Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(@adrij@ @ 2012 05 11, 18:32)
" Morenginis "

user posted image...user posted image

Uz si tortuka siaubingai dekinga viena maza mergyte, kovotoja rudomis akimis wub.gif Jei noresite, turiu nuotrauku su tortuko pjuviu.
Atsakyti
Norejau pasiteirauti del ganaso gamybos. Kitoj temoj radau recepta - grietinele ir sokoladas vienas prie vieno. Ar jus taip ir gaminate? Ar gal galima sokolado ir maziau deti? Dekui
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 19, 20:56)
niukse tortas man būtų nuostabiai gražus , jei nebūtų ant viršaus tų , bent mano akiai  blush2.gif  niekam nereikalingų paklodžių  , bet ir taip man miela  smile.gif

Aciu uz pastebejima 4u.gif as ir norejau ir neplanavau ju daryt bet nelabai grazus virsus gavosi (nelygus kazkaip) blush2.gif tai teko kazkaip maskuoti kad neatrodytu katastrofiskai nepavykes.Bet aciu uz ivertinima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MergickaN @ 2012 05 20, 17:34)
Noriu paklausti is ko darot drugelius tokius kaip ant erikiuxxx torto?As kiek dariau man visad suluzta. Pasidariau is pastilazo firurelem is vakaro juos padariau o ryta norejau ant torto del bet visi suluzo doh.gif

Man irgi luzineja, ipac didesnes , nes plonytes biggrin.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 20, 17:46)
Labai grazus torciukas. As vis vepsau i tas rozytes, vepsau, reiks kazkada prisiruost pabandyti israityti kazka panasaus  ax.gif
O kas cia per padekliukas Is kur tokius perkate? Ar cia koks plonas, popierinis padeklas, o po tortu dar kazkas yra?

ACIUKAS uz ivertinima 4u.gif

padekliuka pirkau is cake-deko, cia plastikinis,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 21 gegužės 2012 - 02:07
Kokie visų merginų tortai gražūs, atskirai net nekomentuosiu

Rožės su karoline žile

[attachmentid=222070]

Medutis, 3,3 kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 21 gegužės 2012 - 09:21
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 20, 10:49)
A vat jau tamstos tortu tai labai pasigendama biggrin.gif

as dabar ne tortus o namo sienas glostau smile.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 20, 10:51)

swoon.gif wooooooooooooooowwwww!!!!!!! super thumbup.gif kaip tokią spalvą raudoną išgavai????

juodas miškas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 21, 10:03)

Rolexas - afigienas thumbup.gif

tai tikriausiai ir sienos ispudingai nuglostytos, kaip ir jusu darbai biggrin.gif
Atsakyti
Gal turite nuorodų kaip žingsnis po žingsnio pagaminti traukinuką? Ačiū flirt.gif
Atsakyti
simisimi84 akys man išsprogo tokį šedevrą pamačius ohmy.gif ohmy.gif , feraris jau toks tikroviškas wub.gif

Kausriukas labai savitai ir labai gražiai papuošti tiek ir keksiukai tiek ir tortas thumbup.gif

likta jau rožių grožis wub.gif , o kas per padaras tas karolinis žele ax.gif

akvilyte , dieną -darbas , vakare - sienų glostymas, naktys - tortų kepimas biggrin.gif , išsimiegosi kai pasensi biggrin.gif , griekas nekept , kai tokius šedevrus pavarai smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 21 gegužės 2012 - 09:54
QUOTE(guziukas @ 2012 05 20, 22:38)
mergaites,sakykit,o kiek laiko gali stoveti napaleono lakstai? iskepti ir nepertepti g.gif

gal kas zino? blush2.gif nes lakstai guli ir nezinau kiek galiu laikyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2012 05 21, 09:52)

Rožės su karoline žile

kaip grazu!

juodas miškas smile.gif

jooo...
rolexas i siu dienu aktualijas pataikytas biggrin.gif

QUOTE(linette @ 2012 05 21, 10:53)
o kas per padaras tas karolinis žele  ax.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
swoon.gif wooooooooooooooowwwww!!!!!!! super  thumbup.gif  kaip tokią spalvą raudoną išgavai????

juodas miškas smile.gif

user posted image

super tortas!!!!! norejau deti cia savo pirma lagamina, bet net nepatogu pasidare verysad.gif o cia viskas is pastilazo?user posted image

na nzn kaip cia tas nuotraukas idet. sad.gif(( man jau kelis kartus sake, na neiseina, nors tu verk.
jei kas tures sekundele paziurekit mano torciukus du cia
, noretusi profu komentaru
Atsakyti