Įkraunama...
Įkraunama...

KIPRAS - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(volkiene @ 2012 09 27, 21:12)
Na tikiuosi jau greit pasveiksim, bet jau geriau.
Auto nuomavomes is vietines kazkokios agenturos. Emem automatine, nes su mechanine butu siek tiek sunkiau. Rekomenduociau tikrai automatine, ypac jei ruosiates daugiau keliauti.
Musu viesbucio juros krantas buvo pakankamai akmenuotas, bet crocsai ir slepetes per pirsta (na tos paprastos gumines kur buna) mums puikiai visiems tiko.

Ui kaip jums pavydziu.... norim jau atgal i Kipra  biggrin.gif

thumbup.gif Mes taip pat galvojame apie automatinę. Jei galite, parašykite kokia buvo nuomos kaina, nes kiek žiūrinėjau hertze..tai.... blink.gif Gal iš vietinių pingiau, bent tikiuosi ax.gif

O aš apskritai laukiu atostogų, nes dirbau pakolkas be jokių atostogų visą vasarą. Jaučiu, kad mano organizmas šaukiasi jūros ir kelionių lotuliukas.gif p.s. karščio galėtų ir nebūti rolleyes.gif
Atsakyti
Volkiene, didelis ačiū už iliustruotus ir išsamius įspūdžiius! 4u.gif Kuo toliau, tuo labiau laukiu kelionės smile.gif mane irgi domina nuomos kainos, nes vienokią kainą pateikia, kitokia kaina išeina su draudimu ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dore @ 2012 09 27, 14:30)
Manau, kad sukneles su megztukais biggrin.gif Kada Jūs skrendate ir kur?

Spalio 12tą ankstų rytą kylam smile.gif Apsistosime Girne mestukyje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2012 09 28, 08:50)
thumbup.gif  Mes taip pat galvojame apie automatinę. Jei galite, parašykite kokia buvo nuomos kaina, nes kiek žiūrinėjau hertze..tai.... blink.gif Gal iš vietinių pingiau, bent tikiuosi ax.gif

O aš apskritai laukiu atostogų, nes dirbau pakolkas be jokių atostogų visą vasarą. Jaučiu, kad mano organizmas šaukiasi jūros ir kelionių   lotuliukas.gif p.s. karščio galėtų ir nebūti rolleyes.gif

As irgi laukiau atostogu nerealiai, nes 4 metus be atostogu buvau doh.gif

QUOTE(dore @ 2012 09 28, 08:55)
Volkiene, didelis ačiū už iliustruotus ir išsamius įspūdžiius!  4u.gif  Kuo toliau, tuo labiau laukiu kelionės smile.gif mane irgi domina nuomos kainos, nes vienokią kainą pateikia, kitokia kaina išeina su draudimu ir pan. smile.gif

Mes masina ememe per rekomendacijas. Tiesiog vienas zmogelis pasiule ir tiek. Firmos nepamenu, nes paskambinome ir tiek. Nebent rasiu lapuka kazkur, kur ale sutartis nuomos. Tai mokejome 40 eur uz para. Issiderejome pilna draudima uz ta kaina (stiklai, veidrodeliai ir padangos). Tik pas juos vis tiek taikoma fransize apie 300 eur nors ir full insurance imi.
Siaip apvaziavome kelias firmas aplinkui tai kainos panasios buvo. Apie 40 eur. Mes ememe kazkoki ale dzipuka (nezinau ar ji galima dzipuku vadinti ir markes net mano vyras nesuprato) tai kitakart imtumem mazesne ekonomiskesne. Gal koki ford'a (ford fiesta ar pan.), nes tos didesnes masinos tai kuro siaubingai valgo. Musu eme gal 15 l/100 km
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volkiene: 28 rugsėjo 2012 - 21:53
Vokiene, o kaip su uodais? ar reikėjo purškalo?
Atsakyti
Nebūna uodų jau tokiu metu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2012 09 29, 15:12)
Vokiene, o kaip su uodais? ar reikėjo purškalo?

Siaip uodu nebuvo ne vieno.... kol viena vakara vaiksciojant palei jura dukrytei kojytes labai sukandziojo uodai. Bet mes ejom toli palei laukus tokius tai gal del to.
O siaip uodu tikrai nebuvo
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Liux, vadinasi, braukiame iš sąrašo biggrin.gif

Dar klausimuką turiu: gal kas lankėsi vandens pramogų parke šalia Paphos? Ar verta ten apsilankyti? man užtektų gamtos vaizdų ir jūros, bet turime vieną pilietį, kuris bet ką padarytų, kad į vandens atrakcionus patektų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2012 09 30, 11:02)
Dar klausimuką turiu: gal kas lankėsi vandens pramogų parke šalia Paphos? Ar verta ten apsilankyti? man užtektų gamtos vaizdų ir jūros, bet turime vieną pilietį, kuris bet ką padarytų, kad į vandens atrakcionus patektų  lotuliukas.gif

Maciau lanktinuka, tai atrode tikrai neblogai... visai susigundyciau. Pakankamai didelis man pasirode ir idomus.
Gal Temide buvus ir gali pakomentuot
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2012 09 30, 11:02)
Dar klausimuką turiu: gal kas lankėsi vandens pramogų parke šalia Paphos? Ar verta ten apsilankyti?

Na, mano manymu, jei norisi, tai ir verta. Jei reiktų rinktis man pačiai, tai šito vandens parke nesirinkčiau, nes Fasouri vandens parkas Limasolyje ir tas Ayia Napoje man daug labiau patinka. O Fasouri dar ir netoli namų. Bet jei važiuoti niekur nenorite, tai sėkmingai praleisite dieną ir Paphos vandens parke.Vaikams juk didelių įmantrybių nereikia 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif

Aš galvojau, kad tik vienas yra:D

mes labai norime apvažiuoti kuo daugiau. Vienintėlė- tai savęs nuteikimo problema (abu prisibijome kitos eismo pusės biggrin.gif, bet tikiuosi, kad pavyks įveikti baimę
Atsakyti
Volkiene- 4u.gif grazios foto, saunu, kad nepamirsai po keliones i tema uzsukti. mirksiukas.gif Gaila, kad dukriukas apsirgo. 4u.gif

Mano kelione taipogi arteja. thumbup.gif Tik pries tai dar keliom dienom i Roma sulakstysiu. biggrin.gif Uztai Kipro marsrutas kiek apleistas. blush2.gif

Mano dickis irgi labai megsta visokias vandens pramogas.Bet kelionese vandens parkams kazkaip laiko gaila... Pirmasis viesbutis teturi 1 mini kalneli, uztai paskutinei dienai uzsakiau viesbuti su mini vandens parku.Mes pagurksnosim kokteiliukus, o vaikai pasimaudys.Cia as taip tikiuosi... unsure.gif

Kaune siandien tragiskas oras, tai siandien su MB pasvajojom kaip bus gerai Kipre. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 30 rugsėjo 2012 - 19:34