Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(zibute77 @ 2012 05 19, 09:48)
O-RE-AR - gal galima pamatyti ta trafareta, kazkaip neissivaizduoju kaip jis atrodo.
arba gal kas turi nuoroda i juos, aciu didelis.

Siek tiek veliau imesiu nufotkinus ir parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
*saules_zuikutis*
liūtukas tai tobulas wub.gif , o jau snukučio išraiška wub.gif , o vat dėl medelio prisikabinčiau , man kažkas ne taip , nu gražu sutinku , bet ne taip , kad susileisčiau biggrin.gif , gal per daug viskas tvarkinga ir vienoda blush2.gif

Nevute kuo toliau tuo labiau jūsų gal galima tu blush2.gif tortai paperka savo grožiu , dar toks klausimėlis man pasistojo biggrin.gif o jūs pati tas gėlytes ėmėt ir sukringeliavot ar pas kokią meistrę kursuose buvot g.gif smile.gif

*Keila* nu ką galiu pasakyt , barbė yra barbė , svarbiausia , kad talija tokia daili liko biggrin.gif , ne taip kaip pas mane biggrin.gif blink.gif

niukse tortas man būtų nuostabiai gražus , jei nebūtų ant viršaus tų , bent mano akiai blush2.gif niekam nereikalingų paklodžių , bet ir taip man miela smile.gif

Atsakyti
QUOTE(AAI @ 2012 05 19, 18:41)
O medzio kamiena ir sakas Jus piesete dazais ar sokoladu?

dazais piesiau

linette,net nezinau ka ir atsakyti biggrin.gif
Atsakyti
*saules_zuikutis* ačiū jau ir už tai , kad už , kad ir nedidelią kritiką , bet neužsigavai blush2.gif smile.gif ......galėjai , juk išdėstyt , kad UŽSAKOVAS BŪŪŪTENT TOKIO NORĖJO lotuliukas.gif
nu dar taip sakant kaip matau nesuvaigždėjai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 19, 20:17)
......galėjai , juk išdėstyt , kad UŽSAKOVAS BŪŪŪTENT TOKIO NORĖJO  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
cia isvis retai kas isdrista savo nuomone parasyti
Atsakyti
nuomones jus nuomones lotuliukas.gif

Atnesu vel tadicini

karamelinis napoleonas, karamelinis ganasas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 19, 20:27)
lotuliukas.gif
cia isvis retai kas isdrista savo nuomone parasyti

dėl tavo tortų , tai tikrai man jie beeeveik visada ,beveeik tobulai gražuoliai būna , tik gal šonukai kartais išdavikai , zarazos biggrin.gif blush2.gif blush2.gif ... aš jau senai šitą temą kultivuoju lotuliukas.gif ir labai gerai suprantu kas tortus čia deda tik dėl reklamos lotuliukas.gif , tikiuosi tu tokia zaraza ir garbėtroška netapsi ax.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 05 19, 20:56)
nuomones jus nuomones lotuliukas.gif

Atnesu vel tadicini

karamelinis napoleonas, karamelinis ganasas

[url=http://www.radikal.ru][img]http:/

tavo tas tradicinis labai labai wub.gif , bet jei dar tokį atvilksi tai tikrai gausi paragaut duoti , nes nu kiek galim žiūrėt lotuliukas.gif :wub:ir negaut nė gabalėlio lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 19 gegužės 2012 - 20:33
Medutis su zele gabaliukais,3 kg.puosta slapia beze,virsus pastilazas

user posted image

Dar ikeliu nuoroda su TRAFARETAIS mirksiukas.gif
http://www_cake-deco...c...t&Itemid=88
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 19 gegužės 2012 - 21:07
O-RE-AR nugi labai gražu labai originalu wub.gif wub.gif , labai savita o dar jei kryžiukas būtų koks gal paauksuotas ar geltonas būttų išvis nepakartojama ax.gif , šoniukai tai išvis abaldėt wub.gif , ot kai tokius pamatau , tai velniop tas mases lotuliukas.gif , nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 19, 21:31)

tavo tas tradicinis labai labai  wub.gif , bet jei dar tokį atvilksi tai tikrai gausi paragaut duoti , nes nu kiek galim žiūrėt  lotuliukas.gif  :wub:ir negaut nė gabalėlio  lotuliukas.gif

tai, kad PRASO tokiu lotuliukas.gif , kai tu PAPRASYSI, ir tau maziuka padarysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 19, 20:09)
O-RE-AR nugi labai gražu labai originalu  wub.gif  wub.gif , labai savita  o dar jei kryžiukas būtų koks gal paauksuotas ar geltonas būttų išvis nepakartojama  ax.gif , šoniukai tai išvis abaldėt  wub.gif , ot kai tokius pamatau , tai velniop tas mases  lotuliukas.gif , nuostabu  wub.gif

Taip,norejau kryziuka daryt is auksiniu pabarstuku,bet palaikiau saldytuve pabandymui nu ir sudregsta jie,o pasieme siandien,o ryt per piet valgys,tai nenorejau,kad jie aptirptu ir negraziai atrodytu,delto dejau tokius pacius.Ir aciu uz pagyras. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, kiek grozybiu pridejot, visos taip istobulejo kepejeles, smagu smile.gif atnesu varlyte smile.gif)http://s019.radikal.ru/i628/1205/a2/745026f0847f.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astatortas: 19 gegužės 2012 - 21:43