Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ingutia @ 2012 05 08, 16:53)
Kaip tik pagal jūsų idėtą anksčiau foto planuoju daryti dukrytės krikštynoms biggrin.gif

Tai dabar išduokit, ar kaspinėlius darėte iš dengimo masės, ar iš masės figūrų lipdymui?

viską dariau iš tos pačios masės. bet prisipažinsiu, man lipdymo pastilažas yra geresnis tokioms smulkesnėms detalėms nei dengimo...
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2012 05 08, 17:00)
drinks_cheers.gif As ta pati tyliai pagalvojus buvau
Ot tai didelis skirtumas ten tarp tu masiu  doh.gif kas liks is to ir darom gi smile.gif

Simisimi medalis vien uz tokio aukscio torta,kiek supratau dar ir pirmasis toks,manau visai neblogai,tik tie meskiukai kazko lb liudni  unsure.gif

aga, pirmas trijų aukštų, pirmas tokio svorio, ir meškučiai turėjo būti kiek kitokie, bet jau skubėjau, nes buvo šešta vakaro, o dar reikėjo papuošti kitą triaukštį doh.gif ir sutepti kelis tortukus..
Papildyta:
p.s. ačiū visoms merginoms už mano tortuko pastebėjimą ir įvertinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 05 08, 19:26)
Kad ir menka ta mano patirtis, bet tikrai yra biggrin.gif Iš dengimo masės kaspinai suglemba, iš lipdymo būna standesni ir sukietėja.

na taip bet jei lipdymo mase padziovinsit kiek ar dadesit cukr. pudr. viskas bus liuks ax.gif bet aisku kiekvienai savo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 05 08, 17:26)
Kad ir menka ta mano patirtis, bet tikrai yra biggrin.gif Iš dengimo masės kaspinai suglemba, iš lipdymo būna standesni ir sukietėja.

As kai dariau banta,tai is dengimo pastilazo,sudziovinau po viena detale,o paskui su aisingu suklijavau :)Kalbu apie toki
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 08, 18:37)
aga, pirmas trijų aukštų, pirmas tokio svorio, ir meškučiai turėjo būti kiek kitokie, bet jau skubėjau, nes buvo šešta vakaro, o dar reikėjo papuošti kitą triaukštį  doh.gif ir sutepti kelis tortukus..
Papildyta:
p.s. ačiū visoms merginoms už mano tortuko pastebėjimą ir įvertinimą smile.gif

Oho darbymetis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 08, 18:37)
aga, pirmas trijų aukštų, pirmas tokio svorio, ir meškučiai turėjo būti kiek kitokie, bet jau skubėjau, nes buvo šešta vakaro, o dar reikėjo papuošti kitą triaukštį  doh.gif ir sutepti kelis tortukus..

O tai kur antrasis triaukstis tada? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Retai cia besirodau,bet tema stebiu nuolat. Daug graziu tortu pridaryta,vieni uz kita grazesni. @adrij@ tortai kaip visuomet nuostabus ( jus mano favorite ax.gif ) ,olestos ir asseni tortai taippat zavi. nepamenu jau kitu niku,bet taippat grazus tortai.
ikelsiu ir as viena torciuka,pirma kart isbandziau "neriniu" moldus. aisku sunkiai sekesi ir daug darbo prie ju smile.gif

user posted image

Atsakyti
Sandrulyte, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 08, 21:27)
Labas vakaras.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2012 05 08, 21:27)
Labas vakaras. Retai cia besirodau,bet tema stebiu nuolat. Daug graziu tortu pridaryta,vieni uz kita grazesni. @adrij@ tortai kaip visuomet nuostabus ( jus mano favorite ax.gif ) ,olestos ir asseni tortai taippat zavi. nepamenu jau kitu niku,bet taippat grazus tortai.
ikelsiu ir as viena torciuka,pirma kart isbandziau "neriniu" moldus. aisku sunkiai sekesi ir daug darbo prie ju  smile.gif

o gėlė gėlė... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 08, 21:37)
viską dariau iš tos pačios masės. bet prisipažinsiu, man lipdymo pastilažas yra geresnis tokioms smulkesnėms detalėms nei dengimo...

QUOTE(ramune.v @ 2012 05 08, 21:47)
na taip bet jei lipdymo mase padziovinsit kiek ar dadesit cukr. pudr. viskas bus liuks ax.gif bet aisku kiekvienai savo smile.gif

Reikės tada bandyti su ta pačia, bus darbo mažiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 05 08, 20:38)
Reikės tada bandyti su ta pačia, bus darbo mažiau 4u.gif

gali buti ir atvirksciai. gerai jums patare, jei pasidarysit pastilaza dengimui ir jis bus minkstas tai detales, kurioms reiks formos ilgiau dzius ir bus sunkiau jas formuoti, tuomet galbut daugiau cukraus pudros reiktu, sunku pasakyt. Ir jei labai baltu detaliu reiks tai jis irgi nera tinkamas. labai graziai baltai baltai isdziusta figurelems skirtas pastilazas. bet aisku nepabandzius nesuzinosi. sekmes
Atsakyti
oho merginos, na jus cia per temas ir suoliuojat biggrin.gif thumbup.gif pilna groziu , o jau to kaspino grazumas wub.gif
kaip manot ar galima siandien sutept sita torta ir valgyt ji sestadieni? ar geriau luktelt rytojaus g.gif Braskiu bucinys ir gal kuri esat dariusi toki? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2012 05 08, 13:11)
Nejaugi sunku visoms pasidalinti receptuku is ko lipdot gelytes ir figureles sad.gif

yra pirmam puslapyje tema be komentarų - joje visko, ko reikia. Ne vienas kilogramas masės iškeliavo į šiukšlių dėžę, kol „jausti“ masę pradėjau. Linkiu, kad pavyktų kuo geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 09 gegužės 2012 - 07:36