*saules_zuikutis* gerai gerai nežvenk čia , pati pamačiau , kad apsidurninau , esu blondinė iš kaimo , kuri gėlių nuo žele neskiria
QUOTE(elenka @ 2012 05 21, 11:39)
fainas,tik biskuti puslytem lyg nuejes.jas islyginti galima su adatele idurus taip sonu ir pagloscius. kokiu ismatavimu jis yra? ziuriu tie pinigai tokie didziuliai.kalusiu,nes pati pinigu ieskau lagaminui,bet radau tik tokius didziulius
ačiū už ferrari įvertinimą raudoną spalvą išgavau net nežinau kaip.. kas kart man ji vis kitokia gaunasi.. bet dabar masę dažau taip: užminkau pastilažą iki aliejaus pylimo. tada pasidalinu gabaliukais, kiek spalvų reikės, arba visą gabalą tarkim imu, pilu dažų (F1 bolidui pyliau kelis lašus americolor RED RED ir Super red) ir tada pilu aliejų ir išminkau. man taip patogiau ir geriau, ypač, jei reikia kelių spalvų...
jei jau važinėju, tai važinėju toliau
BMW emkė iš snickers'o (tik posūkis turėjo būti oranžinis, o aš raudonai nudažiau, bet šią klaidą žinau
BMW emkė iš snickers'o (tik posūkis turėjo būti oranžinis, o aš raudonai nudažiau, bet šią klaidą žinau
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 21, 11:43)
fainas,tik biskuti puslytem lyg nuejes.jas islyginti galima su adatele idurus taip sonu ir pagloscius. kokiu ismatavimu jis yra? ziuriu tie pinigai tokie didziuliai.kalusiu,nes pati pinigu ieskau lagaminui,bet radau tik tokius didziulius
30 ant 20, jo pinigai didziuliai, panevezyje normaliu neradau, nebent tikrus det , bet tiek nebuvo.
pusliu , kad ten nera, nebent nelygumus turi omenyje.net nubegau ziuret, gal atspindzai taip gavos, kiek nelygus, bet kadangi odinis tai pagalvojau nieko is minkstos geros odos, prideda tikroviskumo, aisku toli iki tobulumo, oj kiap toli
QUOTE(Muggy @ 2012 05 20, 20:38)
Norejau pasiteirauti del ganaso gamybos. Kitoj temoj radau recepta - grietinele ir sokoladas vienas prie vieno. Ar jus taip ir gaminate? Ar gal galima sokolado ir maziau deti? Dekui
Ziuriu, nelabai cia kas atsakineja i klausimus?
QUOTE(Muggy @ 2012 05 21, 15:17)
nera cia tokiu "etatiniu" darbuotoju,kurios sedi,ir atsakineja i klausimus visos turi vaikus,darbus ir pan
jei RECEPTAS duotas,tai prasome jo ir laikytis
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 21, 12:05)
QUOTE(elenka @ 2012 05 21, 12:28)
30 ant 20,
pusliu , kad ten nera, nebent nelygumus turi omenyje.
pusliu , kad ten nera, nebent nelygumus turi omenyje.
aciu
ai,man susirode,kad puslytes ten kelios.bet kaip ir rasote,tinka ir nelygiam lagaminui buti-pilnas piligu prigrustas
QUOTE(keno @ 2012 05 21, 15:29)
jei RECEPTAS duotas,tai prasome jo ir laikytis
trink kumsciu i stala
QUOTE(Muggy @ 2012 05 21, 14:17)
Radote recepta,jis jums tinka-pagal ji ir gaminate.
O jeigu norite ka nors keisti-EKSPERIMENTUOKITE!Niekas nesako,kad tik taip,kaip parasyta kitu isbandytuose receptuose.Laisve fantazijai ir turimiems produktams
QUOTE(Muggy @ 2012 05 21, 15:17)
Ganasa as darau tarkim 200 g grietineles, 100 g sokolado. Netgi grietineles ir 300 g galima det.
Papildyta:
QUOTE(guziukas @ 2012 05 21, 11:01)
gal kas zino? nes lakstai guli ir nezinau kiek galiu laikyt
Ilgai... dvi savaites tikrai.. nieko jiems nenutinka..
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 05 21, 14:20)
Ganasa as darau tarkim 200 g grietineles, 100 g sokolado. Netgi grietineles ir 300 g galima det.
Papildyta:
Papildyta:
Nu nors vienas normalus atsakymas, dekui . Aciu ir kitoms sureagusioms
QUOTE(aura/v @ 2012 05 20, 15:15)
Kaip ir su kuo padarote taip virsu ?Labai man grazu