Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(linette @ 2012 05 19, 23:05)
kažkaip per http://www.radikal.ru/  biggrin.gif
nu o ką čia suprast  g.gif  lotuliukas.gif , kuo turtingesnė , tuo kvailesnė  lotuliukas.gif , aišku čia nėra norma , o dabar ne į temą , tai ką tau būtina išsijuoktt iš vargšo žmogaus , kuuris per praeitą jamam  lotuliukas.gif  netyčiom keksiukų  formikę  bais brangiai nusipirko  cray.gif , tai tau linksma aneee  cry.gif

Gink D nenorejau saipytis doh.gif biggrin.gif , va siandien paemiau viena keksiuku formele paskutine, zmones kaip isproteja sluoja viska doh.gif
gerai linette - ksakant peacas drinks_cheers.gif ir einu kvietku lipdyti, bo labai daug ju reik
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 19, 21:31)
tik gal šonukai kartais išdavikai , zarazos  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif  ...

labai gerai suprantu  kas tortus čia deda tik dėl reklamos  lotuliukas.gif , tikiuosi tu tokia zaraza ir garbėtroška netapsi  ax.gif 

ahaaa...mase nuploninti ismokau,bet kad ir vaizdas super lygus butu- schmoll.gif

geriausia reklama- is lupu i lupas smile.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 19, 21:59)

nu jau sonai sonai... wub.gif

QUOTE(astatortas @ 2012 05 19, 22:55)

kokia karaliene! bigsmile.gif
Atsakyti
*Keila* nu negaliu susilaikyt lotuliukas.gif :lotuliukas: , taip ir matau kaip visi iską jama lotuliukas.gif , nes pati jau kaip jėmiau tai maža nebuvo doh.gif lotuliukas.gif

nu geerai įkalbėjai ...pyyycas lotuliukas.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 19 gegužės 2012 - 22:19
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 19, 21:14)
nu jau sonai sonai... wub.gif

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 19, 18:56)
Nevute kuo toliau tuo labiau jūsų gal galima tu  blush2.gif tortai paperka savo grožiu , dar toks klausimėlis man pasistojo  biggrin.gif  o jūs pati tas gėlytes ėmėt ir sukringeliavot ar pas kokią meistrę kursuose buvot  g.gif  smile.gif

I mane tik tu ir tegalima biggrin.gif Kai sako jus jauciuosi senstelejusi, o man dar tik .. (spekit smile.gif)) g.gif smile.gif
Tik rozes mokiausi daryt pas meistres, bet kitas ismokau pati clap_1.gif smartass.gif

Del tortu gabaleliu ragavimo, tai reik daryti meeta ir kiekviena po torta atsinest, turbut antro meeto nieks nebenoretu greitu metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 05 20, 00:03)
I mane tik tu ir tegalima biggrin.gif Kai sako jus jauciuosi senstelejusi, o man dar tik .. (spekit smile.gif))   g.gif  smile.gif

nu kun čia spėliot, kai profily parašyta tongue.gif 3metais ir 6dienom jaunesnė nei aš biggrin.gif

o į tortus užsuku tik seilės pavarvint... susinervinu kad nebegaliu to daryt... ech.... kadanors...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 20 gegužės 2012 - 08:50
QUOTE(akvilyte @ 2012 05 20, 09:48)
nu kun čia spėliot, kai profily parašyta tongue.gif 3metais ir 6dienom jaunesnė nei aš  biggrin.gif
o į tortus užsuku tik seilės pavarvint... susinervinu kad nebegaliu to daryt... ech.... kadanors...

A vat jau tamstos tortu tai labai pasigendama biggrin.gif
Atsakyti
dar čia nesirodžiau biggrin.gif

Rafaello, pastilažas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 20, 08:51)

Rafaello, pastilažas

Ohoho,superine masina.Koks svoris?
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 20, 11:19)
Ohoho,superine masina.Koks svoris?
2,8 berods

Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 20 gegužės 2012 - 10:44
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 20, 08:51)

Rafaello, pastilažas

wau koks tortas, tikrai labai jau labai. saunuole 4u.gif
Ir kaip tie arkliai padaryti, jie piesti, ar per trafareta kazkaip? kiek laiko prie jo sedeta?
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2012 05 20, 11:47)
wau koks tortas, tikrai labai jau labai. saunuole   4u.gif 
Ir kaip tie arkliai padaryti, jie piesti, ar per trafareta kazkaip? kiek laiko prie jo sedeta?

apvedžiojau kontūrus nuo popieriaus, uždėto ant masės, peiliuku, arkliukų ir su teptuku patepliojau.
na, sėdėta ilgai, bet ir vertė jo atitinkama.. smile.gif
prisėdu, padarau kažką, vaikus pamaitinu, tada ratus padarau, vėl pas vaikus.. tai dienos neužteko, nusibodo, kitą dien pabaigiau biggrin.gif smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 20 gegužės 2012 - 11:02