Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(ingauk @ 2012 05 22, 13:57)
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 22, 12:55)

kaip sonai daryti g.gif

Pastilažo juosta ax.gif
Atsakyti
LUIZIANOS,labai dailus, thumbup.gif ir itariu kitas pomegis-fotografavimas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal galite patarti dėl torto puošimo. Noriu daryti tortą su sakuros žiedais (@drijos tortas, foto iš interneto):
user posted image

Noriu paklausti ko jam reikia? Pasidarysiu baltą masę dengimui (MMG arba pastiliažą), mačiau, kur įsigyt tų spaustuvų žiedukams (atrodo, kad šie), žiedų dažymui lyg ir turiu nuo seno maistinių dažų milteliais. O kokio dydžio karoliukų reikia viduriukams? Ir kuo piešti šakas?

Taip pat dėl dydžio: planuoju kepti Snickersą 26cm formoj (vienguba norma). Keliems maždaug žmonėms jo turėtų užtekti? Gal reikia daryt dviejų aukštų?...

Dėkoju iš anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 22 gegužės 2012 - 13:17
Reikia traukinuko ant torto, gal turite nuorodą, kaip pasigaminti nuo pradžių su detalėmis? Kitose temose nėra kur paklausti, gal pagelbėtumėte, ačiū!
Atsakyti
[quote=Smulkmena,2012 05 22, 10:12]
nzn ar atidarys nes pirma karta keliu blush2.gif

http://cakejournal.c...in-cake-topper/
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2012 05 21, 17:14)
Kaip ir su kuo padarote taip virsu  ax.gif ?Labai man grazu  wub.gif

As naudoju Wilton 2D antgaliuka:),viskas su juo paprasta,tiesiog suki ratu ir ta gelyte automatiskai issibanguoja;)
ikelsiu nuoroda,kaip jis atrodo:
http://www.amazon.co...E/dp/B005LWUS5O
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 05 22, 14:12)
Sveikos,

gal galite patarti dėl torto puošimo. Noriu daryti tortą su sakuros žiedais (@drijos tortas, foto iš interneto):

Noriu paklausti ko jam reikia? Pasidarysiu baltą masę dengimui (MMG arba pastiliažą), mačiau, kur įsigyt tų spaustuvų žiedukams (atrodo, kad šie), žiedų dažymui lyg ir turiu nuo seno maistinių dažų milteliais. O kokio dydžio karoliukų reikia viduriukams? Ir kuo piešti šakas?

Taip pat dėl dydžio: planuoju kepti Snickersą 26cm formoj (vienguba norma). Keliems maždaug žmonėms jo turėtų užtekti? Gal reikia daryt dviejų aukštų?...

Dėkoju iš anksto  4u.gif

užteks vieno aukšto, pamaitintumėte 15 žmonių. žiedeliai, atrodo ne tokia formelė, čia paprasčiausia gėlyčių formelė, gėlių viduriukai - gali būti tiesiog aisingo taškiukai arba rankomis suformuoti dengimo masės maži maži rutuliukai. šakas piešti teptuką pamirkius į dažus arba dažai+trup. degtinės arba vandenuko. tik nepamirškit prieš dengdama aptepti ir išlyginti tortą sviestiniu kremu ir paskui pasirodytio čia smile.gif
Papildyta:
smile.gif+2012 05 22, 12:53-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 22, 12:53)
Reikia patarimo is merginu, nusipirkau is tastyfun dengimo mases, ciela kilograma biggrin.gif ir dar pirkau sausu dazu, reikia man ta mase atdengti torta , tad dabar galvoju ar bandyti dazyti mase jau apdengta (dazus skiesti su degtine? Koks. Santykis kazin turetu buti?) Ar bandyti dazys iminkyti I ta dangimo mase? Ir dar klausimelis sestadieni bus valgomas snikersas ir medutis , snikersa ketinu kepti ir tepti rytoj, o ka daryti su meduciu(bus kirbes biskvitai su rimami kremu ir mano dar rankos isikisimu)? Ir kada jau juos aptepti sarlot kremu? Laaaabai lauksiu konsultacijos smile.gif

meduti darykit ketvirtadienį, penktadienį viską ramiai aptepsit ir apdengsit. man nepatinka dažyti ant viršaus, tad aš geriau dažyčiau masę. jei jau taip nutiktų, kad bus neryšku ir negražu, padažysit viršų. ir dažymas bus geresnis, nei kad dažyti baltą masę. ne taip matysis pats dažymas. jei įminkysit į masę, tik gerai išminkykit arba iš anksto minkykit, kad spėtų dažai ištirpti, nes milteliai. arba juos ištirpinti lašelyje vandens ir tada dėti masėn. tada bus garantuočiau, kad nesimatys masėje sausų dažų , neištirpusių, taškeliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 22 gegužės 2012 - 16:14
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 05 22, 00:40)
Pries tai ir reikejo pasiklausti, o nesireklamoti be leidimo  biggrin.gif

Tai ir paklausiau "jei noresite..." bigsmile.gif
Atsakyti
luiziana, forma vienetuka turiu.kaina 26lt, yra pirkt Kaune arevitos irangoje,( isivesk i google) bet as is ju siunciausi, man gaila biskvito pjaut:D, o piesiu as su juodu maistiniu flomiku:)
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2012 05 22, 11:16)
Sveikos,ar priimsit naujoke? smile.gif...

Sveiki prisijungus 4u.gif
labai grazi foto ir tortuko pjuvis superinis wub.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 22, 11:55)

wub.gif

QUOTE(gretusiu @ 2012 05 22, 16:30)
Tai ir paklausiau "jei noresite..."  bigsmile.gif

Zinoma noretume pamatyti, bigsmile.gif
bet neatsaket kokia proga nuostabus jusu tortukas buvo ? g.gif nes gimtadienis panelytes rugseji unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 gegužės 2012 - 20:35
QUOTE(gretusiu @ 2012 05 22, 17:30)
Tai ir paklausiau "jei noresite..."  bigsmile.gif

kažikaip nesuprantu , va numezgiau tokiai panelei megztuką , tai ji visur savo fotkių su mano meno kūriniu pridėjo biggrin.gif , juk kai man babkes sumokėjo , tai jis tapo jos nuosavybe , tai ji ir turi pilną teisę elgtis kaip tik nori biggrin.gif , o gal su tortukais kitaip g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 05 22, 20:35)
bet neatsaket kokia proga nuostabus jusu tortukas buvo ? g.gif  nes gimtadienis panelytes rugseji unsure.gif

Tortukas buvo skirtas mergytei, kuri siuo metu guli Kauno klinikose onkologijos skyriuje ir svente savo antraji gimtadieni... Gal matet spaudoj ar TV apie Auguste. Mes, kelios siai mergytei visiskai svetimos mamos, organizavom jai svente ir esam siaubingai dekingos uz padovanota torta - butumet pamaciusios, kaip blizgejo mazosios akys, pamacius toki stebukla wub.gif
Atsakyti