QUOTE(Cosette @ 2012 05 22, 14:12)
Sveikos,
gal galite patarti dėl torto puošimo. Noriu daryti tortą su sakuros žiedais (@drijos tortas, foto iš interneto):
Noriu paklausti ko jam reikia? Pasidarysiu baltą masę dengimui (MMG arba pastiliažą), mačiau, kur įsigyt tų spaustuvų žiedukams (
atrodo, kad šie), žiedų dažymui lyg ir turiu nuo seno maistinių dažų milteliais. O kokio dydžio karoliukų reikia viduriukams? Ir kuo piešti šakas?
Taip pat dėl dydžio: planuoju kepti Snickersą 26cm formoj (vienguba norma). Keliems maždaug žmonėms jo turėtų užtekti? Gal reikia daryt dviejų aukštų?...
Dėkoju iš anksto
užteks vieno aukšto, pamaitintumėte 15 žmonių. žiedeliai, atrodo ne tokia formelė, čia paprasčiausia gėlyčių formelė, gėlių viduriukai - gali būti tiesiog aisingo taškiukai arba rankomis suformuoti dengimo masės maži maži rutuliukai. šakas piešti teptuką pamirkius į dažus arba dažai+trup. degtinės arba vandenuko. tik nepamirškit prieš dengdama aptepti ir išlyginti tortą sviestiniu kremu ir paskui pasirodytio čia
Papildyta:
+2012 05 22, 12:53-->
QUOTE(Bridz
@ 2012 05 22, 12:53)
Reikia patarimo is merginu, nusipirkau is tastyfun dengimo mases, ciela kilograma
ir dar pirkau sausu dazu, reikia man ta mase atdengti torta , tad dabar galvoju ar bandyti dazyti mase jau apdengta (dazus skiesti su degtine? Koks. Santykis kazin turetu buti?) Ar bandyti dazys iminkyti I ta dangimo mase? Ir dar klausimelis sestadieni bus valgomas snikersas ir medutis , snikersa ketinu kepti ir tepti rytoj, o ka daryti su meduciu(bus kirbes biskvitai su rimami kremu ir mano dar rankos isikisimu)? Ir kada jau juos aptepti sarlot kremu? Laaaabai lauksiu konsultacijos
meduti darykit ketvirtadienį, penktadienį viską ramiai aptepsit ir apdengsit. man nepatinka dažyti ant viršaus, tad aš geriau dažyčiau masę. jei jau taip nutiktų, kad bus neryšku ir negražu, padažysit viršų. ir dažymas bus geresnis, nei kad dažyti baltą masę. ne taip matysis pats dažymas. jei įminkysit į masę, tik gerai išminkykit arba iš anksto minkykit, kad spėtų dažai ištirpti, nes milteliai. arba juos ištirpinti lašelyje vandens ir tada dėti masėn. tada bus garantuočiau, kad nesimatys masėje sausų dažų , neištirpusių, taškeliai.