Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Tortas Rafaelo velykoms rolleyes.gif http://www.part.lt/p...138f0132192.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murciux: 17 gegužės 2012 - 21:33
Sveikutes, cia mano siandienis darbelis: 4u.gif noriu ismokt puost su viena ar keliom gelem g.gif
,,Jaunystes" lakstai + biskvitas +rududu sviestinis kremas = skanu
user posted image
Mano tortai dazniausiai perktauti puosimo, nes bandau slept nelygumus.
Kaip, Jums ,gaunas taip islygint? 4u.gif Jokiu budu nenoriu izeist nieko, bet galima nufotkint kai matosi ,,celiulitas " , o galima kai jo nesimato ax.gif
pvz:
user posted image
Jau si kart tikrai atrode ,jog idealiai apdengiau sviestiniu kremu ir burbuliukus isvariau , bet paskui prisipute tie burbuliukai doh.gif O geliu dazymas ... kad kas pamokytu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 05 17, 23:13)
Sveikutes,

jau kaip grazu! tik asmeniskai man,nereiketu tu zaliu(ar geltonu)lapeliu kitoje puseje.noretusi,kad ''eitu'' i viena puse.
bet laaabai grazu!
Atsakyti
QUOTE(versaal @ 2012 05 17, 23:13)
Sveikutes, cia mano siandienis darbelis: 4u.gif noriu ismokt puost su viena ar keliom gelem g.gif

kad man tavo rankas kas duotu doh.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
versaal- tikrai labai grazu wub.gif
Atsakyti
reikia patarimo, siandien is tasty fun ketinu uzsisakineti mases, radau torcika kuris man laaabai wub.gif , tik nezinau kokias masiu spalvas imti user posted image, gal kuri galit patarti?
mintis kirba imti baltojo sokolado mase, bet jau nuotraukoje ji neatrodo visai balta, o kita butu geltona, bet jau ten geltona ryskaii, sakau gal imti ne tokia ryskia, bet orandzine g.gif
Atsakyti
Murciux gera pradžia pusė darbo 4u.gif Ateis eilė ir sudėtingesniam puošimui, sėkmės.
Atsakyti
smile.gif+2012 05 17, 12:18-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 17, 12:18)
ir dar iskilo klausimas, ar kuri bandete tepti snikersa su lenkisku ''rududu'' va tokiu

Tai kad cia lietuviskas rududu, tik lenku rinkai skirtas. Ant sono matosi dalis Marijampoles konservu logotipo. Reikia i gamintoja ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristen: 18 gegužės 2012 - 11:16
versaal - tikrai grazu, ir pritariu saules zuikuciui del tu lapeliu drinks_cheers.gif

Atnesu savo tradicini biggrin.gif

Sokoladine nata, sokoladinis ganasas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 05 18, 13:02)
versaal - tikrai grazu, ir pritariu saules zuikuciui del tu lapeliu drinks_cheers.gif

Atnesu savo tradicini biggrin.gif

Sokoladine nata, sokoladinis ganasas

Labai man jis grazus smile.gif Kokio skersmens cia tortukas ir is kiek gramu grietineles ganaso reikia taip torta papuost?
Atsakyti
Gal pravers kaip lipdyti figūrėles tortų puošimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristen @ 2012 05 18, 12:12)
Tai kad cia lietuviskas rududu, tik lenku rinkai skirtas. Ant sono matosi dalis Marijampoles konservu logotipo. Reikia i gamintoja ziureti  mirksiukas.gif

net iki saldytuvo nuejau paziuret ar tikrai, pasirodo jus teisi doh.gif , aciu uz pastebejima 4u.gif
Atsakyti