gal kuri patart galetu kuom apdengti torta, kurio tik pagrindas yra vienas biskvitas, o likusieji 6 sluoksniai eina su zelatina maisyti?
QUOTE(astull @ 2012 05 17, 10:56)
Sveikos, kepejeles
Norejau paklaust del padekliuku po tortu. Kaip Jus idedat torta i dezute, kai padekliukas buna zymiai didesnis uz torta? Kokio dydzio dezutes tada naudojat?
Norejau paklaust del padekliuku po tortu. Kaip Jus idedat torta i dezute, kai padekliukas buna zymiai didesnis uz torta? Kokio dydzio dezutes tada naudojat?
na nelabai ikisit, reik apmastyti iskart, zinant kokio skersmens kepsit pasirenkat ir padekliuka o pagal tai ir dezute, pasimatuojat ar tilps. Jei tortas nestandartines formos pas mane jis lieka be dezutes kisu i maximos maisiuka su visu padeklu atsargiai ir viskas.
+2012 05 17, 11:39-->
QUOTE(Bridz @ 2012 05 17, 11:39)
gal kuri patart galetu kuom apdengti torta, kurio tik pagrindas yra vienas biskvitas, o likusieji 6 sluoksniai eina su zelatina maisyti?
det ant virsaus biskvita (gerai butu kad jie utu siek tiek didesni nei sluoksniai viduje), o soniukus sviestiniu su trupinukais, tada viska sviestiniu ir dengti.
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 17, 12:06)
det ant virsaus biskvita (gerai butu kad jie utu siek tiek didesni nei sluoksniai viduje), o soniukus sviestiniu su trupinukais, tada viska sviestiniu ir dengti.
hm... bandysiu daryti taip, bet kazin ar iseis man paskui suformuot ''suri''? esu maciusi kaip cia merginos rodosi toookiais graziais suriais, bet niekur neberandu
ir dar iskilo klausimas, ar kuri bandete tepti snikersa su lenkisku ''rududu'' va tokiu bijau, kad sutepus nesigautu didelis snypstas
mergaites, ar galima ant grietineles ar slapios beze piesti sokoladu
QUOTE(ingauk @ 2012 05 17, 14:48)
mergaites, ar galima ant grietineles ar slapios beze piesti sokoladu
ziurint ka vadinat piesimu jei ka nors tokio kaip "lieti" per konditerini maisiuka-taip galima
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 17, 15:59)
ziurint ka vadinat piesimu jei ka nors tokio kaip "lieti" per konditerini maisiuka-taip galima
piesti sakeles bet ar netirps tada grietinele ta prasme neisplauks ar tas pats bezas ar geriau cia neisradinet jokio dviracio ir daryt ant barstytu trupinuku
na ka tik padariau torta "juodas miskas "
ir padariau pastiliaza, bet gavos toks biski kietokas na bet iskociosiu kaip nors
tai gi klausimas turiu, ar pastiliazu galima iskart dengti, ar leisti tortui pastovet per nakti ir tada uzdengti?
torta dariau 25cm formoj ir ten pat sutepiau tai db nezinau kaip ji istraukt nuo padeklo, nesulus?
ir padariau pastiliaza, bet gavos toks biski kietokas na bet iskociosiu kaip nors
tai gi klausimas turiu, ar pastiliazu galima iskart dengti, ar leisti tortui pastovet per nakti ir tada uzdengti?
torta dariau 25cm formoj ir ten pat sutepiau tai db nezinau kaip ji istraukt nuo padeklo, nesulus?
QUOTE(dapkunaite @ 2012 05 17, 16:52)
torta dariau 25cm formoj ir ten pat sutepiau tai db nezinau kaip ji istraukt nuo padeklo, nesulus?
jei yra didele baime isimti torta,galima tiesiog ji isversti ant torto virsaus deti reikiama padekla ir torta apversti aukstyn kojom
pastilazo as nebrandinu,iskart kocioju ir dengiu
QUOTE(astull @ 2012 05 17, 09:56)
Sveikos, kepejeles
Norejau paklaust del padekliuku po tortu. Kaip Jus idedat torta i dezute, kai padekliukas buna zymiai didesnis uz torta? Kokio dydzio dezutes tada naudojat?
Norejau paklaust del padekliuku po tortu. Kaip Jus idedat torta i dezute, kai padekliukas buna zymiai didesnis uz torta? Kokio dydzio dezutes tada naudojat?
Prekybos centre paprasai pas sales darbuotoja reikiamo dydzio dezes:nuo sveriamu saldainiu,nuo zefyru,nuo saldainiu ar sausainiu deziu,nuo kavos.Aisku,neimsi dezes nuo valikliu ar kokiu chemikalu.
+2012 05 17, 11:39-->
as tai tokiu atveju tepu apjuosus kepimo formos sonais ir tam, kad prie sonu nebutu zele kremo, dedu siauras juosteles biskvito(reikia tam turet lisna sluoksni plona biskvito) ten, kur kremas. Palieku per nakti, viskas sukimba-sutvirteja, lieka tik plonai sviestiniu kremuku aptept- tam net trupiniu niekad nereikia, nes ten mikroskopiniai nelygumai buna gali ant tokio pagrindo nors asfalta pilt, ne tik mase kokai nori dengt
QUOTE(Bridz @ 2012 05 17, 11:39)
gal kuri patart galetu kuom apdengti torta, kurio tik pagrindas yra vienas biskvitas, o likusieji 6 sluoksniai eina su zelatina maisyti?
as tai tokiu atveju tepu apjuosus kepimo formos sonais ir tam, kad prie sonu nebutu zele kremo, dedu siauras juosteles biskvito(reikia tam turet lisna sluoksni plona biskvito) ten, kur kremas. Palieku per nakti, viskas sukimba-sutvirteja, lieka tik plonai sviestiniu kremuku aptept- tam net trupiniu niekad nereikia, nes ten mikroskopiniai nelygumai buna gali ant tokio pagrindo nors asfalta pilt, ne tik mase kokai nori dengt
QUOTE(Auksiuke @ 2012 05 17, 19:28)
as tai tokiu atveju tepu apjuosus kepimo formos sonais ir tam, kad prie sonu nebutu zele kremo, dedu siauras juosteles biskvito(reikia tam turet lisna sluoksni plona biskvito) ten, kur kremas. Palieku per nakti, viskas sukimba-sutvirteja, lieka tik plonai sviestiniu kremuku aptept- tam net trupiniu niekad nereikia, nes ten mikroskopiniai nelygumai buna gali ant tokio pagrindo nors asfalta pilt, ne tik mase kokai nori dengt
palyginimas, hm... aciu uz pamokyma , bet kazin ar pavyks susitvarkyti
Kuklus maskarpones tortas MB gimtadieniui http://www.part.lt/p...a7597f07324.JPG