Įkraunama...
Įkraunama...

KIPRAS - grožio ir meilės deivės Afroditės sala

QUOTE(volkiene @ 2012 06 26, 16:29)
kada vaziuojate ir i koki viesbuti?  ax.gif

09.26 -10.03 į čia jau populiarų Elias Village biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jupiteris @ 2012 06 26, 16:05)

Cia as ji prirodziau pati dar nepabuvus... blush2.gif O jei ten tragedija... doh.gif Bus tada man... doh.gif
Nusiteikit paprastiema kambariukams, baldams, technikai, situo tai jau tikrai sis viesbutis neblizges. schmoll.gif

O kai kuri nors pabuvosit "Elias Latchi village" , tai nepasykstekit i SM komentaru apie ji imesti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jupiteris @ 2012 06 26, 17:05)

Tai matyt dar su volkiene is forumo pasimatysit, tik nezinau kiek ji ten laiko bus- savaite ar dvi...

Jus ten ka saskrydi ruosiat biggrin.gif tongue.gif

Beje mes irgi ziurinejom si viesbutuka, visai simpatiskas uz tikrai zema kaina pasirode. thumbup.gif Bet pasirinkom kita arciau Paphos. Na ta salos dalis kur apsistosit tikrai grazi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 06 26, 22:33)
Tai matyt dar su volkiene is forumo pasimatysit, tik nezinau kiek ji ten laiko bus- savaite ar dvi...

Jus ten ka saskrydi ruosiat  biggrin.gif  tongue.gif

Beje mes irgi ziurinejom si viesbutuka, visai simpatiskas uz tikrai zema kaina pasirode.  thumbup.gif  Bet pasirinkom kita arciau Paphos. Na ta salos dalis kur apsistosit tikrai grazi.  wub.gif

Mes 26 jau isskrendam atgal... atostogausim tik savaitele.
Ir mes Pafial Park Village Holiday busim ax.gif
Atsakyti
Mane labiausiai baugina kelias naktį su išsinuomota mašina iki viešbučio biggrin.gif O juk ir bėgius reikia ten perjunginėt kaire ranka?
Atsakyti
QUOTE(jupiteris @ 2012 06 27, 10:25)
Mane labiausiai baugina kelias naktį su išsinuomota mašina iki viešbučio biggrin.gif  O juk ir bėgius reikia ten perjunginėt kaire ranka?

Tas baugina, bet yra ir pliusu... nakti maziau masinu bus.
Del begiu... geriau tada yra automatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2012 06 27, 07:21)
Mes 26 jau isskrendam atgal... atostogausim tik savaitele.
Ir mes Pafial Park Village Holiday busim  ax.gif

Et sumaisiau doh.gif ten Caca vaziuoja.
Jumi i kita smagu kompleksa lekiat.

Jupiteri, kelias iki Lakki (Latchi) arba Polis krypties tikrai geras. Nuo Paphos jis ne magistralinis bus, bet tikrai geras. Eismas automatiskai netoks intensyvus, nuorodu irgi nemazai.
Painiausia gali buti pro pati Paphos vaziuojant. Na bet ziurint i zemelapi ir nuorodas kad vestu pagrindiniu keliu (ne mazais keliukais kas ten populiaru) tikrai greit pasieksit tiksla. Vaziuojant jau is paties Paphos (nes oro uostas yra miesto sone) visada reikia stengtis laikytis to kelio kuris veda arciausiai juros. Tai butu E701 kelias (gali buti nuoroda link Kato Paphos Port). Ten jau greit susigaudyti turetumet nes ir Latchi bei Polis nuorodos bus. mirksiukas.gif Veliau jau pravaziavus ir Chlorakas bei Kissonerga kaimelius turetu buti aiski nuoroda i E709 kelia link Lakki (Latchi). O is oro uosto iki Paphos miesto kiek pamenu B6 keliu vaziuosit.
Arba is paties Paphos laikantis Polis krypties galit vaziuoti B7 keliu (sis variantas gal net aiskesnis butu jusu atveju).
Is oro uosto isvaziavus galima dar kiek pavaziuoti ir pabandyti papulti i magistralini A6 kelia su Paphos kryptimi. Ivaziavus i Paphos miesta bus aiskios nuorodos i POLIS krypti su kelio nuoroda B7. Privaziavus Polis Latchi ranka pasiekiamas, posuis bus i kaire, keleta km ir pasieksit tiksla. mirksiukas.gif

Kas del pacios masinos vairavimo ir begiu - taip, reikes kuzkiek laiko kol imprasit juos perjungti kaire ranka. mirksiukas.gif Svarbiausia neskubeti, salia sedinciam atidziai ziureti nuorodas ar zemelapi ir viskas bus gerai. Teks ne laiku ir ne vietoj ir langus nusivalyti lotuliukas.gif , nes daznai rodant posuki (jungiant ta svirtele) isijungia ir valytuvai. Taigi mes juokavom kad pirma nusivalom langus o tik tada vaziuojam. biggrin.gif Viskas bus gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 27 birželio 2012 - 10:26
QUOTE(Caca* @ 2012 06 26, 13:15)
Cia as ji prirodziau pati dar nepabuvus... blush2.gif O jei ten tragedija... doh.gif Bus tada man... doh.gif
Nusiteikit paprastiema kambariukams, baldams, technikai, situo tai jau tikrai sis viesbutis neblizges. schmoll.gif

O  kai kuri nors pabuvosit "Elias Latchi village" , tai nepasykstekit i SM komentaru apie ji imesti. 4u.gif

Mes siandien keliam sparnus ir gyvensim Elia Latchi blush2.gif PO savaiteles bus ispudziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2012 06 27, 11:05)
Taigi mes juokavom kad pirma nusivalom langus o tik tada vaziuojam.  biggrin.gif  Viskas bus gerai.  mirksiukas.gif

mes irgi taip sakydavom biggrin.gif

QUOTE(Kreziukas @ 2012 06 27, 15:29)
Mes siandien keliam sparnus ir gyvensim Elia Latchi blush2.gif PO savaiteles bus ispudziai smile.gif

geros kelionės ir nepamirškit kremo nuo saulės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiedra @ 2012 06 17, 15:20)
Sveikos Merginos,  smile.gif

Norejau pasiteirauti jau skridusiu su Ryanair - ar uztenka rankinio bagazo 2 savaitem? Kokios ten kosmetikos kainos - turiu omenyje sampunus, kremus nuo saules ir pan.? Mes skrendam 27d. tai mastom gal verta isigyt per ryanair lagamina bagaze - bet jis 250 lt kainuoja i abi puses. Zodziu - kreipiuosi patarimo is jau skridusiu merginu  4u.gif

Aš skridau savaitei ir pirkau bagažą 20kg. Na aišku..mano kelionė buvo su darbiniais reikalais supainiotas poilsis, tai lagamine buvo ir gabalas lauktuvių. Bet...grįžtant lagaminas tapo 25kg doh.gif Turėjau ką veikti oro uoste.
Buvau Pafose...viską man užsakinėjo kipriečiai, tai lietuvių visai nemačiau. Grįžtant lėktuve šalia sėdėjęs vyras skundėsi maistu, kad viešbutyje labai prastas buvo. Aš paragavau nuostabaus vietinio maisto, išmetus ožkų sūrius galėčiau ten gyventi smile.gif pats miestas ir apylinkės didelio įspūdžio nepaliko. Konkretus poilsiautojų miestas, bet mano akimis tokių mėgėjų nieko neveikti. Na mes važiavome džipais, plaukėme valtimi su stikliniu dugnu. Miela, smagu bet tik tiek.
Šiaip atostogauti ten daugiau gal ir nesiveržčiau, bet...ten gyvena draugai, yra kur apsistoti. Užtat planuojame vėl vykti, jau gryn bambos išvertimo tikslais su dukra, dviese. bet va...jau ir Temidės į ausį klausiau...ar protinga mintis vykti rugpjūčio antroje pusėje. Kai karštis gerulinis. Ar vyktumėt?
Atsakyti
Kaip jau rašiau a.ž., tikrai išgyvensit smile.gif Tik apie dukrytę pagalvokite, ar jai bus smagu, jei ji visai karščio netoleruoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2012 06 28, 19:06)
Kaip jau rašiau a.ž., tikrai išgyvensit smile.gif Tik apie dukrytę pagalvokite, ar jai bus smagu, jei ji visai karščio netoleruoja  g.gif

toleruoja...gal geriau nei aš. bet aš mama baiminguolė. doh.gif Triedžiu kiaurai. O šiaip...tuoj keletą foto įkelsiu.
Beje...vynas man labai patiko kiprietiškas, gal užtat ir lagaminas tiek svėrė ir dar labiau patiko OUZO thumbup.gif
Papildyta:
Pafos ir jo apylinkės:
Papildyta:
...
Papildyta:
Vieta, kur PAGALIAU sutikau lietuvių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 28 birželio 2012 - 18:42