Įkraunama...
Įkraunama...

KIPRAS - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(light blue @ 2012 06 28, 19:41)
toleruoja...gal geriau nei aš. bet aš mama baiminguolė. doh.gif Triedžiu kiaurai. O šiaip...tuoj keletą foto įkelsiu.
Beje...vynas man labai patiko kiprietiškas, gal užtat ir lagaminas tiek svėrė ir dar labiau patiko OUZO  thumbup.gif
Papildyta:
Pafos ir jo apylinkės:
Papildyta:
...
Papildyta:
Vieta, kur PAGALIAU sutikau lietuvių  lotuliukas.gif

Antroj nuotraukoj Agios Neofytos vienuolyno dalis. mirksiukas.gif

Kazkas klause ar su mazu vaiku vyktu i Kipra rugpjucio menesi.
As nevykciau del to paties karscio. As kaip ir Temide manau kad tokiu metu Kipre nenumirsit, isgyvensit biggrin.gif , ne jus ne viena tokia turiste butumet ir ne paskutine, tik ar komfortiskai jausites tai didelis klausimas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,

Jungiamės ir mes su šeima keliaujančių į Kiprą gretas. Skrendame spalio 3 d.
Šiuo metu studijuoju ką reikia žinoti prieš kelionę ir kelionės metu (mėgstu atlikinėti namų užduotis ax.gif ).
Atsakyti
Sveikos atostogautojos ir kiprietes 4u.gif

Pradejau ir as zvalgytis kampelio atostogoms su seima rudeniop, kadangi keliausim su kudikeliu 5-6 menesiu, iekojau tiesioginio skrydzio is Kauno ir uzkliuvau uz Kipro, dar cia nebuve bigsmile.gif
Aisku aktyvios atostogos automatiskai atkrinta, bet visgi noretusi si ta ir pamatyti.
Buciau dekinga uz bet kokius patarimus del:
miestelio, kuri pasirinkti, kad nebutu baliu festivaliu labai daug, bet galima butu ir vezima stumiant kazka idomesnio pamatyti;
viesbucio, kuriame praleisim nemazai laiko, idealiausia su AI ir kazkiek pritaikytu vaikams, kad 4-eriu vyresnele pernelyg nenuobodziautu, ar imanoma toki rast su smeletu papludymiu;
koki laika pasirinkti kad nebutu pernelyg karsta, bet iseitu ir pasidegint, pasimaudyt;
lankytume pagrinde gamtos kampelius cia mineta sleni, flamingu ezera, uolas, smagu butu su ta valtis permatomu dugnu pasiplaukiot bigsmile.gif gal dar kazka rekomenduotumet su tokiu musu sastatu? hihihi.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif Rugseji ir mes planuojam į Kiprą. Buvom nusprendę nesukti galvos jokiais planavimais, važiuoti per agentūrą. Bet kai pažiūrėjau koks kainų skirtumas doh.gif pradedu galvot, kad reikia pirkti bilietus ir ieškoti viešbučio patiems. Tik vienas klausimas, jei mes atskrendam 23,30 val. ar bus galimybė išsinuomoti mašiną patiems, ar jau tik transferio paslaugomis galėsim pasinaudoti?
Atsakyti
QUOTE(*smilte* @ 2012 06 29, 15:20)
Sveikos  4u.gif  Rugseji ir mes planuojam į Kiprą. Buvom nusprendę nesukti galvos jokiais planavimais, važiuoti per agentūrą. Bet kai pažiūrėjau koks kainų skirtumas  doh.gif  pradedu galvot, kad reikia pirkti bilietus ir ieškoti viešbučio patiems. Tik vienas klausimas, jei mes atskrendam 23,30 val. ar bus galimybė išsinuomoti mašiną patiems, ar jau tik transferio paslaugomis galėsim pasinaudoti?

Bus.
Yra firmu, kurios siulo "velyva automobilio pasiemima". mirksiukas.gif
As dazniausiai nuomuojuosi per tarpininkus, sikart is www.economycarrentals.com.

Transferi atmeciau, nes man kaina buvo nepriimtina. ax.gif

O ka jus galvojat apie tokia "akcija"? Sakykim, lektuvo bilietus kazkaip nusiperki.Betgi viesbutis turkiskoje salos dalyje. Turetumet vaziuoti butinai per Nikosija, kad gauti viza?Ar kaip? g.gif
"akcija"
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 06 29, 16:49)
Turetumet vaziuoti butinai per Nikosija, kad gauti viza?Ar kaip? g.gif

Taip, būtinai per Nikosiją ir gauti ten vizą. Arba skristi į Turkiją, o iš ten tiesiai į Erkano oro uostą.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 06 29, 19:39)
Taip, būtinai per Nikosiją ir gauti ten vizą. Arba skristi į Turkiją, o iš ten tiesiai į Erkano oro uostą.

Uiiii. unsure.gif Tikiuosi, kad tie, kurie pirko si akcijini poilsi tai zinojo is anksto. ax.gif

Man ir graikiskosios dalies uzteks. ax.gif

Beje, rusu forume perskaiciau, kad "Elia Latchi holiday village" nupirko kazkoks indusas ir rudeni ji uzdarys remontui.
Tik tokia informacija.Kiek cia tiesos- nezinau.Ir , jei tiesa, neaisku kada rudeni?Tikiuosi lapkriti. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes pasirinkome šį viešbutuką http://www.aktivillage.com.cy/ Gal kas buvote, matėte...Bandau įskaityti ar įžiūrėti nuotraukas koks ten paplūdimys...nerandu...

Dar turiu klausimą dėl keturračių: ar nuomoja ir keliauja jais turistai?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lejla @ 2012 06 29, 15:47)
smagu butu su ta valtis permatomu dugnu pasiplaukiot  bigsmile.gif

šito su leliuku aš nerekomenduoju. Mano vestuvės vyko laive, bet...šitoje "valtikėje" man buvo LABAI BLOGA. Aš nieko nemačiau per tą stiklą lotuliukas.gif Negalėjau nuleisti akių, nes iš karto taip imdavo pykinti, kad uiiiii. beje, pykinimas buvo tik tada jaučiamas, kai valtis sustodavo ir dreifuodavo. Plaukiant buvo gerai. Bet...kelioms valandoms gyvenimas buvo pagadintas lotuliukas.gif Kartu plaukė anglų šeima su trimis vaikiukais, tai...vyriausiam buvo labai net bloga, verkė vaikas kiaurai. Kiti vaikiukai, o jų be šito bloguojančio buvo dar trys, jautėsi kaip ir gerai. Taip kad...pamąstykite, ar ši atrakcija Jums 4u.gif
Papildyta:
Beje, labai dėkui už Jūsų nuomonę dėl atostogų rugpjūtį. Mano visos draugės mane išdurnino, kad nevažiuoju doh.gif Pasijutau kaip kokia višta sauganti savo vaiką lyg aukso kiaušinyje g.gif Na ji karščiui yra atspari, bet...aš vis tiek pasipergyvenau.

Beje...man bilietai per avia.lt ir per tiesiai.lt gaunasi pigiau, nei tiesiogiai iš rynairo g.gif ar čia aš kažko nemoku gero atrasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2012 06 30, 12:53)
Papildyta:

Beje...man bilietai per avia.lt ir per tiesiai.lt gaunasi pigiau, nei tiesiogiai iš rynairo g.gif ar čia aš kažko nemoku gero atrasti g.gif

Gal avia.lt ir tiesiai.lt su persedimais siulo? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 06 29, 17:49)
Bus.
Yra firmu, kurios siulo "velyva automobilio pasiemima". mirksiukas.gif
As dazniausiai nuomuojuosi per tarpininkus, sikart is www.economycarrentals.com.

Transferi atmeciau, nes man kaina buvo nepriimtina. ax.gif

O ka jus galvojat apie tokia "akcija"? Sakykim, lektuvo bilietus kazkaip nusiperki.Betgi viesbutis turkiskoje salos dalyje. Turetumet vaziuoti butinai per Nikosija, kad gauti viza?Ar kaip? g.gif
"akcija"

Aciu thumbup.gif o kaip manot, juk neturetu buti be galo sunku nuo oro uosto iki paphoso nusigauti:) vis tas vairavimas kita kelio puse neramina:D

o kas del akcijos,tai pikta,taip ir apgaudineja zmones. Aisku reik pasidomet ka perki,bet jei neplanuociau i Kipra vaziuoti jau senai,o susiviliociau ta minute kah pamaciau ta "gera"pasiulyma,apie turkiska ir graikiska puses ir visas kitas subtilybes turbut net nenutuokciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *smilte*: 01 liepos 2012 - 11:18
QUOTE(*smilte* @ 2012 07 01, 11:14)
Aciu thumbup.gif  o kaip manot, juk neturetu buti be galo sunku nuo oro uosto iki paphoso nusigauti:) vis tas vairavimas kita kelio puse neramina:D

Velai vakare, manau, kad gatves bus tuscios, bus proga pasipraktikuoti vairuojant kita puse.
MB yra vienakart vairaves 3 dienas Airijoj.Automobili pasiemem vidury dienos Dublino centre... doh.gif Pirma valanda MB tylejo.Sunkiausia buvo zieduose orientuotis ir pavaras kairiaja ranka perjunginet, visa kita baikes. mirksiukas.gif
Atsakyti