Sveikutes, cia mano siandienis darbelis: noriu ismokt puost su viena ar keliom gelem
,,Jaunystes" lakstai + biskvitas +rududu sviestinis kremas = skanu
Mano tortai dazniausiai perktauti puosimo, nes bandau slept nelygumus.
Kaip, Jums ,gaunas taip islygint? Jokiu budu nenoriu izeist nieko, bet galima nufotkint kai matosi ,,celiulitas " , o galima kai jo nesimato
pvz:
Jau si kart tikrai atrode ,jog idealiai apdengiau sviestiniu kremu ir burbuliukus isvariau , bet paskui prisipute tie burbuliukai O geliu dazymas ... kad kas pamokytu
,,Jaunystes" lakstai + biskvitas +rududu sviestinis kremas = skanu
Mano tortai dazniausiai perktauti puosimo, nes bandau slept nelygumus.
Kaip, Jums ,gaunas taip islygint? Jokiu budu nenoriu izeist nieko, bet galima nufotkint kai matosi ,,celiulitas " , o galima kai jo nesimato
pvz:
Jau si kart tikrai atrode ,jog idealiai apdengiau sviestiniu kremu ir burbuliukus isvariau , bet paskui prisipute tie burbuliukai O geliu dazymas ... kad kas pamokytu
QUOTE(versaal @ 2012 05 17, 23:13)
Sveikutes,
jau kaip grazu! tik asmeniskai man,nereiketu tu zaliu(ar geltonu)lapeliu kitoje puseje.noretusi,kad ''eitu'' i viena puse.
bet laaabai grazu!
QUOTE(versaal @ 2012 05 17, 23:13)
Sveikutes, cia mano siandienis darbelis: noriu ismokt puost su viena ar keliom gelem
kad man tavo rankas kas duotu
versaal- tikrai labai grazu
reikia patarimo, siandien is tasty fun ketinu uzsisakineti mases, radau torcika kuris man laaabai , tik nezinau kokias masiu spalvas imti , gal kuri galit patarti?
mintis kirba imti baltojo sokolado mase, bet jau nuotraukoje ji neatrodo visai balta, o kita butu geltona, bet jau ten geltona ryskaii, sakau gal imti ne tokia ryskia, bet orandzine
mintis kirba imti baltojo sokolado mase, bet jau nuotraukoje ji neatrodo visai balta, o kita butu geltona, bet jau ten geltona ryskaii, sakau gal imti ne tokia ryskia, bet orandzine
Murciux gera pradžia pusė darbo Ateis eilė ir sudėtingesniam puošimui, sėkmės.
+2012 05 17, 12:18-->
Tai kad cia lietuviskas rududu, tik lenku rinkai skirtas. Ant sono matosi dalis Marijampoles konservu logotipo. Reikia i gamintoja ziureti
QUOTE(Bridz @ 2012 05 17, 12:18)
ir dar iskilo klausimas, ar kuri bandete tepti snikersa su lenkisku ''rududu'' va tokiu
Tai kad cia lietuviskas rududu, tik lenku rinkai skirtas. Ant sono matosi dalis Marijampoles konservu logotipo. Reikia i gamintoja ziureti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 18, 13:02)
versaal - tikrai grazu, ir pritariu saules zuikuciui del tu lapeliu
Atnesu savo tradicini
Sokoladine nata, sokoladinis ganasas
Atnesu savo tradicini
Sokoladine nata, sokoladinis ganasas
Labai man jis grazus Kokio skersmens cia tortukas ir is kiek gramu grietineles ganaso reikia taip torta papuost?
Gal pravers kaip lipdyti figūrėles tortų puošimui
QUOTE(kristen @ 2012 05 18, 12:12)
net iki saldytuvo nuejau paziuret ar tikrai, pasirodo jus teisi , aciu uz pastebejima