Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*Keila* @ 2012 05 19, 22:21)
tai, kad PRASO tokiu lotuliukas.gif , kai tu PAPRASYSI, ir tau maziuka padarysiu biggrin.gif

nu patikėk norėčiau , bet nesulauksi , kad paprašyčiau schmoll.gif , iš pasiutimo bele kokiais kringeliais nukringeliočiau ir primesčiau , kad tipo taip visos didimiesčių biggrin.gif super kepėjos kepa smile.gif :lotuliukas blink.gif : , patikėk tai veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 19 gegužės 2012 - 21:43
astatortas oho kokia varlyte thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Tortukai visu super 4u.gif bet man asmeniskai graziausi puosti ne masemis wub.gif
Atsakyti
nu va, taip senai keliau foto, pamirsau jau kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 19, 22:40)
nu patikėk norėčiau , bet  nesulauksi  , kad paprašyčiau  schmoll.gif  , iš pasiutimo bele kokiais kringeliais nukringeliočiau  ir primesčiau , kad tipo taip visos didimiesčių  biggrin.gif  super kepėjos kepa  smile.gif  :lotuliukas blink.gif : , patikėk tai veikia  lotuliukas.gif

Skaiciau ir nieko nesupratau lotuliukas.gif Siaip siand buvo jamam, ta turejai buti klp, reikejo prasinesti, buciau pavaisinus tokiu kringeliuotu tortuku biggrin.gif
Atsakyti
dar vienas user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astatortas: 19 gegužės 2012 - 21:52
QUOTE(astatortas @ 2012 05 19, 22:49)
dar vienas http://s019.radikal....850aca74a87.jpg
Papildyta:
kodel man nerodo ???

reikia nukopijuot antra eilute ir iklijuot tiesiai cia i teksto rasymo langeli
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2012 05 19, 20:49)
dar vienas

As varlytes nematau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 19 gegužės 2012 - 21:53
QUOTE(Musiukass @ 2012 05 19, 22:51)
reikia nukopijuot antra eilute ir iklijuot tiesiai cia i teksto rasymo langeli

aciukas ! reiks dazniau uzeit, jau rimtai viska pamirsau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 19, 22:52)
As varlytes nematau ax.gif

pasitaisau user posted imagesmile.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 19, 21:40)
nu patikėk norėčiau , bet  nesulauksi  , kad paprašyčiau  schmoll.gif  , iš pasiutimo bele kokiais kringeliais nukringeliočiau  ir primesčiau , kad tipo taip visos didimiesčių  biggrin.gif  super kepėjos kepa  smile.gif  :lotuliukas blink.gif : , patikėk tai veikia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nevute , super 9 tortukai uzjauciu , as tokiu 50 dariau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2012 05 19, 22:44)
nu va, taip senai keliau foto, pamirsau jau kaip smile.gif

kažkaip per http://www.radikal.ru/ biggrin.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 05 19, 22:46)
Skaiciau ir nieko nesupratau lotuliukas.gif  Siaip siand buvo jamam, ta turejai buti klp, reikejo prasinesti, buciau pavaisinus tokiu kringeliuotu tortuku biggrin.gif

nu o ką čia suprast g.gif lotuliukas.gif , kuo turtingesnė , tuo kvailesnė lotuliukas.gif , aišku čia nėra norma , o dabar ne į temą , tai ką tau būtina išsijuoktt iš vargšo žmogaus , kuuris per praeitą jamam lotuliukas.gif netyčiom keksiukų formikę bais brangiai nusipirko cray.gif , tai tau linksma aneee cry.gif
Papildyta:
astatortas
tos ramulės labai dailios wub.gif , bet tas baltas apkantavimas man nu truputėlį nelabai ax.gif blush2.gif
bet jau varlė už mane kokį 100 kartų dailesnė wub.gif wub.gif , šiaip nepasikuklinus tai aš save kaip ir gražuole laikau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 19 gegužės 2012 - 22:00
QUOTE(NiuniaX @ 2012 05 19, 22:42)
astatortas oho kokia varlyte  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Tortukai visu super  4u.gif  bet man asmeniskai graziausi puosti ne masemis  wub.gif

va sitas be muser posted imageases smile.gif
Atsakyti