Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mildute22 @ 2012 05 08, 15:04)
Torto dekoravimui jūsų nuomone švirkštas ar rankovė patogiau dekoruoti?Nzn ką geria pirkti ax.gif

Maiselis biggrin.gif Kai isbandziau ji, dejau svirksta i siuksline smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinčiksa @ 2012 05 08, 16:59)
Yra speciali tema kurioje BE KOMENTARŲ yra visokiu masių ir kt gerio , http://www.supermama...?...8104&st=156 langviau nors kiek permeskite tema negu pykti.

as ten ja beveik atmintinai moku :Ddaug kartu perziurejus- tik va kad man nesigauna pastiliazas lipdymui todel is praktikos klausiau kas is ko darot smile.gif ar tik man vienai cia nesigauna sad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2012 05 08, 17:28)
as ten ja beveik atmintinai moku :Ddaug kartu perziurejus- tik va kad man nesigauna pastiliazas lipdymui todel is praktikos klausiau kas is ko darot smile.gif ar tik man vienai cia nesigauna sad.gif doh.gif

ziurint kiek kartu daret kad sakot-nesigauna biggrin.gif mazas ten skirtumas tarp dengimo ir lipdymo pastilazu. As asmeniskai ziauriai prasiknisau kol atradau kada man gerai dengia ir lipdosi (nors nedidele patirtis dar ax.gif ) bet daug ju buvo ismeginta ir prasikoliota biggrin.gif teisingai cia sako-retai kuriai pavyksta is kart ir kiekviena atranda sau skirta mase. As ir darau is dengimo (jei baibokiukai) tik dadedu cukr. pud., is lipdymo dariau dabar tik batukus nes ten jau gabalais klijuoti ax.gif
QUOTE(dzokada @ 2012 05 08, 17:08)
Maiselis  biggrin.gif  Kai isbandziau ji, dejau svirksta i siuksline  smile.gif

drinks_cheers.gif tik maisiukas/rankove (ir tik su metaliniais antgaliais ne plastmasiniais schmoll.gif ) ax.gif mano svirkstas dabar guli pas vaikus tarp zaislu biggrin.gif
Papildyta:
lilan to rudo oi spalva man wub.gif o antras tikrai toks pavasarinis wub.gif tik foto reiktu apkirpti ax.gif smile.gif
Ispaikyta viliuosi thumbup.gif
*saules_zuikutis* jau toks gerietis biggrin.gif
rutcka tokia rankytem? doh.gif dar grizau paziuret kartuka doh.gif
svaigutis ir tortai ir modeliukai thumbup.gif
simisimi84 koks fainuoliskas thumbup.gif wub.gif
*Keila* kaip visad taip valgoma wub.gif bet tokia puokste prasosi prabangesnio torciuko gal blush2.gif nors... kontrastas ir idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 08 gegužės 2012 - 16:50
QUOTE(mildute22 @ 2012 05 08, 16:04)
Torto dekoravimui jūsų nuomone švirkštas ar rankovė patogiau dekoruoti?Nzn ką geria pirkti ax.gif

Man geriausiai celofaninis,toks storesnis,maiselis.Nukerpi kamputi,idedi is vidaus antgali ir...ikrovusi mases,kuria puosi(plakta grietinele,bezas),darbuojiesi.As maiselius(pakuote po 100 vnt.) perku Aukstuosiuose Paneriuose.
Nebrangu,patogu,lengva plauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AAI: 08 gegužės 2012 - 16:57
Aciu mergaites 4u.gif
Auksiuke ir kitos,kurios raset del mases (As tik ivykdziau norus kazkieno biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2012 05 08, 17:28)

ne vienai, ne vienai irnesakyk.gif Ir man nesigauna biggrin.gif Ale aš visvien bandau susidraugauti - tikiu, kad vieną dieną ims ir pavyks didis.gif
Atsakyti
QUOTE(mildute22 @ 2012 05 08, 15:04)

man tai su konditeriniu maišeliu patogiau , arba yra tokios svirtesnes plastmases tokios pusles su ilgu "snapu" bet jo dar nebendžiau .
Papildyta:
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2012 05 08, 15:28)

man tai geriausiai gaunasi marchalow saldainiu masė, tai ja ir naudočiau . Bet su ja reik įprasti dirbti , beto greičiau sukris reikia. Karta su tel pašnekejau viska šildyt reikejo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 08, 16:10)
ne vienai, ne vienai  irnesakyk.gif Ir man nesigauna  biggrin.gif  Ale aš visvien bandau susidraugauti - tikiu, kad vieną dieną ims ir pavyks didis.gif

Klausyk , kaip kaimynes , tai gal pasakyk kokia želatina naudoji. Nes nedaug turiu o varyt į švedus apsipirkinet tingiu kaskart pritrukus.
Atsakyti
Pribrendo ir man reikalas pirkti konditerinį maišiuką, nes paskutinį kartą kai naudojau savo miniatiūrinį švirkštą, buvau visa išsitepus kaip kokia dailininkė su baltu guašu biggrin.gif

tai dabar specės, sakykit, reikia maišelio, antgalių reikiamų ir tu plastmasiukų, vadinamų adapteriais, kad man antgalius prilaikytų, teisingai mąstau? bigsmile.gif kokio dydžio maišelius pirkt, 20 cm, 30 cm... čia turbūt jokio skirtumo, tik į didesnius daugiau masės tilps?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonpari: 08 gegužės 2012 - 18:19
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 08, 12:33)
Prasau

Aciu smile.gif
Atsakyti
aciu, merginos auksarankes smile.gif
butent jus visos savo norais, vaizdais, pamokom ir pasakojimais mane uzkretet siom subtilybems smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 05 08, 18:00)
Ot tai didelis skirtumas ten tarp tu masiu  doh.gif kas liks is to ir darom gi smile.gif

Kad ir menka ta mano patirtis, bet tikrai yra biggrin.gif Iš dengimo masės kaspinai suglemba, iš lipdymo būna standesni ir sukietėja.
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 08, 00:35)
cakedeco.lt ir  tastyfun.lt  mirksiukas.gif

Nuosirdziausiai dekoju 4u.gif
Atsakyti