Jei noresite, turiu nuotrauku su tortuko pjuviu.
Būtų įdomu pamatyti pjūvį
*Keila* kokie faini keksiukai
aciu ir as juo likau patenkinta
aciu
ir tavo fainuciai krikstinu, manes laukia taip pat mergaites krikstui ir savajam pipirui kepsiu krikstynoms
QUOTE(linette @ 2012 05 21, 22:33)
aciu ir as juo likau patenkinta
QUOTE(Auksiuke @ 2012 05 21, 22:59)
lilan tas su kaspinu labai labai labai
aciu
ir tavo fainuciai krikstinu, manes laukia taip pat mergaites krikstui ir savajam pipirui kepsiu krikstynoms
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 05 22, 00:40)
Sveikos,ar priimsit naujoke? Ziauriai neturiu laiko forumams,nes turiu daug pomegiu,ir dar plius mazyle,kuriai jau darosi viskas smalsu ir reik visur paskui ja sekioti tad laiko kompui minimumas...bet kadangi turiu pomegi kept tortus,nuolat prireikia kokios nors info ir nauju ideju,todel pasistengciau cia dalyvauti karts nuo karto Stai mano praeitos savaites darbelis Tortas "Juodasis princas"
Papildyta:
Beje,o cia gal tik profesionaliu tema? paziurinejau keleta paskutiniu tortuku,tai atlikti labai dailiai,as tokiu nesugebu dar...gal man cia nevieta?
Papildyta:
Beje,o cia gal tik profesionaliu tema? paziurinejau keleta paskutiniu tortuku,tai atlikti labai dailiai,as tokiu nesugebu dar...gal man cia nevieta?
Turiu klausima,kaip kepat tortus vienetukus,ar turit tokias formas,ar kepat kvadratini torta ir ispjaustot vieneta?
Vieta,vieta tik rodyk savo grožybes luiziana, o to princo tai norėčiau gabaliuko
Reikia patarimo is merginu, nusipirkau is tastyfun dengimo mases, ciela kilograma ir dar pirkau sausu dazu, reikia man ta mase atdengti torta , tad dabar galvoju ar bandyti dazyti mase jau apdengta (dazus skiesti su degtine? Koks. Santykis kazin turetu buti?) Ar bandyti dazys iminkyti I ta dangimo mase? Ir dar klausimelis sestadieni bus valgomas snikersas ir medutis , snikersa ketinu kepti ir tepti rytoj, o ka daryti su meduciu(bus kirbes biskvitai su rimami kremu ir mano dar rankos isikisimu)? Ir kada jau juos aptepti sarlot kremu? Laaaabai lauksiu konsultacijos
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 22, 12:55)
kaip sonai daryti
QUOTE(luiziana @ 2012 05 22, 12:35)
Turiu klausima,kaip kepat tortus vienetukus,ar turit tokias formas,ar kepat kvadratini torta ir ispjaustot vieneta?
Aš iš jau sutepto kvadratinio torto išpjaustau vienetuką.
QUOTE(luiziana @ 2012 05 22, 12:16)
Stai mano praeitos savaites darbelis Tortas "Juodasis princas"
Labai jau skaniai tas "Juodas princas" atrodo
Greit permeciau akimis per receptus, bet kazkaip neuzkliuvo toks pavadinimas
Gal galetumet nuorodele?
grazi pievele
--------------------
o jau princo tortas koks! ir karuna isbarstyta ir fonas kaip graziai priderintas
--------------------
o jau princo tortas koks! ir karuna isbarstyta ir fonas kaip graziai priderintas