labai grazus torciukai.
saules_zuikuti jusu tortai visada labai apgalvoti, braiza pazinciau ir be niko , o liutukas liutukas, tikiuosi nutups ant torto kuria diena.
O-RE-AR - gal galima pamatyti ta trafareta, kazkaip neissivaizduoju kaip jis atrodo.
arba gal kas turi nuoroda i juos, aciu didelis.
versaal oi kiek daug torciuku, jie puikus.
jus klausete ko ten tam komunijos ar krikstynu torte truksta, mano manymu nieko, tik man tos rozes visai ten nereiktu. visos kito sdetales kaip ir dera, bet ta roze ne. bet cia tik mano nuomone ir mano akys taip mato. soriux
Sveikos kepejeles
*saules_zuikutis* bet tu ir varai, vienas uz kita grazesni ir ju tiek daug
Esat kas nors dare tuos mazus torciukus prie torto vestuvinio? Siaubas kazkoks ) siaip as ne tuos maziausius dariau bet didesniu ir tai tik 9, o jau vargelio kiek.
Cia buvo ideja kaip Karlsono, 9 tortukai ir viena zvakute anukei mociute dovanojo
Cia ideja, kad tortai kartu turetu buti teikiami su zodziais, viena torta teiks linkes pinigu, kita meiles ir t.t.
Ir pagaliau mano ne baibokinis tortas, laaaaabai norejau pagaliau toki papuost geliu profes tegul nepyksta, nelabai dariau pagal taisykles tas geles, bet man paciai tai jis labai patiko
Grazaus visoms savaitgalio!
*saules_zuikutis* bet tu ir varai, vienas uz kita grazesni ir ju tiek daug
Esat kas nors dare tuos mazus torciukus prie torto vestuvinio? Siaubas kazkoks ) siaip as ne tuos maziausius dariau bet didesniu ir tai tik 9, o jau vargelio kiek.
Cia buvo ideja kaip Karlsono, 9 tortukai ir viena zvakute anukei mociute dovanojo
Cia ideja, kad tortai kartu turetu buti teikiami su zodziais, viena torta teiks linkes pinigu, kita meiles ir t.t.
Ir pagaliau mano ne baibokinis tortas, laaaaabai norejau pagaliau toki papuost geliu profes tegul nepyksta, nelabai dariau pagal taisykles tas geles, bet man paciai tai jis labai patiko
Grazaus visoms savaitgalio!
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 18, 15:23)
Aciu tortas 27 cm, visam puosimui pasidarau 450 ml grietineles plius 100 gr. sokolado.
O gal yra kur kokia nuoroda kaip darbuotis su angaliuku, nes man jūsų tortai gražūs nerealiai, bet nu niekaip neįsivaizduoju kaip tą gėlę tokią išsukti Ir dar kas svarbu - tai tokie tortai ne tik gražūs, bet ir skanūs nes su mase man per saldu, nors kai ne namams tai su mase vistik puošiu. bet jei namams, tai norisi kažko su mažiau cukraus Toks puošimas būtų pats tas, tik išmokti tereikia
QUOTE(simbail @ 2012 05 19, 09:27)
O gal yra kur kokia nuoroda kaip darbuotis su angaliuku, nes man jūsų tortai gražūs nerealiai, bet nu niekaip neįsivaizduoju kaip tą gėlę tokią išsukti Ir dar kas svarbu - tai tokie tortai ne tik gražūs, bet ir skanūs nes su mase man per saldu, nors kai ne namams tai su mase vistik puošiu. bet jei namams, tai norisi kažko su mažiau cukraus Toks puošimas būtų pats tas, tik išmokti tereikia
As irgi labai noreciau suzinoti
Radau si video http://www.youtube.c...h?v=U7gVRTnGTM0
QUOTE(Muggy @ 2012 05 19, 12:31)
Idomu koks kremas geriausias tokioms geltems israityti?
SAULES ZUIKUTI,nu negaliu,koks fainas tas jusu firminis medelis.... vel nauja spalva.kopinu ir sita
QUOTE(simbail @ 2012 05 19, 12:27)
Aciu as be nuorodos jokios ismokau, tiesiog dariau dariau, (kazkaip is pirmo karto ) ir gavosi. Nuorodoj panasiu principu darau.
o kremas ten manau koks sviestinis
Nevute - fantastiski mazi torciukai , zinau, kad darbo lb daug, manes laukia lb diiiidelis toks darbas, jauciu "kaifuosiu"
O geles irgi grazios lb
QUOTE(Mingailiux @ 2012 05 19, 13:12)
Idomu koks kremas geriausias tokioms geltems israityti?
as tai sl beze naudoju
QUOTE(kr1stute @ 2012 05 19, 13:48)
SAULES ZUIKUTI,nu negaliu,koks fainas tas jusu firminis medelis.... vel nauja spalva.kopinu ir sita
aciu
Nevute,na ir darbelio! saunus tortukai visi be isimties
keila,grazi barbyte
ai ai kokie grazus torciukai saunuoles
Nevute,o mociutes minti tai superine 9 tortai ir 1 zvakute
Nevute,o mociutes minti tai superine 9 tortai ir 1 zvakute