Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(linette @ 2012 05 18, 17:52)
*saules_zuikutis* nesu nė vieno vaikiško torto iškepus , bet kai tavo pamatau taip užsinoriu pabandyt , kad negaliu  biggrin.gif , taip mane tie tavo tortukai veža  wub.gif  biggrin.gif .... gerai , kad ne kiekvieną dieną nuotraukas dedi o tai eičiau asiliukų lipdyt  wub.gif  lotuliukas.gif

aciu biggrin.gif
o va sitas liutukas ant tortuko turejo uz virvutes traukti geltona traktoriuka.deja,susirgo jubiliatas ir nabagas liko man lentynoj stoveti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 18, 15:52)
O-RE-AR labai nusipelnę  tavo draugai , jei paragavimui taip elegantiškai papuošei  smile.gif , gal trfaretą naudojai , jei galima plačiau  ax.gif

Na as puosiu ir isbandau viska del saves,o draugai reikalingi,kad padetu suvalgyt biggrin.gif Taip,naudojau trafareta pirkta is cake deco smile.gif Kaip ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
*saules_zuikutis* tortai labai grazus, mieli pasakiski. Vaikams tikra laime toki gauti thumbup.gif koki angaliuka zolytei naudoji? mazesni ar didesni?
O-RE-AR Jusu tortai labai grazus ,vis jais zaviuos thumbup.gif
*Keila* grazus tortas thumbup.gif ir visas valgomas thumbup.gif , noreciau taip ismokti. Koki angali naudojat? Noriu uzsisakyt angaliuku, bet ju tiek visokiu daug ?
medaus su zele
user posted image
morenginis ir medaus
user posted image
medaus su zele. Sita dar turiu, cia pirmai komunijai berniukui. Gal ko truksta? ar ka pakeist? g.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 05 18, 23:25)
koki angaliuka zolytei naudoji? mazesni ar didesni?

nr233

grazus tortukai.jei turite dazu miltukais,tai as vos vos paseseliuociau zydra spalva drugelius ir rozes krastelius,tada jie taip neprapultu balta baltame
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 05 18, 21:25)
O-RE-AR Jusu tortai labai grazus ,vis jais zaviuos  thumbup.gif

Dekoju,malonu girdet wub.gif
O jusu dar grazesni bigsmile.gif gal jau senokai kepat?Visi trys super,bet kriksto,tai pats tyriausias thumbup.gif
Atsakyti
versal puikus tortukai, o del krikstynu torto, tai gal ant maladknyges kokio zenkliuko g.gif
Atsakyti
Ačiū,
Cia pirmosios komunijos tortukas 4u.gif .
*saules_zuikutis* Deja dazu neturiu miltukais ,nei zydru, nei roziniu turiu raudonus ,zalius , bet jais nieko nesigauna dazyt sausai itrint pasidaro tiesiog purvini. Gal galit man parodyt kokiais dazais galima seseliuoti ,ir spalvint gelytes ax.gif

O-RE-AR O jusu dar grazesni gal jau senokai kepat?
kepu senai , taciau intensyviau pradejau nuo naujuju metu, puosimo mokausi is sio forumo, cia visas Jus stebiu ir mokausi thumbup.gif

Bridz smile.gif versal puikus tortukai, o del krikstynu torto, tai gal ant maladknyges kokio zenkliuko

Ten as ispaudziau kryziuka, bet nuotraukoj nelabai matosi, eisiu pameginsiu balta ispjaut ir priklijuot g.gif
Ačiū visom thumbup.gif
Kaip atsakyt i zinutes ,kad jos liktu baltam fone ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 05 19, 07:37)

Kaip atsakyt i zinutes ,kad jos liktu baltam fone ?  doh.gif

,
reikia spausti langely cituoti,po to atsakyti
ir ismes jums atsakymo lange zinutes ,kurias norit pacituoti.....istrinat kas nereikalinga ir rasot atsakyma,...
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 05 19, 07:47)
,
reikia spausti langely cituoti,po to atsakyti
ir ismes jums atsakymo lange zinutes ,kurias norit pacituoti.....istrinat kas nereikalinga ir rasot atsakyma,...

Ačiū, o kaip man gavos gad as Jusu puse zinutes istryniau blush2.gif ? ar cia man pasirode, kad kazka isrtyniau blush2.gif ? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versaal: 19 gegužės 2012 - 08:00
QUOTE(versaal @ 2012 05 19, 06:37)
Ačiū,

O-RE-AR O jusu dar grazesni  gal jau senokai kepat?
kepu senai , taciau intensyviau pradejau nuo naujuju metu, puosimo mokausi is sio forumo, cia visas Jus stebiu ir mokausi  thumbup.gif

Taip taip senokai,nuo nauju metu lotuliukas.gif buvau kelis sutepus su pirktiniais biskvitais kazkada,bet tai neskaitau tortu kepimu,,o vat pirma issikepiau naujuju sutikimui,ir tada jau prasidejo lotuliukas.gif
Atsakyti
versaal- labai grazus torciukai, o tas krikstynu,tai toks svelnutis,mielas-saunu thumbup.gif
Atsakyti
turtingas kavos tortas.pastilazas.2kg.
user posted image
Atsakyti