Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

labai grazus torciukai.
saules_zuikuti jusu tortai visada labai apgalvoti, braiza pazinciau ir be niko smile.gif , o liutukas liutukas, tikiuosi nutups ant torto kuria diena.
O-RE-AR - gal galima pamatyti ta trafareta, kazkaip neissivaizduoju kaip jis atrodo.
arba gal kas turi nuoroda i juos, aciu didelis.
versaal oi kiek daug torciuku, jie puikus.
jus klausete ko ten tam komunijos ar krikstynu torte truksta, mano manymu nieko, tik man tos rozes visai ten nereiktu. mirksiukas.gif visos kito sdetales kaip ir dera, bet ta roze ne. bet cia tik mano nuomone ir mano akys taip mato. blink.gif soriux
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif

*saules_zuikutis* bet tu ir varai, vienas uz kita grazesni ir ju tiek daug thumbup.gif

Esat kas nors dare tuos mazus torciukus prie torto vestuvinio? Siaubas kazkoks smile.gif) siaip as ne tuos maziausius dariau bet didesniu ir tai tik 9, o jau vargelio kiek.

Cia buvo ideja kaip Karlsono, 9 tortukai ir viena zvakute smile.gif anukei mociute dovanojo smile.gif

user posted image

Cia ideja, kad tortai kartu turetu buti teikiami su zodziais, viena torta teiks linkes pinigu, kita meiles ir t.t. smile.gif

user posted image

Ir pagaliau mano ne baibokinis tortas, laaaaabai norejau pagaliau toki papuost smile.gif geliu profes tegul nepyksta, nelabai dariau pagal taisykles tas geles, bet man paciai tai jis labai patiko blush2.gif

user posted image

Grazaus visoms savaitgalio! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 18, 15:23)
Aciu 4u.gif  tortas 27 cm, visam puosimui pasidarau 450 ml grietineles plius 100 gr. sokolado.

O gal yra kur kokia nuoroda kaip darbuotis su angaliuku, nes man jūsų tortai gražūs nerealiai, bet nu niekaip neįsivaizduoju kaip tą gėlę tokią išsukti doh.gif Ir dar kas svarbu - tai tokie tortai ne tik gražūs, bet ir skanūs wub.gif nes su mase man per saldu, nors kai ne namams tai su mase vistik puošiu. bet jei namams, tai norisi kažko su mažiau cukraus ax.gif Toks puošimas būtų pats tas, tik išmokti tereikia doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 05 19, 09:27)
O gal yra kur kokia nuoroda kaip darbuotis su angaliuku, nes man jūsų tortai gražūs nerealiai, bet nu niekaip neįsivaizduoju kaip tą gėlę tokią išsukti  doh.gif  Ir dar kas svarbu - tai tokie tortai ne tik gražūs, bet ir skanūs  wub.gif  nes su mase man per saldu, nors kai ne namams tai su mase vistik puošiu. bet jei namams, tai norisi kažko su mažiau cukraus  ax.gif  Toks puošimas būtų pats tas, tik išmokti tereikia  doh.gif   doh.gif   doh.gif

As irgi labai noreciau suzinoti smile.gif

Radau si video http://www.youtube.c...h?v=U7gVRTnGTM0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muggy: 19 gegužės 2012 - 11:44
QUOTE(Muggy @ 2012 05 19, 12:31)
As irgi labai noreciau suzinoti  smile.gif

Radau si video http://www.youtube.c...h?v=U7gVRTnGTM0

Idomu koks kremas geriausias tokioms geltems israityti?
Atsakyti
SAULES ZUIKUTI,nu negaliu,koks fainas tas jusu firminis medelis.... 4u.gif vel nauja spalva.kopinu ir sita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2012 05 19, 12:27)
O gal yra kur kokia nuoroda kaip darbuotis su angaliuku, nes man jūsų tortai gražūs nerealiai, bet nu niekaip neįsivaizduoju kaip tą gėlę tokią išsukti  doh.gif  Ir dar kas svarbu - tai tokie tortai ne tik gražūs, bet ir skanūs  wub.gif  nes su mase man per saldu, nors kai ne namams tai su mase vistik puošiu. bet jei namams, tai norisi kažko su mažiau cukraus  ax.gif  Toks puošimas būtų pats tas, tik išmokti tereikia  doh.gif   doh.gif   doh.gif

Aciu 4u.gif as be nuorodos jokios ismokau, tiesiog dariau dariau, (kazkaip is pirmo karto blush2.gif ) ir gavosi. Nuorodoj panasiu principu darau.

o kremas ten manau koks sviestinis g.gif

Nevute - fantastiski mazi torciukai wub.gif , zinau, kad darbo lb daug, manes laukia lb diiiidelis toks darbas, jauciu "kaifuosiu" lotuliukas.gif
O geles irgi grazios lb wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 19 gegužės 2012 - 13:17
Snickers, pastilazas
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 19, 13:12)
Idomu koks kremas geriausias tokioms geltems israityti?

as tai sl beze naudoju

QUOTE(kr1stute @ 2012 05 19, 13:48)
SAULES ZUIKUTI,nu negaliu,koks fainas tas jusu firminis medelis.... 4u.gif vel nauja spalva.kopinu ir sita thumbup.gif

aciu biggrin.gif

Nevute,na ir darbelio! blink.gif saunus tortukai visi be isimties wub.gif

keila,grazi barbyte
Atsakyti
ai ai kokie grazus torciukai 4u.gif saunuoles wub.gif
Nevute,o mociutes minti tai superine 9 tortai ir 1 zvakute lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 19 gegužės 2012 - 14:33
sveikutes smile.gif Prisiduodu ka sumeistravau ir einu ziuret kokiu grozybiu nauju pridejot
Atnesu savo vakaryksti kukluti drauges dovana teveliams perliniu vestuviu proga
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2012 05 19, 08:51]
turtingas kavos tortas.pastilazas.2kg.
O medzio kamiena ir sakas Jus piesete dazais ar sokoladu?
Atsakyti