Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

sveikos mergytes 4u.gif
gal kuri uzmatete,kaip padaryti ar tai vezimuka,ar tai vaikiska lovyte(is mases)buvau radusi rusu saite-nu,dabar uzmuskit-niekaip doh.gif
buciau dekinga puse vistos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 05 18, 13:08)
Labai man jis grazus smile.gif Kokio skersmens cia tortukas ir is kiek gramu grietineles ganaso reikia taip torta papuost?

Aciu 4u.gif tortas 27 cm, visam puosimui pasidarau 450 ml grietineles plius 100 gr. sokolado.
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2012 05 18, 14:19)
sveikos mergytes 4u.gif
gal kuri uzmatete,kaip padaryti ar tai vezimuka,ar tai vaikiska lovyte(is mases)buvau radusi rusu saite-nu,dabar uzmuskit-niekaip doh.gif
buciau dekinga puse vistos laugh.gif

as tai radau nebent brezinuka
user posted image
Atsakyti
Mano sios dienos darbelis sau ir draugams paragavimui,nes dariau Citrinini pagal save.Puosta Cipsiuko pastilazu ir sviestiniu kremu.

user posted image
Atsakyti
Ačiū uz pagyras 4u.gif ir zinoma patarimus .
Cia yra lopselis ir ne tik...
http://regina16112.b...og-post_14.html
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 05 18, 14:49)
Mano sios dienos darbelis

grazutis

mano keli
vysninis karamelinis 1900gr
user posted image
griliazinis 2500gr
user posted image
vysninis karamelinis 2500gr
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 18, 14:04)
grazutis

mano keli

Aciu,mano tai kasdieninis,o vat jusu,tai sventiski,superiniai thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes kepejeles, norejau paklausti ar iseina is saldainiu marshalow daryti pvz meskiuka? ir kiek mazdaug sviesto reikia ant viso pakiuko tu saldainiu (pakiukas didesnis tas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sssavana @ 2012 05 18, 16:59)
sveikutes kepejeles, norejau paklausti ar iseina is saldainiu marshalow daryti pvz meskiuka? ir kiek mazdaug sviesto reikia ant viso pakiuko tu saldainiu (pakiukas didesnis tas)  4u.gif

si mase figurelem nelabai tinkama
Atsakyti
versaal gražus tavo tortukas , o gėlyčių ar daug ar mažai dėt čia jau kiekvienam kitaip atrodo smile.gif

*Keila* tie kringeliai tai bliamba kokie gražūs , tikri otkutiūriniai wub.gif wub.gif biggrin.gif o kaip su pinigų maišu baigėsi ar patiko smile.gif

O-RE-AR labai nusipelnę tavo draugai , jei paragavimui taip elegantiškai papuošei smile.gif , gal trfaretą naudojai , jei galima plačiau ax.gif

*saules_zuikutis* nesu nė vieno vaikiško torto iškepus , bet kai tavo pamatau taip užsinoriu pabandyt , kad negaliu biggrin.gif , taip mane tie tavo tortukai veža wub.gif biggrin.gif .... gerai , kad ne kiekvieną dieną nuotraukas dedi o tai eičiau asiliukų lipdyt wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 05 18, 17:52)

*Keila* tie kringeliai tai bliamba kokie gražūs , tikri otkutiūriniai  wub.gif  wub.gif  biggrin.gif  o kaip su pinigų maišu baigėsi ar patiko  smile.gif

Aciu, man bliamba irgi jie grazus lotuliukas.gif
O del to maiso, tai sake lb patiko, nedave niekam valgyti, o vezesi pas save i svente. Tai sveciai nesuprato, kad cia tortas, tai sake, kai suzinojo, fotkintis pradejo su juo lotuliukas.gif ir lb patiko bigsmile.gif
Atsakyti