Įkraunama...
Įkraunama...

KIPRAS - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

Sveikos 4u.gif

atgal kelis puslapius perskaičiau, nuo pradžių irgi gal penkis perverčiau, bet neradau info apie nusigabenimą iš Larnakos oro uosto į Paphos...
Jaučiu, labai brangu būtų transferis, jeigu toks išvis yra g.gif
Atsakyti
Taigi 1 psl yra vietines agenturos - transferio nuoroda. Ten kaina is Paphos i Larnaka 97/114 EUR priklausomai diena/naktis.
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2012 09 14, 18:35)
Taigi 1 psl yra vietines agenturos - transferio nuoroda. Ten kaina is Paphos i Larnaka 97/114 EUR priklausomai diena/naktis.

ačiū, bet aš tai matau transferį iš Paphos oro uosto į Larnakos paplūdimį, o ne iš Larnakos oro uosto.
Kita vertus, jei ir yra, ir veža už tą kainą, tai ko gero pigiau auto nuoma g.gif
Atsakyti
Keli švieži vaizdeliai iš Protaro - Ayia Napos apylinkių

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 09 14, 17:08)
Sveikos 4u.gif

atgal kelis puslapius perskaičiau, nuo pradžių irgi gal penkis perverčiau, bet neradau info apie nusigabenimą iš Larnakos oro uosto į Paphos...
Jaučiu, labai brangu būtų transferis, jeigu toks išvis yra  g.gif

Yra ir daugiau firmu vezanciu is/i oro uostus. Reiktu internete paguglinti, paieskoti ir kainas palyginti. mirksiukas.gif
Pirmame puslapyje idejau vietines firmos nuoroda (sios imones paslaugomis ir mes naudojomes). Tuo metu kai vykom buvo pigiausias variantas ka radau. Dabar ruduo, gal daugiau geru variantu galima rasti. Dar buvau radus keleta puslapiu (transfero) panasiomis kainomis, jei rasiu idesiu nuorodas. mirksiukas.gif

Volkiene, tikiuosi jusu atostogos bus puikios thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 23 rugsėjo 2012 - 14:15
Sveikos,
mes vakar grizom. Atostogos nebuvo tokios puikios kaip tikejausi, nes susirgo mano dukriukas doh.gif bet siaip puikus oras, saule thumbup.gif diena visalaik virs 30. Tikrai laaabai karsta, o vakarai, ypatingai paskutiniai jau tikrai vesus. Megztuku mums tikrai reikejo ypac einant palei jura pasivaikscioti.
Smulkiau papasakosiu siek tiek veliau ir kelis vaizdus ikelsiu 4u.gif
Atsakyti
Volkiene, labai lauksime Jūsų įspūdžių! Mes kylame spalio 17 d., tad dabar pats pasiruošimo įkarštis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2012 09 27, 11:13)
Sveikos,
mes vakar grizom. Atostogos nebuvo tokios puikios kaip tikejausi, nes susirgo mano dukriukas  doh.gif  bet siaip puikus oras, saule  thumbup.gif  diena visalaik virs 30. Tikrai laaabai karsta, o vakarai, ypatingai paskutiniai jau tikrai vesus. Megztuku mums tikrai reikejo ypac einant palei jura pasivaikscioti.
Smulkiau papasakosiu siek tiek veliau ir kelis vaizdus ikelsiu  4u.gif

Lauksime lauksime, tikiuosi mažoji jau pasveiko 4u.gif

QUOTE(dore @ 2012 09 27, 12:33)
Volkiene, labai lauksime Jūsų įspūdžių! Mes kylame spalio 17 d., tad dabar pats pasiruošimo įkarštis biggrin.gif

Mes irgi panašiu laiku, ale labai baugina mane ta temperatūrą, net nežinau sukneles dėtis ar džinsus su megztukais? biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
Manau, kad sukneles su megztukais biggrin.gif Kada Jūs skrendate ir kur?

QUOTE(Partena! @ 2012 09 27, 12:26)
Mes irgi panašiu laiku, ale labai baugina mane ta temperatūrą, net nežinau sukneles dėtis ar džinsus su megztukais? biggrin.gif  unsure.gif

Atsakyti
Na trumpai prisedau, tai papasakosiu apie Kipra.
Sala mane su vyru suvazejo. Tikrai dar grisime apziureti ir pakeliauti po ja, nes sikart nepavyko sad.gif

Kas nori pakeliauti ir pamatyti, tai siūlau pasinaudoti Aukštaitės kelionės aprašymu. Tikrai thumbup.gif

Atskridome trečiadienį naktį. Iš oro uosto mus paėmė transferis (užsakinėjome vietinį, kur 1 psl. nuoroda). Mus pasitiko, nuvežė, viskas lb gerai. Ketvirtadienį lepinomės saule viešbučio teritorijoje. Gyvenom Pafian Park Village Holiday. Viešbutis lb geras, gražus, tvarkingas. Didelis baseinas, skanus ir geras maistas. Mums visiems lb patiko ir tiko. Penktadienį dukrytė pradėjo sloguot, bet išvažiavom iki Coral bay (mokamas papludimys, geras smėlis, gultai ir daug žmonių). Tada važiavome į Aphrodite baths. Iki pačių vonių neužlipome, pasigrožėjome tik nuostabiais gamtos vaizdais.
user posted imageuser posted imageuser posted image

Penktadienį ir šeštadienį niekur nevykome, nes dukrytė buvo su temperatūra sad.gif

Sekmadienį važiavome i Paphos archeologinį parką. Pasivaikščiojom, apžiūrėjom idomu, bet labai didelio įspūdžio po Pompėjos miesto nepaliko. Gamtos vaizdai Kipre mane labiau žavėjo.
Vakare važiavom pasivaikščioti palei krantinę, ten pat kur ir archeologinis parkas. Smagu vakare pasivaikščioti, daug kavinukių, parduotuvėlių, veiksmas vyksta smile.gif

Vyras dar spėjo nuvažiuoti čia
user posted image
user posted imageuser posted image
Liko tikrai suvažėtas, Vieta graži, vaizdai nuostabūs. Akmenukai ten panašūs į širdeles. Tokie širdelės formos smile.gif

Šiaip važinėjom su nuomota mašina. Pirma pusdienį buvo nejauku, o po to kaip kad kairėj pusėj vairas būtų. Greit persiorientavom. Turėjom navigaciją, bet naudojomės žemėlapiais ir važiavom Aukštaitės rekomenduotais keliais, kur gražesni vaizdai.

Na tikiuosi dar pavyks sugrįžti (gal dviese su vyru) ir apkeliauti visą salą, nes pamatyti tikrai yra ką

user posted image
Atsakyti
Volkiene, ačiū 4u.gif Svarbiausia, kad buvote ir dukrytei dabar viskas gerai 4u.gif
O iš kur nuomavotės automobilį? mechanine ar automatine pavarų dėže? Ačiū ax.gif

Aš vis galvą suku ar imti vandens batus, ar išsiversime su crocsais doh.gif nes neplanuojame viename paplūdimyje gulėti, o norisi ir daugiau kur pakeliaut ir dar... noriu nusivežti lietuviškų lauktuvių, kas maloniai nustebintų tenykščius g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 27 rugsėjo 2012 - 20:08
QUOTE(vakare-tyla @ 2012 09 27, 21:07)
Volkiene, ačiū 4u.gif  Svarbiausia, kad buvote ir dukrytei dabar viskas gerai 4u.gif
O iš kur nuomavotės automobilį? mechanine ar automatine pavarų dėže? Ačiū ax.gif

Aš vis galvą suku ar imti vandens batus, ar išsiversime su crocsais doh.gif nes neplanuojame viename paplūdimyje gulėti, o norisi ir daugiau kur pakeliaut ir dar... noriu nusivežti lietuviškų lauktuvių, kas maloniai nustebintų tenykščius g.gif

Na tikiuosi jau greit pasveiksim, bet jau geriau.
Auto nuomavomes is vietines kazkokios agenturos. Emem automatine, nes su mechanine butu siek tiek sunkiau. Rekomenduociau tikrai automatine, ypac jei ruosiates daugiau keliauti.
Musu viesbucio juros krantas buvo pakankamai akmenuotas, bet crocsai ir slepetes per pirsta (na tos paprastos gumines kur buna) mums puikiai visiems tiko.

Ui kaip jums pavydziu.... norim jau atgal i Kipra biggrin.gif
Atsakyti