Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Jei noresite, turiu nuotrauku su tortuko pjuviu.

Būtų įdomu pamatyti pjūvį ax.gif
Atsakyti
*Keila* kokie faini keksiukai wub.gif

QUOTE(linette @ 2012 05 21, 22:33)
lilan bantas man labai patiko  smile.gif

aciu ir as juo likau patenkinta blush2.gif
QUOTE(Auksiuke @ 2012 05 21, 22:59)
lilan tas su kaspinu labai labai labai  thumbup.gif

aciu 4u.gif
ir tavo fainuciai krikstinu, manes laukia taip pat mergaites krikstui ir savajam pipirui kepsiu krikstynoms wub.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 05 22, 00:40)

4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, atnesu naktini darbeli sesei biggrin.gif keksiukai su kondensuotu pienu, pastilazas. Aisku, man nera ko lygintis su kitu darbeliais blush2.gif user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos,ar priimsit naujoke? smile.gif Ziauriai neturiu laiko forumams,nes turiu daug pomegiu,ir dar plius mazyle,kuriai jau darosi viskas smalsu ir reik visur paskui ja sekioti biggrin.gif tad laiko kompui minimumas...bet kadangi turiu pomegi kept tortus,nuolat prireikia kokios nors info ir nauju ideju,todel pasistengciau cia dalyvauti karts nuo karto ax.gif Stai mano praeitos savaites darbelis smile.gif Tortas "Juodasis princas" 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Beje,o cia gal tik profesionaliu tema? paziurinejau keleta paskutiniu tortuku,tai atlikti labai dailiai,as tokiu nesugebu dar...gal man cia nevieta? blush2.gif
Atsakyti
Turiu klausima,kaip kepat tortus vienetukus,ar turit tokias formas,ar kepat kvadratini torta ir ispjaustot vieneta? smile.gif
Atsakyti
Vieta,vieta tik rodyk savo grožybes luiziana, o to princo tai norėčiau gabaliuko ax.gif
Atsakyti
Reikia patarimo is merginu, nusipirkau is tastyfun dengimo mases, ciela kilograma biggrin.gif ir dar pirkau sausu dazu, reikia man ta mase atdengti torta , tad dabar galvoju ar bandyti dazyti mase jau apdengta (dazus skiesti su degtine? Koks. Santykis kazin turetu buti?) Ar bandyti dazys iminkyti I ta dangimo mase? Ir dar klausimelis sestadieni bus valgomas snikersas ir medutis , snikersa ketinu kepti ir tepti rytoj, o ka daryti su meduciu(bus kirbes biskvitai su rimami kremu ir mano dar rankos isikisimu)? Ir kada jau juos aptepti sarlot kremu? Laaaabai lauksiu konsultacijos smile.gif
Atsakyti
Mano vakarinukas Varškinis gaivumėlis 1,7 kg
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 22, 12:55)

kaip sonai daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2012 05 22, 12:35)
Turiu klausima,kaip kepat tortus vienetukus,ar turit tokias formas,ar kepat kvadratini torta ir ispjaustot vieneta? smile.gif

Aš iš jau sutepto kvadratinio torto išpjaustau vienetuką.
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2012 05 22, 12:16)
Stai mano praeitos savaites darbelis smile.gif Tortas "Juodasis princas"  4u.gif

Labai jau skaniai tas "Juodas princas" atrodo wub.gif
Greit permeciau akimis per receptus, bet kazkaip neuzkliuvo toks pavadinimas verysad.gif
Gal galetumet nuorodele? ax.gif
Atsakyti
grazi pievele
--------------------
o jau princo tortas koks! ir karuna isbarstyta ir fonas kaip graziai priderintas thumbup.gif
Atsakyti