sveikos mergytes
gal kuri uzmatete,kaip padaryti ar tai vezimuka,ar tai vaikiska lovyte(is mases)buvau radusi rusu saite-nu,dabar uzmuskit-niekaip
buciau dekinga puse vistos
QUOTE(Kausriukas @ 2012 05 18, 13:08)
Labai man jis grazus Kokio skersmens cia tortukas ir is kiek gramu grietineles ganaso reikia taip torta papuost?
Aciu tortas 27 cm, visam puosimui pasidarau 450 ml grietineles plius 100 gr. sokolado.
QUOTE(keno @ 2012 05 18, 14:19)
sveikos mergytes
gal kuri uzmatete,kaip padaryti ar tai vezimuka,ar tai vaikiska lovyte(is mases)buvau radusi rusu saite-nu,dabar uzmuskit-niekaip
as tai radau nebent brezinuka
Ačiū uz pagyras ir zinoma patarimus .
Cia yra lopselis ir ne tik...
http://regina16112.b...og-post_14.html
Cia yra lopselis ir ne tik...
http://regina16112.b...og-post_14.html
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 18, 14:04)
grazutis
mano keli
mano keli
Aciu,mano tai kasdieninis,o vat jusu,tai sventiski,superiniai
sveikutes kepejeles, norejau paklausti ar iseina is saldainiu marshalow daryti pvz meskiuka? ir kiek mazdaug sviesto reikia ant viso pakiuko tu saldainiu (pakiukas didesnis tas)
QUOTE(Sssavana @ 2012 05 18, 16:59)
sveikutes kepejeles, norejau paklausti ar iseina is saldainiu marshalow daryti pvz meskiuka? ir kiek mazdaug sviesto reikia ant viso pakiuko tu saldainiu (pakiukas didesnis tas)
si mase figurelem nelabai tinkama
versaal gražus tavo tortukas , o gėlyčių ar daug ar mažai dėt čia jau kiekvienam kitaip atrodo
*Keila* tie kringeliai tai bliamba kokie gražūs , tikri otkutiūriniai o kaip su pinigų maišu baigėsi ar patiko
O-RE-AR labai nusipelnę tavo draugai , jei paragavimui taip elegantiškai papuošei , gal trfaretą naudojai , jei galima plačiau
*saules_zuikutis* nesu nė vieno vaikiško torto iškepus , bet kai tavo pamatau taip užsinoriu pabandyt , kad negaliu , taip mane tie tavo tortukai veža .... gerai , kad ne kiekvieną dieną nuotraukas dedi o tai eičiau asiliukų lipdyt
*Keila* tie kringeliai tai bliamba kokie gražūs , tikri otkutiūriniai o kaip su pinigų maišu baigėsi ar patiko
O-RE-AR labai nusipelnę tavo draugai , jei paragavimui taip elegantiškai papuošei , gal trfaretą naudojai , jei galima plačiau
*saules_zuikutis* nesu nė vieno vaikiško torto iškepus , bet kai tavo pamatau taip užsinoriu pabandyt , kad negaliu , taip mane tie tavo tortukai veža .... gerai , kad ne kiekvieną dieną nuotraukas dedi o tai eičiau asiliukų lipdyt
QUOTE(linette @ 2012 05 18, 17:52)
Aciu, man bliamba irgi jie grazus
O del to maiso, tai sake lb patiko, nedave niekam valgyti, o vezesi pas save i svente. Tai sveciai nesuprato, kad cia tortas, tai sake, kai suzinojo, fotkintis pradejo su juo ir lb patiko