Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 08, 20:27)
ikelsiu ir as viena torciuka,pirma kart isbandziau "neriniu" moldus. aisku sunkiai sekesi ir daug darbo prie ju  smile.gif

Labai simpatiskas 4u.gif
Atsakyti
Pažystamos vyrui ale "Geležinis žmogus". Toks pabaisuoklis, bet sake tiks ax.gif
user posted image
Atsakyti
labukas kepejeles visu tortai nuostabus!!!as su prasymu jeigu kuri galetu iskepti 4kg dvieju aukstu tortuka su minie mouse ar princesiu tema buciau be galo dekinga,esu kaune, tortuko reiks tik liepos 15d.aciu laukiu i az:)
Atsakyti
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2012 05 08, 12:25)
zalia situos reikaluos sad.gif

Visoms pradedančioms siūlyčiau pastudijuot temą be komentarų 4u.gif ir bent vieną papuošimų temą bent akim permesti, nes apie americolor dažus , pastilažą, su kuo klijuoti detales ir kur pirkti formeles praktiškai kiekvienoje temoje padiskutuojam biggrin.gif

Aš viskam naudoju 12 valandų brandintą pastilažą dengimui smile.gif

Truputi pavėjuotai, bet mano tortukas mamos dienai wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai grazus tortukas, o jau boruziu antenos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 08, 20:57)
O tai kur antrasis triaukstis tada?  bigsmile.gif

tai kad jau daug kas matė.. be to, toks brokuotas jis, tai nžn,,

ai, tiek to, parodau, Juodasis miškas, 7,1 kg, 28/19/10 (skaičių galit nekomentuoti, pati matau smile.gif) )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astuftis @ 2012 05 09, 09:14)
Pažystamos vyrui ale "Geležinis žmogus". Toks pabaisuoklis, bet sake tiks ax.gif

Na, tas Gelezinis zmogus tikrai pabaisiukas toks biggrin.gif

QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 05 09, 11:15)
Truputi pavėjuotai, bet mano tortukas mamos dienai  wub.gif

labai siltas ir grazus 4u.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 09, 12:01)

ai, tiek to, parodau, Juodasis miškas, 7,1 kg, 28/19/10 (skaičių galit nekomentuoti, pati matau smile.gif) )

Nieko cia nematau blogo, viskas cia gerai ir grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 09, 12:01)

smile.gif Rozes viska atperka mirksiukas.gif . Cia jis visas 3 a. juodas miskas? Ar kuo tvirtintas?
Ir piesta aisingu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 09 gegužės 2012 - 12:31
QUOTE(rivera @ 2012 05 09, 13:31)
smile.gif Rozes viska atperka  mirksiukas.gif . Cia jis visas 3 a. juodas miskas? Ar kuo tvirtintas?
Ir piesta aisingu?

taip, visur miškas, piešta šlapia bezė (kas čia sakė, kad ji tirpina pastilažą ar pastilažas tirpina ją - tai visiškas briedas - nieko nesidarė nei jai, nei jam)aukštai atskirti kartoniukais ir pirmas-antras, antras-trečias aukštai persmeigti iešmeliais, nes tiek šis tortas, tiek prieš tai buvęs 3a. su meškiukais keliavo iš Klaipėdos į Panevėžį, tai baisu buvo, kad ko nenutiktų. sakė nukeliavo puikiai, nieko nenutiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 09 gegužės 2012 - 12:41
merginos, aš su prašymu, ar kuri galėtumėte man į až brūkšelti @adrij@ telefoną? labai reikia, o aš kažkur pamečiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzinte: 09 gegužės 2012 - 12:55
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 09, 12:37)
taip, visur miškas, piešta šlapia bezė (kas čia sakė, kad ji tirpina pastilažą ar pastilažas tirpina ją - tai visiškas briedas - nieko nesidarė nei jai, nei jam)aukštai atskirti kartoniukais ir pirmas-antras, antras-trečias aukštai persmeigti iešmeliais, nes tiek šis tortas, tiek prieš tai buvęs 3a. su meškiukais keliavo iš Klaipėdos į Panevėžį, tai baisu buvo, kad ko nenutiktų. sakė nukeliavo puikiai, nieko nenutiko.

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Gražūs visų torčiukai wub.gif

Medutis be medaus-vietoj medaus -kondensuotas.
user posted image
Atsakyti