo smagu susitikti
Vau kaip puiku girdeti kad ir jums kelione pavyko, patiko.
Kas del mano marsruto, smagu kad ir jusu seimai jis tiko.
Tikrai nuosirdziai viska surasiau kol dar atminty viska sviezia buvo
Po to vistiek daug detaliu pasimirsta.
Uzjauciu del lietaus kad kazkiek sugadino atostogas, na bet kaip sakoma oro neuzsakysi. Svarbiausia gera nuotaika.
Pritariu del Neofytos vienuolyno, jis man irgi arciau sirdies, Lara papludimys irgi labai patiko. Na o nuotraukoje iamzinta ilankele tikrai musiske .
Kaip supratau gyvenom netoliese kaip ir mes.
O jau zuvytes kaip skaniai atrodo, net lasisos prikepiau seimynai
Beje kaip jums Sultan Tekkesi mecete, ar verta jusu akimis ja aplankyti?
Mes jau kitai kelionei ruosiames, tad vel kibau i darbus.